Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tanıdığının başına gelmedi diye komik tabi.komik canım adamın karnı midesi barsağı nesi varsa parçalanmış çok komik. sadece kıç üstü demire saplanmış diye komik. EHEHEHEH götüne demir girmiş çok komik.insanmısınız abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ciddi çok kötü girmiş ama ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Birinin poposuna düşmesiyle bir çubuk girmesi bence gayet komik. Barbarım ben, bence komik. Yazık adama, cidden yazık. Ama bu gülmemi engellemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @lorr: abi yazınca daha da fena oldum.. kötü lan.. pögh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 böyle tiplere gelde beddua etme yani.tanıdığının başına gelse de artık gülmekten gözlerin yaşarır.gülmekten mi yaşarır yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abartmayın yahu komik mevzusunu. gerçekten girmiş olmasa göz aldanması olsa güleriz ama? demekki temelinde komik bi durum. trajikomik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi tabii ki çok kötü birşey, yazık olmuş. Ama görüntü ve olgu olarak gayet komik bence. Kaçarken düşüp dötüne demir çubuk giren hırsız. Son derece komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Xenocide said: abartmayın yahu komik mevzusunu. gerçekten girmiş olmasa göz aldanması olsa güleriz ama? demekki temelinde komik bi durum. trajikomik tabi. abi tamam öyle olsa güleriz.bişey yok.ama öyle değil işte sorun o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 önce gülersin bi an sora hass dersin öle bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi ben de ahahhaha oley iyi ki girmiş güldüm demiyorum. Ama trajikomik bir durum cidden, ve gülünebilir ilk başta yani. İlk gördüğümde yarıldım gayet. Sonra tabi durumu düşününce bi fena oluyo insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tamam tamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sadfafjk adamın dötüne demir girmiş bizim tartıştığımız şeye bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence bu kadar ciddiye alıp büyütmeye gerek yok komedinin doğası zaten sizden herhangi bi durum olarak daha kötü bi durumda olan birini görüp duyduğunuz hazza dayalı bir şey. sonuçta sana da girsin ona da şuna da gibi bi seviyesizlik yok yani sizin adama acımanız ne kadar doğalsa başka birinin gülmesi de o kadar doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Allah'ın sopası yok diye boşa dememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çk kötü lan.hakkaten yazık olmus.kola bacaga saplansaymıs keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ne biçim sopa lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel said: Birinin poposuna düşmesiyle bir çubuk girmesi bence gayet komik. Barbarım ben, bence komik. Yazık adama, cidden yazık. Ama bu gülmemi engellemez. barbarlığını yesinler asdafs bu arada 30cm ya..bildiğin hataş cetvel.ooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nileppezdel o adamın yerini sen olmanı istedim baya bi. o adama gülmedim ama sen öle düşsen baya bi gülerim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Amma abarttınız ya. Hiç mi birinin başına gelen trajikomik bişeye gülmediniz? Alla allaaa. Benim başıma gelse tabii ki gülemem ama çoğumuz güldüğümüz şeyler başımıza gelse gülemeyiz. Yani "Ben pikaçuyum" diye uçan bi çocuk duyunca "azuahaha mal" diye güleriz ama "bizim çocuğumuz da olabilirdi o" diye kendimizi darlamamamız lazım. Yoksa ömür geçmez yani. Her gülüşünden sonra durumu idrak edip, "ya bana olsaydı" dersek yaşayamayız be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 off feci critlemiş parmaklıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 olm adama 30 cm girmiş bildiğin..nasıl gülelim buna insan ya benim başıma gelseydi demeden duramıyo ki. rocco sifredi ile denk bişey ..oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "ben pikaçuyum" diye uçan çocuk da öldü. Ama uçamayan bi pokemonun uçabileceğini sanıpi, sonra da kendisinin uçabileceğini sanarak atlaması hala komik bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kardeşim isteyen istediğine güler ne bu derdiniz? Hayır adam usturuplu dururken bi şanssızlık sonucu böyle bi kaza geçirse neyse... Herif hırsız lan? Rahat durmuyo hırsızlık yaparken şerefsizlik yaparken başına geliyo bu. Kendi kaşınıyo, bu riskleri bilerek ve kabul ederek bu işe giriyo. Zaten o çubukların tepesini de insanlar keyfinden öyle mızrak gibi yapmıyorlar süs olsun diye. Hırsızlara karşı önlem olarak yapıyorlar. Ahanda işe de yaramış. Adam güvenlikten kaçarken ateş edip öldürebilirlerdi de, onun yerinde burda takılmış işte. Kendisi bunun başına gelebileceğini bilerek ve kabul ederek hırsızlık gibi pis bi işe bulaşıp da üstelik de zaten kendisine zarar versin diye mızrak gibi şekillendirilmiş parmaklıklara (eğer isyan eidyosanız kendi evinizde camları açık bırakarak yatın ya da evden çıkın, malum zavallı hırsızcık camı kırınca cam kırıkları ayağına batabilir yazık ona) takılıyosa gülen güler. Benim evimi soyduktan sora kaçarken böyle takılsa kimse kusra bakmasın, polisi aradıktan sora polis ve ambulans gelene kadar karşısına geçer parmakla göstererek güleceğim yoksa bile gülmeye zorlarım kendimi inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ajdsaf hani hırsızın hiçmi suçu yok yahu diye fıkra varya o hesaba dönmüş iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iki üstteki yazi Rewendor said: Kardeşim isteyen istediğine güler ne bu derdiniz? Hayır adam usturuplu dururken bi şanssızlık sonucu böyle bi kaza geçirse neyse... Herif hırsız lan? Rahat durmuyo hırsızlık yaparken şerefsizlik yaparken başına geliyo bu. Kendi kaşınıyo, bu riskleri bilerek ve kabul ederek bu işe giriyo. Zaten o çubukların tepesini de insanlar keyfinden öyle mızrak gibi yapmıyorlar süs olsun diye. Hırsızlara karşı önlem olarak yapıyorlar. Ahanda işe de yaramış. Adam güvenlikten kaçarken ateş edip öldürebilirlerdi de, onun yerinde burda takılmış işte. Kendisi bunun başına gelebileceğini bilerek ve kabul ederek hırsızlık gibi pis bi işe bulaşıp da üstelik de zaten kendisine zarar versin diye mızrak gibi şekillendirilmiş parmaklıklara (eğer isyan eidyosanız kendi evinizde camları açık bırakarak yatın ya da evden çıkın, malum zavallı hırsızcık camı kırınca cam kırıkları ayağına batabilir yazık ona) takılıyosa gülen güler. Benim evimi soyduktan sora kaçarken böyle takılsa kimse kusra bakmasın, polisi aradıktan sora polis ve ambulans gelene kadar karşısına geçer parmakla göstererek güleceğim yoksa bile gülmeye zorlarım kendimi inadına. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar