axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Edgeki elemanlar oyuncuları en çok etkileyen anları sıralamışlar. Aslında fazlasıyla subjektif bi konu o yüzden pek eleştiremiyorum ama Red Alert, Sanitarium, Torment gibi hikaye ağırlıklı oyunları illaki dahil etmek lazımdı. En azından Falloutu eklemişler. Kronolojik sıraya göre bu 50 önemli an şöyleymiş http://www.edge-online.com/features/oh-my-god?page=0%2C1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bıraksınlar bu işleri, half-life yok ama half-life 2 var? doom ve doom 2 hiç yok? unreal, quake serisinden hiç oyun yok? zaten oyunların yarısı son 5 yılda filan geçiyor. "omigod" dedirtecek olaylar da değil çoğunluğu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en son diablo 2 de kalmışım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 berbat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 We invite readers to add to the list in the comments section--we realize there are many more moments besides what we've listed here--but these are the moments that will stay with us forever. adamlarda bizim dediğimiz kanundur gibi bi kararlılık görmedim zaten. Uğraşmışlar kendi çaplarında derlemişler. Siz yapın da iyisi nasıl olmuş biz görelim. Doğrusu neymiş öğrenelim. Hemen bok at. *bok atar* kolay bişey. aga çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende "bu kanun çok kötü bi kanun değişsin!" demedim fikir beyan ettim. *boku geri atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 neden kötü olmuş? neye göre kime göre kötü olmuş? -adın ne? -ali kötü olmuş. Sebebini yazın biz de anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: Contra (NES) The Konami code 1988 For most players, three lives simply wasn’t enough to beat Contra. Pressing Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A and then start upped the life count to 30, making the game actually possible to beat. oha şu oyunu günlerce oynamışımdır küçükken hiç böle bişi bilmiyodum. tabi internet falan yok o zaman :P bide wolf3d de minigunla gelen eleman hitlermiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 cok alakasız şeyler var, cow level varda, fresh meat neden yok mesela? onun yerıne o olsaymış, cok mainstream olmuş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sam said: bıraksınlar bu işleri, half-life yok ama half-life 2 var? doom ve doom 2 hiç yok? unreal, quake serisinden hiç oyun yok? zaten oyunların yarısı son 5 yılda filan geçiyor. "omigod" dedirtecek olaylar da değil çoğunluğu zaten. sebebi bu olabilir. dünya tarihinin en iyi PC oyunu bence Half - Life'tır dönüm noktası olmuştur çünkü pek çok yönden. ama Half Life yok Half Life 2 var o listede. Half life 1'de de dumura uğratan birsürü an var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 We invite readers to add to the list in the comments section--we realize there are many more moments besides what we've listed here--but these are the moments that will stay with us forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bizimde okumamız var dynun ordan c/pelyip durma "baskalarıda var tabıkı" diyince tırto liste adam olmuyo üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bak demekki onlarda kabul etmiş :P sonuç olarak çok daha güzel bişey hazırlanabilirdi kanımca, ama hadi kavga çıkarmayalım şimdi durduk yere emeğe saygı +reprepreprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olm anlayın artık dynun o derginin arkasındaki kişi:P şaka maka adam kızmakta da haklı yani.yoldan geçen 10 gence sor hepsi farklı bir şeyler söyler.ben de diablo 1, kknd crossfire neden yok tüü kaka derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 araba yarışı yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hepsine bakmadımda kesin commandosda yoktur :P ama tetrisi görünce buldum bi versionunu indirdim onu oynuyorum özlemişim lan bunun el atarisi gibi olanlarından hala satıyolarsa bulup alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tepkim "oh my god" değil de "oh crap" oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 civilization 1 de oyunu bitirip,uzay gemimizi fırlattığımız sahne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hep konsollar üstüne bir liste hazırlamaları çok da şaşırtıcı değil. şu an büyük oyun dergisi olarak çıkan kişiler nes oynarken biz amiga oynardık, ps oynarken biz pc oynardık. bunun neticesinde gods'taki superfrog'taki bilmemneyi koyacağına mario'daki bilmemneyi koymuş. örneğin metroid'teki karakterin kız olduğunu gördüklerinde çok şaşırdıklarını söylüyorlar, bunun gibi bir ton şey sayabilirim starcraft'ta :) Cuce said: cok alakasız şeyler var, cow level varda, fresh meat neden yok mesela? onun yerıne o olsaymış, cok mainstream olmuş ayrıca buna da katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Cuce said: bizimde okumamız var dynun ordan c/pelyip durma "baskalarıda var tabıkı" diyince tırto liste adam olmuyo üzgünüm. okumanız varsa okuyalım o zaman. adam hala araba yarışı yok diyo. oyun tarihinin en önemli 50 oyunu falan sanıyolar hala sanırım. Araba yarışında şaşırtıcı an mı var? Okuması olan çok da okuyan yok. Liste über falan demiyorum ben. Çoğu oyunu ordaki duymadım bile. Duymadığım için senaryolardaki sahneler de bişey ifade etmiyolar. Liste'yi baştan sonra okudum 3-5 bişey dışında şu kadarcık da hoşuma gitmedi. Olay orda değil. Lafım da şöyle insanlara: Aga bunlar en iyi 50 oyun olmamış benim sevdiğim oyunlar yok ki burda!!1 ile yola çıkanlara. Kişiye değil. Sadece bu konuya da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Dynun bunlar en sevdiğimiz oyunlar değil demiyor kimse, oyun tarihinde "oh my god" dedirten daha iyi anlar var deniyor. Mesela mortal combat fatalityleri veya MI insult duel gayet başarılı seçimlerken we don't go to ravenholm yada Tony Hawk 2 nin bu listede ne işi var deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 haklısın. soruna gelince: onlar onlara göre en şaşırtıcı gelen sahneler belirttikleri gibi. bi arkadaşın daha dediği gibi :zevkler farklı. göreceli bi kavram söz konusu iken "çok iyi" bir iş nasıl çıkar ki ortaya :) bence tony hawk süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: World of Warcraft "Leeeroooy Jenkins!" 2004 this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Wolfenstein 3D Legend of Zelda: Ocarina of Time Şu ikisi dendiğinde akan sular durur bende. Leeroy Jenkins hepsini alır tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sanitarium un oyuncak ayı sahnesi yok çüş god bless cold fusion yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar