Mortis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kartopu doğuştan bilgi olarak gelio insanlara. sen doğduun zaman karı bulunca top yapma yetisine direk sahip oluosun.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cengiz taş - Sivas said: 04 Eylül 2008, Perşembe 15:42 ARKADAŞ LAR BU KÜRESEL ISINMA DENEN ŞEYİ BEN EKVATOR ÇİZGİSİNİN YUKARI DOGRU KAYMASI OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE İLERDE TÜRKİYE ÇÖLLESMEYE (YANİ BUGUNKÜ AFRİKA DURUMUNA DÜŞECEK)GİDİYOR.RUSYA DA BİZİM SUAN Kİ AKDENİZ İKLİMİNE SAHİP OLABİLİR.KUTUPLAR DA DAHA ILIMAN OLABİLİR.GÜNEY KUTBU ERİRKEN AVUSTRALYA BUZULLAŞABİLİR.BANA KATILAN VARMI BİLMİYORUM AMA HERKESE SAYGILAR. lol capslock ftw :P adam direk teori kurmuş kafadan o_O
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cengiz taş - Sivas said: 04 Eylül 2008, Perşembe 15:42 ARKADAŞ LAR BU KÜRESEL ISINMA DENEN ŞEYİ BEN EKVATOR ÇİZGİSİNİN YUKARI DOGRU KAYMASI OLARAK DÜŞÜNÜYORUM. BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE İLERDE TÜRKİYE ÇÖLLESMEYE (YANİ BUGUNKÜ AFRİKA DURUMUNA DÜŞECEK)GİDİYOR.RUSYA DA BİZİM SUAN Kİ AKDENİZ İKLİMİNE SAHİP OLABİLİR.KUTUPLAR DA DAHA ILIMAN OLABİLİR.GÜNEY KUTBU ERİRKEN AVUSTRALYA BUZULLAŞABİLİR.BANA KATILAN VARMI BİLMİYORUM AMA HERKESE SAYGILAR. SEVGİLİ CENGİZ, YANLIŞ BİLİYOSUN, EKVATOR ÇİZGİSİ YUKARI KAYMIYOR, DÜNYA AŞAĞI KAYIYOR. BİLMEDEN YORUM YAPMAYALIM. HERKESİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUN. SAYGILAR.
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 demek rusyanın işi. sıcak denizlere inemeyince, sıcak denizleri kendine çekmeye karar vermiş
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 AHAHAHAHAHAHAHHA fede öldürdün gülmekten hahahah
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olm resimdeki eğlenceye deil olayın ciddiyetine bakın... kenyada kar!!!
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fede said: demek rusyanın işi. sıcak denizlere inemeyince, sıcak denizleri kendine çekmeye karar vermiş AHAUHUA HACI KOLTUKTAN DÜŞTÜM
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hayatında kar görmemiş bir Afrika ülkesinin milli takımının zorunluluktan kış olimpiyatlarına katılmasını anlatan bir film vardı Üşütük Popolar diye onu hatırladım şimdi
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 izmirde böyle seviniyor kar gördümü şimdi benimde aklıma bugeldi:D
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 SturmVogel said: hayatında kar görmemiş bir Afrika ülkesinin milli takımının zorunluluktan kış olimpiyatlarına katılmasını anlatan bir film vardı Üşütük Popolar diye onu hatırladım şimdi Jamaika.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o değil de doluyla top yapılıp oynanır mı lan. dolu topu atsan arkadaşına ölür mesela.
Öne çıkan mesajlar