Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ana polisss

Llama

Öne çıkan mesajlar

grafiti yada stencille uğraşıyorsanız
tek başınıza çıkmayın bugün nerde ise enseleniyordum
anam böyle bi adrelin salgılamadım
lunaparkta bindiğim oyuncaklardan daha eğlenceli bişey bu iş
tam basıyorum stencili köprü altına
işim bitti derken arkamda bi anda polis valla
elimde ne sprey kaldı nede kagıtlar
tam gaz tapuk : ))
şuan evimdeyim
yoksam karakolda yada 3 ay ceza evinde olabilirdim
heheheh
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
kirletmiyoruz dahada temizliyoruz
lokmacı reklamlarından iyidir herhal : )

geçen discovery'demi national geographic'temi birinde gördüm hakkaten duvarları temizleyerek graffiti yapan bi ekip oluşturmuşlar. bakımsız duvarlar zaten zamanla kararıyor leş gibi oluyor bunlarda temizlik fırçası takımlarını almışlar bide grafitti kalıpları oluşturmuşlar kalıpların üstünden fırçaları geçiriyorlar. böylece duvarı temizleyerek şekil oluşuyor. vay canınasına dedim. suç kapsamınada girmiyor üstelik.
Sosyal ağlarda paylaş

açık konuşayım, duvar boyayanlara kafam girsin! kişisel almayın.
mesela oturduğum yerde bi ekip var böyle, her yere yazıyolar falan. genelde otobüs güzargahı üzerine, yani gelip geçerken görüyolar tabii. mesela bi yere böyle pano koydular, tertemiz daha büyük bayaa. hemen gelip boyamışlar. bi denk getirsem tüm boyayı üzerlerine boşalttıktan sonra sprey kutusunu kendilerine eklerim. ağır dayak yerim biliyorum ama denemek istiyorum. aslında polis mesai doldurmak derdinde olmasa, bi yere pusu atsa armut gibi toplar, üstelik kol gibi fatura çıkartıp adamların aklını alır ama işte, olmuyor. seçimlerden önce boyayanlara bacağım, keyif için boyayanlara kafam girsin. saygılar. hatta çakallık olsun diye suçu ve suçluyu övmek deyip bu bahsinizi de bombalamak isterim, o derece nefret ediyorum. saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...