roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bu haberden sonra, "Muavin, git starbakstan iki frapiçino kap ta gel, sıcak oldu anasını satiym" tarzı söylemler yaygınlaşabilir diye tahmin ediyorum. Hatta haberin ardından şöförlüğe olan ilgi artınca özel üniversiteler bir bir iett şöförlüğü programı açabilir. Para var yani. Yeni ÖSS ye Girecekler İçin Gelecek Vaad Eden Meslekler Endüstri Mühendisliği İnşaat Mühendisliği İktisat Nükleer Tıp İETT Şöförlüğü
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.memurlar.net/haber/62274/ sen rahat ol roket adam onuda yaptılar:D
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selam, O maaşa yuhhh diyenlerin kaçı insanların kahrını çekerek otobüş şöförü olur çok merak ediyorum. Bence maaş normal. Öğretmenin verdiği özel dersler ortada, ki vergi yok! Doktor desen muayene eder, avanta alır, vergi yok! Acırım acırım bir o mühendise acırım, o da yaptığı işe hile karıştırarak avanta elde etmeye çalışırsa yüzüne tükürsünler artık. Bir maaş ile ev geçindirme devri bitti. Eşlerinde çalışma zorunluluğu var artık. Evde 2 öğretmen olursa eğer, gayet güzel geçinirler, hem de İstanbul'da. Yazın çalışmadan maaş alıyorlar, tatilleri de bol. Günleri var, hediye akar. Saygılar.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eğer bu maaşlara metrobüs şöförlüğü dahilse metrobüs şöförleri yaşıyor be arkadaş! hayat onlarda valahi. yol bomboş zaten geçenlerde viteslerininde otomatik olduğunu öğrendim gaz-fren-gaz-fren zevklide iş. oh ya cilllop
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 E abi ona bakarsan metro daha güzel iş.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 paramecium said: Selam, Doktor desen muayene eder, avanta alır, vergi yok! Saygılar. (o))) bak yok vergi.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Özel doktorların fatura kestiğini pek görmedim.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Allah allah özellikle istemeyince fiş kesmeyen tonla yer var burdan "ayakkabıcılardan vergi alınmıyor" gibi bi genelleme yapabilir miyiz mesela? Ağlıyosun her topicte genelleme yapmayın münferit olay diye.
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben genelleme yapmıyorum sen ısrarla orda kendince hareket çekerek vergi yok diyorsun. Ben de diyorumki fatura kesen doktor pek görmedim. Bizde doktordan fiş istemek gibi bir adet yoktur genelde kimseninde aklına gelmez. Tabiki fatura kesen vardır. Ama çoğunlukta yok bu bir gerçek. Orda zaten karşılaştırma yapılıyor , otobüs şoförü ve doktor. Şoförün alternatifleri yoktur , vergisi otomatik kesilir.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon sen saçmaladıkça insanlar saçmaladığını yüzüne vuracak. her topicte sıkışında lord ayaklarına yatma çok komik duruyor bu 1. Senin hayatında tanıdığın tüm insanlardan fazla doktor tanıyorum, muaynehanelere inanılmaz sıkı vergi kontrolü yapılıyor. Hatta vergi açığı olmamasına rağmen ceza kesilmesine bile şahit oldum. 2 kere doktora gidip ileri geri konuşmayın. bu 2.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 roket adam said: E abi ona bakarsan metro daha güzel iş. değil. onda direksiyon yok zevksiz. ver gazı kes gazı ıııh. çok ateşli bi konuşmanın ortasına daldığımı farkettim
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben bakkallarında fatura kestiğini görmedim. bakkallar kapatılsın.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bizde manavdan fiş isteme alışkanlığı yoktur. Manavalar doğuya sürülsün.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Geçen gucciden gömlek aldım fiş istemeyi unuttum. Boykot edelim italyan mallarını.
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben de fiş vermiyorum BENİ DAĞA KALDIRIN
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 italyayı alsam fişimi isterim ben arkadaş!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Geçen pizzacıda fiş kesmedi. Bende acımadım bu ülkede pizzacılardan vergi alınmıyor falan diye not aldım. Evimin bir köşesinde duruyor. Mühendis, öğretmen boşuna yetişiyor bu ülkede malesef. Her gün diyorum boşuna okuyoruz diye istatistik onayda geldi, rahatladım.
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada özel muayeneler kapatılırsa allah belalarını versin diyorum. 10 senedir hepatit B hastası olarak devlet hastanesinde insanların ne sıkıntılar çektiğine şahit oldum. bunun nedeni özel muayeneler değil, bilakis bu sistemi kurup doktorları ve insanları özel muayenelere teşvik edenlerdir. şimdi özel muayene kaldırılınca herşeyin güllük gülistanlık olacağını zannedenler umarım devlet hastanesinin bir köşesinde ölür kalırda yanınızdan geçen hasta bakıcı farkına bile varmaz. bu ülkede kaç tane hepatoloji uzmanı doktor var biliyormusunuz. İstanbuldaki doktora hastalarını muayene ettirmek için anadolunun ücra köşelerinden insanlar geliyor. Bu insanlar günü birlik gelip geri dönmek zorundalar çoğu zaman. o özel muayeneler olmasa çok ceset toplardık hastane kapılarından. sırf doktora bir tahlil göstermek için.
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adamlar ülkeyi satıyor üstüne fiş vermiyor. vay şerefsizler. kapatın ülkeyi.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Valla daha önce dediğim gibi çok doktor tanıyorum ordan yola çıkarak diyebilirim ki çoğu doktor muaynehaneleri kötüye kullanıyor. Muaynehanesine gelen hastalara hastanede öncelik veriyolar, bu yasayla kurunun yanında yaş da yanacak. Ha sen doktora 5 milyar gibi komik bi maaş vermeye devam ettikçe de önüne geçemezsin bunun bu kadar basit. Ayrıca bu yasağın sebebinin doktorların kötüye kullanması zanneden denyolara da selam ederim burdan.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Komik. Uzmanlik okicana ilkokuldan sonra simit satmaya başlasan bir doktor uzman olduğunda senin fırınlar zincirin olur.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 günlük 100milyon harcarsan yetmiyor be baba.. hayat işte..
Öne çıkan mesajlar