sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bobo bu aralar kaç ispanyol güizası ediyo kur'a bakmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hadi topikte kaç kere yapıldığını okumaya değer bulmadan klasikleştirilmeye çalışılan bi espri yapalımmmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bir bjk'li olarak şu an Semih'in Bobo'dan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama aralarında yamulyorsam 3 yıl fln var .. 3 yıl sonra Bobo nerede olur kestirmek zor .. Bobo sahada bazen çok kayboluyor ya .. 90 dakika içinde oyundan düştüğü dakikalar oluyo her maçta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu 2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Red said: adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu 2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler beşiktaş yönetimi yada taraftarları yada hangi insan bobo için go home dedi ? saçmalamanın dibine vurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 iyi para yatırana her zaman beşiktaş futbolcusunu satmıştır.. iyi para veren olsa idi bobo yine gidicekti. ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tmm beşiktaş yönetimleri her zaman futbolcusunu değerinin üstü verildiğinde kulüp için önemine bakmaz satar, bunda haklısın. bobo içinde bunu geçen senenin 2. devresinde yapmayı düşünüyorlardı ama Demirörenin açıklamasını okumadın sanırım. İyi teklifler gelmesine rağmen satmadık diyor adam. ilk sene 100 bin dolara kiralandı, 2. sene 2 milyon dolara alındı, bu sene 7 milyon euroya kadar bonservis teklif edildi ve satılmadı. demek ki bazı şeyler değişiyor beşiktaşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bilmiyorum şöyle bi fazla zorlamadan 8-9 milyonluk teklif gelirse satmak lazım bence. Daha fazla para veren olacağını sanmam kolay kolay. Hoş BJK'nın çok da para derdi yok sanırım. Şu çeklere 7-8 milyon euro para saymışlar. Maddi sıkıntı da pek duymadım haberlerde falan bjk için. Ama daha fazla para veren çıkacağını da sanmam Bobo'ya milli takıma falan girmeyi başarmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beşiktaş onu Nihat ta yaşadı sonra bir daha yapmadı. Nihat ı satarsanız şampiyonluk gider dediler. Yönetim sattı 5milyon$ a. Şampiyonlukta gitti.Nihat ı çok aramıştık. O parayla ama Beşiktaş halka açılımını gerçekleştirdi.O dönem ilaç gibi gelmişti. İlhan Mansız da kendi gitmek istemişti.Klup çok para veriyordu.Beşiktaş kal dedi Mansız gitti. Carew de ise Carew klupte durmak istememişti. başkada satılan futbolcu yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Carew bi garipti ama. BJK'nın havasına mı suyuna mı ısınamadı naptı anlamadım. Adam gelmeden önce sağdan soldan takır takır atıyodu. BJK'ya geldi gol atamadı. Sattınız gitti yine takır takır atmaya başladı. Gerçi sora eridi gitti bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bi futbolcu en çok piyasasına eriştiğinde satlmalı. örneğin bobo, bence türkiyedeki ömrü boyunca asla 10 milyon euro nun üzerine çıkamayacak bir değere sahip. satılmalı öyle bir teklif geldiğinde. aurelio mesela, 6.5 milyon euro ya satılmalıydı. yoksa uçar yuvadan, ya da giderek değeri düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Carew Beşiktaş ta da yine attı ki. Eridi dediğin adam Chelsea de bikaç hafta önce Milan a 4 gol attı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Nası ya? Bizim Carew Chelsea'da mı??? Ne ara nası gitti yaw? Lyon'dan sora ingilterede alakasız takımlara falan gitmişti gibi hatırlıyorum? Anelka'yla falan karıştırmış olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 anelka o golleri atan blackchaos. ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hahaha blackcha0s :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fizban said: bi futbolcu en çok piyasasına eriştiğinde satlmalı. örneğin bobo, bence türkiyedeki ömrü boyunca asla 10 milyon euro nun üzerine çıkamayacak bir değere sahip. satılmalı öyle bir teklif geldiğinde. aurelio mesela, 6.5 milyon euro ya satılmalıydı. yoksa uçar yuvadan, ya da giderek değeri düşer. işte o yüzden türkiyenin yurt dışına sattığı en pahalı oyuncu gökdeniz. o da rusyaya gitti. 10 m euro bile değil. isteyen beğensin istemeyen beğenmesin ama sen bobo gibi bir adamı 7-8 m eurodan aşağı tr ye getiremezsin. o zaman neden satasın ki 7-8 m ye _? adama odedıgın yıllık para 1,2 milyon dolar yanlıs hatırlamıosam. ucuza da oynuyor. tut elinde futbolu bırakana kadar. çeklere toplamda 10,4 milyon euro bonservis ödendi ama peşin değil ki. 2012 yılına kadar o para ödenecek. beşiktaş gidip guiza gibi transfer için 20 m euro, emre ye onun yarısı kadar yada lincoln,baros,meira gibi transferlere paralar saçmadı ki. gs fb transfere harcarken biz borçlara para dağıtıyoruz. sorun burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nocom said: Red said: adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu 2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler beşiktaş yönetimi yada taraftarları yada hangi insan bobo için go home dedi ? saçmalamanın dibine vurdun. okuma özürlüsün sanırım derlr diyorum.geleceği söylüyorum yani henuz olmamıs ama olacak birşeyden bahsediyorum.ayrıca yönetim satmaya calıstı.oda bi nevi go home dur.ilk sezon değilde 2. sezon yine kötü oynarsa yine satmaya calısırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 İyi de Bobo dediğin adam sözleşmesi bitince uzatmaz beleşe gider zaten böyle oynamaya devam ederse. O yüzden satabiliyoken satmak lazım eğer kendine çok güvenmiyorsan. Bi de GS Kewell'ı bedavaya aldı, Nonda'yı 500.000 euroya, Meira da 3 milyon Euro. Linderoth 3.5 milyon euro. Aslında öyle çok da para saçmıyo yani takım. Hatta Türk oyunculara göre çok da ucuzlar. Lincoln abes işte bunların yanında. Bir de Baros'a sağlam para ödenmiş sanırım tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Red said: nocom said: Red said: adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu 2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler beşiktaş yönetimi yada taraftarları yada hangi insan bobo için go home dedi ? saçmalamanın dibine vurdun. okuma özürlüsün sanırım derlr diyorum.geleceği söylüyorum yani henuz olmamıs ama olacak birşeyden bahsediyorum.ayrıca yönetim satmaya calıstı.oda bi nevi go home dur.ilk sezon değilde 2. sezon yine kötü oynarsa yine satmaya calısırlar yeni nesil misin sen ? bobo bu sene 2 gol attı dıye mı yüce insan dedik biz ? bobo geçen senede kötü maçlar çıkardı zaman zaman. adı bile okunmadı maçlarda. o zaman denmedi de şimdi kötü oynayınca mı derler olacak ? sen ne dediğimi anlamamışsan ben napıyım. heceliyim mi cümleleri anlaman için :) hadi sana bir güzellik yapıyım anlaman için ; beşiktaş yönetimi yada taraftarları yada hangi insan bobo için go home dedi ? saçmalamanın dibine vurdun. geçen sene bobonun çok kötü olduğu dönemler oldu, kimse kalkıp kötü oyunu için satın demedi bu adamı. anladıysan ne mutlu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ikili tartışmalardan hakaretlerden kaçınalım bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rewendor said: İyi de Bobo dediğin adam sözleşmesi bitince uzatmaz beleşe gider zaten böyle oynamaya devam ederse. O yüzden satabiliyoken satmak lazım eğer kendine çok güvenmiyorsan. Bi de GS Kewell'ı bedavaya aldı, Nonda'yı 500.000 euroya, Meira da 3 milyon Euro. Linderoth 3.5 milyon euro. Aslında öyle çok da para saçmıyo yani takım. Hatta Türk oyunculara göre çok da ucuzlar. Lincoln abes işte bunların yanında. Bir de Baros'a sağlam para ödenmiş sanırım tam bilmiyorum. tmm zaten ben kewel ve nonda için bişi demedim ki. ama meira,lincoln ve barosa sağlam paralar ödendi. sadece bonservis olarak düşünme, yıllık kazancını da kat buna. barosun gs ye 3 yıllık maliyeti bonservis dahil 13 milyon euro. lincolunu saymıyorum bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 alla alla.sen cidid anlamıosun. sonuç olarak bobo ısrarla satılmak istendi mi ?istendi. ama satılamadı dimi ? ee sen neyi savunuosun bana.taraftarla cıkıp boboyu dovdule rkufur ettiler arabasını taşladılar demiyorumki.ben boboyu ilk geldiği zaman beğeniodum.sora performansı düştü ve direk satılmaya calısıldı. şimdi yine 2 gol attı.ilk sezon yine iyi oynar.2. sezon kötü oynadıgı zaman yine satılıcak diyorum.sen hala benim go home lafıma takılıp kalmıssın.onu geç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Red benim yazdıgımda o sekılde. satılmak ıstendı, satılmadı geçen sene 2. yarının sonuna dogru. bunu yalanlayan yok ki ? ama transfer donemınde de iyi teklıfler gelmesıne rağmen de satılmadı. bunu anlatmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yönetimin aç gözlülüğü o.beşiktaşın transfer yanlıslarını sen benden daha iyi biliosun. baktılar bobo yıldız olmak üzere hemen koydular deli fiyatı satalım diye.gelen fiyatları beğenmeyince satamadılar.adam takımda kaldı. bobonun ilk planı beşiktaştan kaçmaktır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 sabri>bobo+guiza+2*cihan haspolatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar