adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 burak yılmaz olcaktı aaarrgh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gol olmus garbıçta öyle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Kazım Kazım Kazım Kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kazım top da saklamaz aslında. Kazım çok hızlı depar atar, bir de topu ileri taşır. Kontrataklarda da rakip defansı zorlar. Ama pas atamaz şut çekemez orta açamaz. Onlardan en az birini de yaptı mı zaten rahatlicaz biz de o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 spikerin yalancısıyım valla rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu maç bana 2 şey öğretti... -Semih öyle yada böyle her maç atıyor be abi. -Uğur Dershanesi yayınları öss hazırlık seti çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 BulletRide said: Bu maç bana 2 şey öğretti... -Semih öyle yada böyle her maç atıyor be abi. -Uğur Dershanesi yayınları öss hazırlık seti çıkmış. :D sırada belçika var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 BulletRide said: Bu maç bana 2 şey öğretti... -Semih öyle yada böyle her maç atıyor be abi. -Uğur Dershanesi yayınları öss hazırlık seti çıkmış. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 patiden bir takım çıkarsak ermenistadan daha çok iş yapardık 3pas yapardık en azından üst üste gerçi bizimkilerde hiç oynamadan kazandık ama büyük takım hep iyi olmakla değil hep kazanmakla ölçülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Uğur dershanesi geyiğini anlamadım ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 skor tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Khelben said: fatih terimin her zaman fantazi bir A planı ve onu kurtarıcak güzel bir B planı vardır. B planı forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 emre interdeki emre degil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 endless_night said: hiç oynamadan kazandık ama büyük takım hep iyi olmakla değil hep kazanmakla ölçülüyo. Daha üst seviyedeki bi takım karşısında da bu şekilde büyük takım olabilir miyiz bilemiyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Wishmaster said: endless_night said: hiç oynamadan kazandık ama büyük takım hep iyi olmakla değil hep kazanmakla ölçülüyo. Daha üst seviyedeki bi takım karşısında da bu şekilde büyük takım olabilir miyiz bilemiyorum ben =) son dklarda oluruz :D alışıız zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 büyük takımlara karşı daha iyi oynuyoruz, rakip güçsüz olunca bizde nedense fazla zorlamıyoruz. 2 tane yeter ama 3-5 tane çaksak ii olurdu bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sys64738 said: büyük takımlara karşı daha iyi oynuyoruz, rakip güçsüz olunca bizde nedense fazla zorlamıyoruz. en sevmediimiz özelliimiz... küçümseme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu tarz küçük takımlara motive olmak gerçekden zor ama belçika maçında daha iyi türkiye olcak en azından daha ciddiye alırız ama bu tarz oynarsak fena çakarlar oda gerçek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hafife aldık cok bari.umursamadan oynadık kamera çok kötüydü.ilk golu adam gibi göremedik.kamera çok kötüydü. GÖKHAN ZAN ARTIK MİLLİ TAKIMA ÇAGRILMASIN.evt çagrılmasın ya.toraman ı alsın başkasını alsın ama bu herif kütük kalas oynamasın.adamda yetenek falan yok nasıl topcu olmus kamera kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ermenilere gelişine güzel çaktık. Hem Tuncay iyi çaktı hemde Semih. Bu maçtaki kötü futbollarından sonra birileri intihar edip 2. soykırım diye önümüze gelecek yıllarda koymazlar umarım.. Ayrıca yetersiz milliyetçi orhan pamuk bu maçın görüntülerini izlesin ve akıllı olsun, o kadar! ps: ne yapayım çok sıkıldım :P edit: e yi büyük yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 terim gol atanları maçtan çıkardı :D o yüzden 3 gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 SEMİH İNSAN MISIN OLM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 endless_night said: bu tarz küçük takımlara motive olmak gerçekden zor ama belçika maçında daha iyi türkiye olcak en azından daha ciddiye alırız ama bu tarz oynarsak fena çakarlar oda gerçek :D Çocuklar ter attı işte karşımızda dişli bir rakip olmayınca kasmaya gerek kalmıyor (: Goller dışında maçtan keyif aldığım en iyi an Arda'nın 3 ermeniyle top gibi oynamasıydı. -70'+ civarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o haraket güzeldi ama iyi bitiremedi... sanki "al ben yapacaımı yaptım... bundan sona senin" der gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Arda yoruldu çünkü topu kendi ayağımızda pek tutmadık maç boyunca pres yapıp alan değiştirmekle uğraşan bir oyuncunun öylesine berbat bir zeminde, 70. dakikadan sonra efor gerektiren o hareketin devamını harika şekilde getirememesini yadırgamamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar