Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarihin en şanssız hırsızı

yav

Öne çıkan mesajlar

bence bu kadar ciddiye alıp büyütmeye gerek yok komedinin doğası zaten sizden herhangi bi durum olarak daha kötü bi durumda olan birini görüp duyduğunuz hazza dayalı bir şey. sonuçta sana da girsin ona da şuna da gibi bi seviyesizlik yok yani sizin adama acımanız ne kadar doğalsa başka birinin gülmesi de o kadar doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

Amma abarttınız ya. Hiç mi birinin başına gelen trajikomik bişeye gülmediniz? Alla allaaa.

Benim başıma gelse tabii ki gülemem ama çoğumuz güldüğümüz şeyler başımıza gelse gülemeyiz.

Yani "Ben pikaçuyum" diye uçan bi çocuk duyunca "azuahaha mal" diye güleriz ama "bizim çocuğumuz da olabilirdi o" diye kendimizi darlamamamız lazım. Yoksa ömür geçmez yani. Her gülüşünden sonra durumu idrak edip, "ya bana olsaydı" dersek yaşayamayız be :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim isteyen istediğine güler ne bu derdiniz?

Hayır adam usturuplu dururken bi şanssızlık sonucu böyle bi kaza geçirse neyse...

Herif hırsız lan? Rahat durmuyo hırsızlık yaparken şerefsizlik yaparken başına geliyo bu. Kendi kaşınıyo, bu riskleri bilerek ve kabul ederek bu işe giriyo.

Zaten o çubukların tepesini de insanlar keyfinden öyle mızrak gibi yapmıyorlar süs olsun diye. Hırsızlara karşı önlem olarak yapıyorlar. Ahanda işe de yaramış.

Adam güvenlikten kaçarken ateş edip öldürebilirlerdi de, onun yerinde burda takılmış işte.

Kendisi bunun başına gelebileceğini bilerek ve kabul ederek hırsızlık gibi pis bi işe bulaşıp da üstelik de zaten kendisine zarar versin diye mızrak gibi şekillendirilmiş parmaklıklara (eğer isyan eidyosanız kendi evinizde camları açık bırakarak yatın ya da evden çıkın, malum zavallı hırsızcık camı kırınca cam kırıkları ayağına batabilir yazık ona) takılıyosa gülen güler.

Benim evimi soyduktan sora kaçarken böyle takılsa kimse kusra bakmasın, polisi aradıktan sora polis ve ambulans gelene kadar karşısına geçer parmakla göstererek güleceğim yoksa bile gülmeye zorlarım kendimi inadına.
Sosyal ağlarda paylaş

iki üstteki yazi

Rewendor said:
Kardeşim isteyen istediğine güler ne bu derdiniz?

Hayır adam usturuplu dururken bi şanssızlık sonucu böyle bi kaza geçirse neyse...

Herif hırsız lan? Rahat durmuyo hırsızlık yaparken şerefsizlik yaparken başına geliyo bu. Kendi kaşınıyo, bu riskleri bilerek ve kabul ederek bu işe giriyo.

Zaten o çubukların tepesini de insanlar keyfinden öyle mızrak gibi yapmıyorlar süs olsun diye. Hırsızlara karşı önlem olarak yapıyorlar. Ahanda işe de yaramış.

Adam güvenlikten kaçarken ateş edip öldürebilirlerdi de, onun yerinde burda takılmış işte.

Kendisi bunun başına gelebileceğini bilerek ve kabul ederek hırsızlık gibi pis bi işe bulaşıp da üstelik de zaten kendisine zarar versin diye mızrak gibi şekillendirilmiş parmaklıklara (eğer isyan eidyosanız kendi evinizde camları açık bırakarak yatın ya da evden çıkın, malum zavallı hırsızcık camı kırınca cam kırıkları ayağına batabilir yazık ona) takılıyosa gülen güler.

Benim evimi soyduktan sora kaçarken böyle takılsa kimse kusra bakmasın, polisi aradıktan sora polis ve ambulans gelene kadar karşısına geçer parmakla göstererek güleceğim yoksa bile gülmeye zorlarım kendimi inadına.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...