Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi zaten her yer suni çim artık..halı sahada top oynanmaz,ölmeye gerek yok =) arkeyn bab gibi gelicem ben de büyük olasılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kaleye talibim :) benle oynayan beni bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Evet lucifel biliyoruz seni :D kapadığın köşeden yiyordun :P içmeden gel bu sefer maça :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tarihe bağlı olarak gelirim ben de uygun olursam. göremedim topicte tarih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dela da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yedege gerek kaldı mı =) şimdi orucu bile tutmıcam o gun bakın :P daha nasıl istekli olurum hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 13 eylül cumartesi nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 noyan sen 10dan evvel gelemem demiştin eğer erken geliyosan ona göre ben sana haber edeyim eksik çıkarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eksik çıkarsa bende gelebilirim zaten demiştim de yineliyim ama lütfen 3 yada 4 gün önceden haber verin öyle bi durum olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 et abi et .=) tutmam oruc o gun madem erken olur dionuz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 @noyan: tmmdır @adamınbiri: ben haber ederim sana mactan 2-3 gün evvel en geç eğer açık olursa kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tamamdır saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ups görmemişim sanırım. diğer kaleyi de kaptım o zaman tarih çok önemli değil hafta içi ders saatlerimle çakışmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Holy said: ups görmemişim sanırım. diğer kaleyi de kaptım o zaman tarih çok önemli değil hafta içi ders saatlerimle çakışmadığı sürece. BiTcH_oFBaT said: tarih uyarsa gelirim kaleci olarak. Amma velakin nasıl oynadığınız bilmediğim için kaleciliğim hakkında yorum yapamıcam size karşı :p kapıldı çok o X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yazılanları okumanı tavsiye ediyorum o zaman :) önceden oynadığım için yerim hazırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yalan olurum ben 13 ünde :) size iyi maçlar. bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 seren gel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fizban said: yalan olurum ben 13 ünde :) size iyi maçlar. bi dahakine Nab? Yapma =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fizban sen bi tarih söle abi ona göre ayarlama yapmaya çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Fizban gelmezse Holy'ye kim gol atacak =/ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 fizban gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 saat kaçta olacağı da belirsiz abi =) planım var o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 işte o yüzden diyorum ya sen bi tarih söyle diye bir gün önce ya da bir gün sonra fln=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 12 sinde de 14 ünde de olmaz, o kesin =) 13 üne sıkışabilirim. 11 i, 15 i falan yaparsak çok daha hoş olur ama benim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 11'i iyi. 15'i benim okul var. Maç saati 7-8 falan olması lazım anca ki gelebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar