Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Kaynak sitede bir yorum gözüme çarptı, yorumlarınızı merak ediyorum: Misafir 05.09.2008 10:57 herkesin ne zaman nerede olduğunun adım adım takip edildiği bir sistem geliyor...
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Takip edilmek istemeyen kullanmasın o zaman. 5 i bir yerde gibi tamamen anonim bi sistem var istersen. Theridone said: Cüzdandan da çekiyo :) Off süper abi yaa. İzmitte de böyle, kentkart var. Cüzdanın kredi kartları kısmına koyarım, cüzdanı değdiririm alete çeksin. Ne güzel.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Nüfus kağıdı yerine ehliyet taşıyın yahu, pasaportlar evet dandik ama bana nostaljik geliyor; sadece cildini sağlam yapsınlar başka bir şey aramam.
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi moralim bozuldu bak. gerçekten çok saçma ya. ne yapcam ben bankayı abi .
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 GPS falan mı yerleştireceklermiş üzerimize ?
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Olur abi o kadar takip, mobese var, uydudan izleyen fbi cia nsa var, kgb si mi6sı var. Interpol'un aradığı kırmızı pasaportlu adamda iett ile yolculuk etmez, ederse bak ne güzel artık onu da takip edicez :D
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu kartların bi serveri oluyor. Herşey kayıt altında orada. E kartlar da kişiye özel olduğu için takip etmek zor olmasa gerek.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Drigeolf said: Kaynak sitede bir yorum gözüme çarptı, yorumlarınızı merak ediyorum: Misafir 05.09.2008 10:57 herkesin ne zaman nerede olduğunun adım adım takip edildiği bir sistem geliyor... sanırım bu kafadan kaçık arkadaş diyo ki nereye giderseniz gidip iett otobüsüne bindiğinizde kendi adınıza kayıtlı kart ile işlem yaptığınız için yeriniz bilinecek. yoksa minicik kartın içine o fiyata ve enerji gerektirmeyen gps yerleştirsinler gelsinler 10tane de benim arabaya yerleştirsinler. çalınır korkum olmaz valla.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: Drigeolf said: Kaynak sitede bir yorum gözüme çarptı, yorumlarınızı merak ediyorum: Misafir 05.09.2008 10:57 herkesin ne zaman nerede olduğunun adım adım takip edildiği bir sistem geliyor... sanırım bu kafadan kaçık arkadaş diyo ki nereye giderseniz gidip iett otobüsüne bindiğinizde kendi adınıza kayıtlı kart ile işlem yaptığınız için yeriniz bilinecek. yoksa minicik kartın içine o fiyata ve enerji gerektirmeyen gps yerleştirsinler gelsinler 10tane de benim arabaya yerleştirsinler. çalınır korkum olmaz valla. Aynen öyle, artık hanıma yalan söyleyemek imkansız. -Nerdeydin İsmail bu saate kadar! -İş uzadı çıkamadım toplantı falan nasıl çalıştık anlatamam! -Ben baktım İETT'nin sitesinden Ataköye gitmişsin ne işin vardı orda! -Zoink! :D
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gene bırılerı zengın olacak desenıze ayrıca yenı bır partı daha gelecek sıyasete anlasınan
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 takip olayı akbilde de yapılabilir buna gerek yok ayrıca kredi kartı olması zorunlu değil isteyenler kredi kartı şeklinde alıp öle kullanabilir demiş nasıl okuyorsunuz yazılanları:)
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Scheriff said: takip olayı akbilde de yapılabilir buna gerek yok) akbilde yapılamaz, akbil isme kayıtlı değil çünkü. anonim. ben pasoya akbil taktırdığımda adam oradaki metal akbillerden birini aldı taktı gelişine.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 sanki ilk verilirken pasonun yanında akbil kodunu fln kayıt ediolarmış gibi hatırlıorum ben ama baya oldu tabi akbilimi alalı
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gayet de güzel bişey. akbilin devri mi kaldı yahu, kartın üstünde kocaman yuvarlak metal, cüzdana koysan durmaz, anahtalık biçimindekiler de çok lame. kentkart, eskart gibi yaklaş çeksin arkadaş. bi de akbilin o iğrenç sesinden kurtarsınlar istanbul halkını.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Abi takip olayı extrelerde çıkan şey işte. Nerde ne harcadığın gözüküyor. Benim arkadaşım garantide çalışıyor arada arıyor beni "ulan yine buraya mı gittin yine bayılmışsın paraları kız bulamadan çıktın dimi, Nobre burda yemek yemiş Lincoln şunu almış senın eski manita oysho dan alışveriş yapmış" gibi paso bıkbık ediyor =)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 anon kredi kartları kullanmak gerek.. hiç olmazsa bi tane alıp elde bulundurmak gerek. peşimize fbi, cia falan düşerse bi gün amerikan filmi usulü bi kaç gün kaçabilelim de tv polisiye dizileri geleneği bizim yüzümüzden bozulmasın.. hem company falan da görürüz negzel akbil yüzünden yakalanmam ben arkadaş! nanik yapar ve kaçar
mani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "göster geç" güzel bir tabir olmamış. kınıyorum bu haberi yapanları. türk genci olaraktan imalı anlatımlara karşıyım. lastik gibi dilimiz var zaten.
matama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya teknoloji gelisiyor o donem paypass denen bir teknoloji yoktu, akbil diye bir teknoloji yaratildi kullanildi, simdi cok sacma oldu akbil alisin bunlara
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Izmir'de 10 yildir falan kentkart var, sehrin tum ulasiminda o kullaniliyor ve kredi karti buyuklugunde bildigin normal bi kart yani.. Istanbullular ne kadar yeto anlayamiyorum, o akbil nedir ya cuzdan dusmani direk.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Londra'da ki sisteme gecseler bari. Nedir bu banka manka olayi, sevmedim fikri. Ayrica "duraklarda dokun, otobuse bin" nedir? Londra'da Oyster card uygulamasi var, bizimki buna benziyor. Ama oyster alicilari otobuslerde, binerken cat dokunup geciyorsun. Underground'da da geciyor ayni sey. Istedigine gore dolduruyorsun mesela, "sadece otobus seyahatleri icin" veya "otobus ve underground" icin ve Haftalik, aylik yada top-up seklinde doldurabiliyorsun. Sehri zone sistemine ayirmislar, merkezden uzaklastikca fiyat artiyor. Baya guzel bir sistem yani.
matama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 lath garip gelicek ama bu paypass uygulamasinin ilk yapildigi ulke turkiye oldu, bayagda sukse yaptik yani dunyada :) o yuzden emin ol ilerde oyster falanda hep buna donecek cunku bankalar cok paralar veriyorlar bu is icin. ama daha once bir turkiyede denensin
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yüzyılın icadı kentkart dururken illa abuk başlarına buyruk saçma bir icatla kıyacaklar istanbul halkına, acıyorum.
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 saçma gereksiz akbil nası işlio ki zaten? eeth hiç akbil kullanmadım şimdiye kadar :) kentkart gibi bipletip geçmion mu_?
Öne çıkan mesajlar