Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bobo çoştu bir kere

nocom

Öne çıkan mesajlar

şimdi bobo daha gelişen bir oyuncu ama bu saatten sonra semih Türkiye'de gelişmez (bknz tuncay örneği). Bobo geçen sezona göre daha iyi kullanıyor fiziğini ve daha iyi bir forvet görünümünde. Guiza çok farklı tipte forver bobo'ya göre. karşılaştırmayı çok seviyosunuz biliyorum ama yani gerek yok be
Sosyal ağlarda paylaş

o değil bu güizamıdır guizamıdır adamda inanılmaz top tekniği var. çıktığı her maçta çok zor top kontrolleri yapıp gol pozisyonuna giriyor herif. izlerken şaşırmıştım walla

misal: -oha vay anasını (içimden tabi,çünkü fenerli değiliz :) )

mesela ilk lig maçında göğüsüyle önüne aldı çok net, sonra gaziantep maçıydı galiba sert gelen topu sağ ayak tak dedi önüne aldı falan.. hani bu herifin bu tarz stopları çok iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Bobo beşiktaşın son yıllardaki en başarılı transferi bence Holoskoyla beraber. Ki Holosko gibi iyi bir adamı da verimli kullanamıyor bence BJK, kanada hapsedip kısıtlıyor.

Ama Bobo'nun bir garip hali var nedendir bilinmez adam 20 maçta 50 gol bile atsa böyle yıldız gibi durmuyor, yıldız kumaşı yok gibi. Yani mükemmel oyuncu da olsa insan yıldız gözüyle bakmıyor neden bilmiyorum. İmaj meselesi sanırım ya da oyun stili. Mesela Ümit Karan da tam tersidir. En kötü döneminde Bobo'nun onda biri kadar bile katkı sağlamazken takımına yine de yıldız oyuncu gözüyle bakılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...