EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Azmodai said: DoubleW said: Bobo mu semihten kötü? hem de BAYAGI kotu. rüştüyü forvete koy bobodan iyi oynar yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 şimdi bobo daha gelişen bir oyuncu ama bu saatten sonra semih Türkiye'de gelişmez (bknz tuncay örneği). Bobo geçen sezona göre daha iyi kullanıyor fiziğini ve daha iyi bir forvet görünümünde. Guiza çok farklı tipte forver bobo'ya göre. karşılaştırmayı çok seviyosunuz biliyorum ama yani gerek yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Beşiktaş>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: Beşiktaş>all sildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Çarşı>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Semih sadece bitirici . Bobo adam geçip top sürer, asist yapar, gol atar. Tabi ki bitiriciliği Semih kadar iyi değil. Ama modern futbolda Bobo > Semih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Evet Semih sadece bitirici, top önüne gelio, vuruo gol oluo, di mi? ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Semihi 3 le carpıp sekizle toplasak gene bir bobo etmez. Yanı bobo=semih*3+8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 semih asist yapamıyor diyen kişi semihin geçen sene yaptığı asistleri görmemiş olsa gerek. hani fb li değilim ama yani semihin becerileri de yadsınamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Grange said: Semihi 3 le carpıp sekizle toplasak gene bir bobo etmez. Yanı bobo=semih*3+8 dostum etmez demişsin ama eşittir koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 semih her türlü ezer futboldan anlamayan adamı getir sadece euro 2008 de semihi izlet yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Böbö yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rewendor said: kazım>bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hehe evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Man.City Robinho'yu da almışken hazır hatta ekleyelim: Kazım > Robinho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kazım>rewendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o değil bu güizamıdır guizamıdır adamda inanılmaz top tekniği var. çıktığı her maçta çok zor top kontrolleri yapıp gol pozisyonuna giriyor herif. izlerken şaşırmıştım walla misal: -oha vay anasını (içimden tabi,çünkü fenerli değiliz :) ) mesela ilk lig maçında göğüsüyle önüne aldı çok net, sonra gaziantep maçıydı galiba sert gelen topu sağ ayak tak dedi önüne aldı falan.. hani bu herifin bu tarz stopları çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bobo da semihte çok iyi futbolcular.Her ikisininde eksiği var tabi.Misal bobo kesinlikle daha yetenekli,ama bir sürekliliği yok.Semih ise sürekliliği olan bi futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hay topiği açmaz oladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bobo beşiktaşın son yıllardaki en başarılı transferi bence Holoskoyla beraber. Ki Holosko gibi iyi bir adamı da verimli kullanamıyor bence BJK, kanada hapsedip kısıtlıyor. Ama Bobo'nun bir garip hali var nedendir bilinmez adam 20 maçta 50 gol bile atsa böyle yıldız gibi durmuyor, yıldız kumaşı yok gibi. Yani mükemmel oyuncu da olsa insan yıldız gözüyle bakmıyor neden bilmiyorum. İmaj meselesi sanırım ya da oyun stili. Mesela Ümit Karan da tam tersidir. En kötü döneminde Bobo'nun onda biri kadar bile katkı sağlamazken takımına yine de yıldız oyuncu gözüyle bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bebek yüz bobo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Umıt karana yıldız gozuyle hayatım boyunca bir kere bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 MeSh said: Grange said: Semihi 3 le carpıp sekizle toplasak gene bir bobo etmez. Yanı bobo=semih*3+8 dostum etmez demişsin ama eşittir koymuşsun. aahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 AHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar