Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 grafiti yada stencille uğraşıyorsanız tek başınıza çıkmayın bugün nerde ise enseleniyordum anam böyle bi adrelin salgılamadım lunaparkta bindiğim oyuncaklardan daha eğlenceli bişey bu iş tam basıyorum stencili köprü altına işim bitti derken arkamda bi anda polis valla elimde ne sprey kaldı nede kagıtlar tam gaz tapuk : )) şuan evimdeyim yoksam karakolda yada 3 ay ceza evinde olabilirdim heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 iyi busted olmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Boyamayın duvarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kirletmeyin bea : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kirletmiyoruz dahada temizliyoruz lokmacı reklamlarından iyidir herhal : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 valla güzel değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ANARŞİK MİSİN LAN SEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gothici bul la o yardım eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Llama said: kirletmiyoruz dahada temizliyoruz lokmacı reklamlarından iyidir herhal : ) geçen discovery'demi national geographic'temi birinde gördüm hakkaten duvarları temizleyerek graffiti yapan bi ekip oluşturmuşlar. bakımsız duvarlar zaten zamanla kararıyor leş gibi oluyor bunlarda temizlik fırçası takımlarını almışlar bide grafitti kalıpları oluşturmuşlar kalıpların üstünden fırçaları geçiriyorlar. böylece duvarı temizleyerek şekil oluşuyor. vay canınasına dedim. suç kapsamınada girmiyor üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 graffiti is not crime diyerek olaya giriyorum. sen kaçmışsın biz tren boyarken yakalandık geçen sene jandarma aldı götürdü mahkeme açıldı kamu malına zarar vermekten falan filan stencilin pek bişeyi yok gerçi çabuk iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 amcam komser, şu an msnde online, bu topiği yollayım da yakalasın hepinizi oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 polisleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Karpuzseven polisleri sevmiyorsa demekki POLISLER KARPUZ DEGIL! Evet evet cok zekiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hmm demek bugun elimizden kacan graffitici cocuk sensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kimliğini belirlediğimiz iyi oldu, ip numaran artık izmir polis teşkilatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 açık konuşayım, duvar boyayanlara kafam girsin! kişisel almayın. mesela oturduğum yerde bi ekip var böyle, her yere yazıyolar falan. genelde otobüs güzargahı üzerine, yani gelip geçerken görüyolar tabii. mesela bi yere böyle pano koydular, tertemiz daha büyük bayaa. hemen gelip boyamışlar. bi denk getirsem tüm boyayı üzerlerine boşalttıktan sonra sprey kutusunu kendilerine eklerim. ağır dayak yerim biliyorum ama denemek istiyorum. aslında polis mesai doldurmak derdinde olmasa, bi yere pusu atsa armut gibi toplar, üstelik kol gibi fatura çıkartıp adamların aklını alır ama işte, olmuyor. seçimlerden önce boyayanlara bacağım, keyif için boyayanlara kafam girsin. saygılar. hatta çakallık olsun diye suçu ve suçluyu övmek deyip bu bahsinizi de bombalamak isterim, o derece nefret ediyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Açıkçası graffiti'nin bir çeşit sanat olduğuna inanıyorum. Kamu maluna zarar işin farklı bir boyutu fakat çok güzel graffiti eserleri de mevcut. Tutup da duvara yazı yazmak işin öküzlük boyutu ama şöyle bişeye de sanat değil demek ne kadar doğru bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tükürürüm böyle sanatın içine !!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hale bak, satanizm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 belediye tahsis edecek böyle boyama yerlerini. bak kocaeli belediyesine topluo çocukları burayı burayı bide burayı boyayın diyo görsel şenlik çıkartio ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 biz de besiktasa bi duvara /2 [Dirge] yazcaktik,kimse anlamaz diye vazgectik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 iiki yazmamıssın bak ben anlamadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Güngören belediyesinin bu iş için para verdiği gençler vardı. Boş duvarları otobus duraklarını falan renklendiriyorlardı ama hala devam ediyormu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mew Mew Squad said: biz de besiktasa bi duvara /2 [Dirge] yazcaktik,kimse anlamaz diye vazgectik :/ beşiktaş değil ataköydü o asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aket-Atum said: Mew Mew Squad said: biz de besiktasa bi duvara /2 [Dirge] yazcaktik,kimse anlamaz diye vazgectik :/ beşiktaş değil ataköydü o asdasf ne boksa iste lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar