dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lan ilahi adalet olsa yarın kıvır kıvır saçlarla kalkarsın yataktan da "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!" sesin dünyada yankılanır dünyada 3-4 kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence ince telli düz saç şekil vermek için değilde uzatmak için çok rahat bi saç yumuşacık oluyo bi kere :D beyin gözüküyo evet ona bişey diyemem ama uzatınca pek belli olmaz heralde (hiç uzatmadım) banyodan çıkınca 1 tarakta fön çekmiş gbi duruyo saçlar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rewendor said: Rogaine'i kullanmak isteyen bir arkadaşım vardı, dermatoloğuna sormuş direk vazgeçmiş. Tansiyon ilacı olarak üretilip tesadüfen saç çıkardığı farkedilen bir ilaçmış. Çok tehlikeli, direk gün içinde tansiyonunu bir anda düşürür bayılmaya kadar gidebilir. Hele spor falan yapıyosan direk bitersin demiş doktor. Abi bu kafaya sürülmüyo mu ? Nasıl tansiyon gibi içsel birşeye etkisi olsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İlaçtır, kremini çıkarmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 rogaine sıvı ve saça sürülüyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hapı var mı bilmem ama sıvı olarak max kepek yapar, alerji yapar gibi geliyor bana(yoksa şüphen mi vaar?) bir de onlar kullandığın sürece saçını koru ilaçları tabii, bırakınca dökülmeye başlarlar. 6dan önce de etkilerini görmek -haplar hariçher bir ürün için- imkansıza yakın. gördüğünü iddia eden psikolojik etkilerinden bahsediyor olabilir sanırım. ^_^ çünkü ilaçların deneylerini yapan ve bu sonuçları bir güzel ballandıra ballandıra anlatan şirketler bile "bi 6ay kullanın siz. anca çıkıyor hacı" diyorlar.. bi de sorun hormonal olduğu için aşmasının biraz güç olduğu gerçeği de var. kız olsaydınız bu sorunlarınız %80-90 falan hiç olmayacaktı. ne stresste ne de diğer durumlarda (alopecia hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bendede sac dokulmesi tek bi bolgede var nedenini hic arastirmadim dertten olabilir belki 2 yildir kardes kardes yasiyoruz bi donem bariz aciliyo bi donem kapaniyo ama diger kesimler gibi gurlugune kavusamiyo. Ama tek bildigim bisey war bioxin icin biraktiktan sonra sac dokmesini normalden cok daha hizli bi sekilde etkiliyomus bioxini omur boyu kullanman gerekiyormus. Bende dokulme baslayinca bikac arkadasa sormustum onlar bioxin onerdi ancak sakin birakma diyede baya bi uyardilar. Gidicez dermotologa flnda uzun is valla useniyo insan bi bos vakit olsa direk gitmek lazim aslinda. Sadece dokulurken degil saglikli ikende gitmek lazim zayifliyosa ogreniyosun en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 O bahsettiğin şey saçkıran falan olabilir. Çabuk gitsen iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yaw walla bende ondan suphelendim dermotologa gitmedim ama prof war bizim sitede ona gittim cunku annemde ilk basta oyle dedi baya bi korkuttu beni prof yok oyle biseyle uzaktan yakindan benzerligi yok tmm bnm alanim degil ama yillarca kitaplarda gordum belirtileri we deri oyle degil yani dedi. Bende sonra rahatladim hep onun yuzunden :D war bisey kafanda git dese simdiye 50 kere giderdim. Neyse bu haftadan sonra rahatliycam o zmn gidicem %90. Ilgi icinde tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ince telli düz ve uzun saça sahip olan arkadaşlardan yardım bekliyorum (xunn?!?). saçlar halen uzama evresinde. kullandıgınız şampuan vs nedir daha dolgun ve canlı gözükmesi için mesela? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 artık umurmda deil! aynen öyleydi.KESTİRDİM HAHAHAHHAHA..ggggöğrk HAHAHAH! oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ince telli ve düz saçlarım. hoş bişey değil, tamam yıkayınca yumuşacık ipek gibi oluyo falan ama yamurda ıslanınca falan sıçana dönüyosun tepen komple açılıyo. dalgalı saç saç seyrekliğini daha iyi kapatıyo. berbere gittim geçen senin saçlar iyi dedi ama çok yıkıyosun galiba dipleri kurumuş dedi sdf her gün 1 kere yıkanıyodum sanırım artık 1.5 günde 1 kere yıkanıcam :p buarada berberler yalan söylüyo galiba, benim de bi arkadaşın arkası hafif döküldü de "olur orası saç ayrımı" falan demiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ShadowFury said: bioxcin kullanıyorum ben, dökülmeyi biraz azalttı ama tamamen engelleyemedi head&shoulders bundan daha mı etkilidir acaba? bioxin in kutusunda yazıyo 8 ay düzenli kullanım sonunda saç dökülmesini % bilmem kaç azalttığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Engelleyemezsin ki, saç dökülmesini azaltırsın sadece. İşin en kolay yolu, para biriktirip ve o paraya kıyıp saç ektirmektir. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 propecia kullan. piyasadaki hormonal saç dökülmesini durduran, kısmen saçı geri kazandıran en iyi ürün. ama az biraz pahalı. artık paralar gogog, yapacak bişey yok. saç ekimi iyi hoş da, açılması için beklemek gerekir. ekilebilecek kadar açılmışsa ektir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rewendor said: Rogaine'i kullanmak isteyen bir arkadaşım vardı, dermatoloğuna sormuş direk vazgeçmiş. Tansiyon ilacı olarak üretilip tesadüfen saç çıkardığı farkedilen bir ilaçmış. Çok tehlikeli, direk gün içinde tansiyonunu bir anda düşürür bayılmaya kadar gidebilir. Hele spor falan yapıyosan direk bitersin demiş doktor. Hayır. İçindeki madde kılcal damarları genişletiyor. Saç diplerine sürünce saç tellerin daha iyi beslenmiş oluyor. Damar genişletici özelliği var yani, içersen tansiyonun düşer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Masquerade said: ince telli düz ve uzun saça sahip olan arkadaşlardan yardım bekliyorum (xunn?!?). saçlar halen uzama evresinde. kullandıgınız şampuan vs nedir daha dolgun ve canlı gözükmesi için mesela? :p ph 5.5 şampuanları dene bi. kuruysa sebamed , yağlıysa dermadolin ürünlerine bi bak. tatilden geldiğimden beri saçlarım yalan oldu resmen ya. hiç bu kadar kötü olmamıştı. ilk kez bakım gibisinden karışım yapıp saçıma sürdüm 6 senedir uzun :S bunalıma girdim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben şunu soyliyim sac dokulmesi konusunda... 3 doktora gittim 1i prof du sac dökülmesiyle ilgili... hepsi baska baska ilaclar verdi hapından losyonuna ne varsa kullandım... kazıttım... yok sarımsagı zeytinyagıyla karıstır bi gun beklet cart yap 8 saat kafanda kalsın gibisinden bi cok şey denedim... eger genetikse hiç birisi bi işe yaramıyo arkadaslar. yapacak bişey yok yani... beni bilen goren fotolarımı falan goren farketmiştir saclarımın halini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ince telli düz sac :( Hem anne hem baba tarafinda böyle. Babama bakiyorum. Saclari var ama gercekten az görünüyo. Dayilarima bakiyorum onlarin da az görünüyo. Tepe de acilma var. Depresyona girmemek elde degil. Son aylarda yasadigim stresli günler de dökülmeye sebep oldu. Aslinda saclarim hep uzundur benim. Ama son zamanlardaki dökülme, alnima düsen saclarin azalmasina sebep olunca biraz kisalttim. Bunu da istemiyorum. Direk 1,5 yada 2 cm e kadar kisaltmak istiyorum. sonra da sekillendiriciyle dikmek. Ama korkuyorum bu sefer de az mi görünür saclarim die. Dermatologa gitmeye zamanim da olmadi. Bakalim nolucak. Nefret ediyorum sac tipimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 karpuzseven said: Stresli sıkıcı bir dönemdeyim. Saçlarım dökülüyor. Annemin ( annem tarafının ) saçları düz, ince tellidir ve kel kimse yoktur. Babamın saçları kıvırcık ve kalın tellidir. Babam kel. Benim saçlarım ince telli ve düz. Yani saçımın yapısı annem tarafına benzer. Saçın yapısı ve dökülüp dökülmemesi ayrı şeyler midir ? Doktora elbet gideceğim fakat bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saçlarını kısalt diyenler oldu falan. Geçen gün saydım çok dökülmüştü 150 tel falan. Günde 100 tel normalmiş Cevap sonunda saklı zaten. Saç sayılır mı, manyak mısınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Rewendor said: Rogaine'i kullanmak isteyen bir arkadaşım vardı, dermatoloğuna sormuş direk vazgeçmiş. Tansiyon ilacı olarak üretilip tesadüfen saç çıkardığı farkedilen bir ilaçmış.Çok tehlikeli, direk gün içinde tansiyonunu bir anda düşürür bayılmaya kadar gidebilir. Hele spor falan yapıyosan direk bitersin demiş doktor. Hiç görmemişim bu cevabı eh. Öncelikle bana o zamanlar öneren ve kullanmamı söyleyen de dermatologtu. Ayrıca 6 ay kullandım ve o 6 ay içinde düzenli olarak futbol oynadım hiç bir sorun çıkmadı. Kaldı ki sıvı olup kafa derisine emdirilen bir ilaçtan öyle yan etki görmek baya bir garip geldi bana. Bu dediklerinin tek açıklaması olarak, doktor o ilaca öyle dedikten sonra ne önermiş çocuğa diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kalın telli çok hafif dalgalı saç <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sanırım kel olucam.ailede genetik.amca dayı teyze kim varsa alayı kel.yanlar mis gibiyken tepede bariz açılmalar oldu.bikaç seneye muhtemelen kel olucam napayım doktora mı gidiyim.geçen okan bayulgende bi kadına denk geldim.nano teknoloji falan bişiler sıkıyordu.saçlar dökülmeden engel olunuyormuş falan şampuanla vs alakası yok belliki dökülecek bu saç hertürlü zaten streste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 evrimin bir sonraki aşamasına hoşgeldin, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o kadın şuymuş.bu ilaci kullanan var mı http://www.folixir.com/Nanoteknoloji.aspx genelde 3-4 numara saçla gezerim ama yinede kel olmak istemiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar