chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 derin konular bunlar, tartışmaya gerek yok. fastreloader said: herkesin dini kendine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben de diyorum ki herkesin dini kendine tekrar edeyim hatta herkesin dini, inancı kendine. kimse kimseye karışma hakkına sahip değil. içerse kendine içmezse kendine, size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 <3islm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben şu an içiyorum mesela rahat olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 adres ver dövmeye geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oley hayallerim gerçek oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vala sabah 2 akşam 2 bira ooohhh cehennemde vip de yerimi ayırtıcam bari işkence çekcez kral mekanda çekelim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oooo cehennemde görüşürüz kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eyw kanka bekliyorum görüşürüz köprüde buluşalım birlikte gireriz :D burdan bütün müslüman alemine motorhead - god was never on your side yolluorm liriks If the stars, fall down on me, And the sun, refused to shine, Then may the shackles be undone, AND all the old words cease to rhyme If the sky, turned into stone, It would matter not at all, For there is no heaven, in the sky, Hell does not wait, for our downfall! Let the voice of reason shine, Let the PIOUS vanish for all time, God's face HIDDEN, ALL unseen, You can't ask him what it all means, He was never on your side, God was never on your side, Let right or wrong, ALONE decide God was never on your side. See ten thousand ministries See the holy rightous dogs, They claim to heal, but all they do is steal, ABUSE YOUR faith, cheat, and ROB, If God is wise, why is he still, When these false prophets, call him friend, Why is he silent, is he blind!? Are we abandoned in the end? Let the sword of reason shine, Let us be free of prayer and shrine God's face is hidden, turned away, He never has a word to say, He was never on your side, God was never on your side, Let right or wrong, ALONE decide God was never on your side! No, No, No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Biz sarhoş da geçeriz köprüden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Loxias said: modada hep emolar var, kadıköyde metalciler, caddebostanda tikiler, konyada dinciler, doğuda pkk. başkada adam yok burlarda hepsini yakalım. dimi Xaenin Valeron said: Xaenin said: Oh iyi olmuş, ellerine sağlık. O dövmese o emo gotik rex tayfasını bi gün ben dövecektim. sen dövdün galiba nerden bilion elemanlarım emo olduğunu ? Herşeyi ciddiye alıp harala gürele atlayan bünyenize hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tabi ya sosyal içiciyim ben öle sarhoş olmam çakırkeyf cennete ayak basarız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yak beni Kaan caddebostanda dolaşıyorum sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 herkesin dini kendine degilmis goruldugu uzere, bu icki icenleri dovenler ramazandan sonra meyhanelerde, barlarda kutsal icki icmeye gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Biz sarhoş da geçeriz köprüden ;) Obaa budur işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Redeagle said: nileppezdel said: Biz sarhoş da geçeriz köprüden ;) Obaa budur işte :D copyright neyzen tevfik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de ordaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili.. Kim görmüş o cenneti, cehennemi? Kim gitmiş de getirmiş haberini? Kimselerin bilmediği bir dünya Özlenmeye, korkulmaya değer mi? Dert içinde sevinci bul da yaşa; Haksız düzende haklı ol da yaşa; Sonu nasıl olsa yokluk dünyanın, Varından, yoğundan kurtul da yaşa. Bulut geldi; lalede bir renk bir renk Şimdi kızıl şarap içmemiz gerek. Şu seyrettiğin serin yeşillikler Yarın senin toprağında bitecek. bizim şarap içmemiz ne keyfimizden nede edebe aykırı gitmemizden, bir an geçmek istiyoruz kendimizden , içip sarhoş olmamız bu yüzden ömer hayyamdan bi kaç dörtlük üçünüde farklı şiirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Evet yani adam iyi demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 of hayyam muhabbeti..dünyanın bir yere varmayan klasik muhabbetlerinden biri:D adam diyim açmayın gaza gelip kırmızı şarap alacak ve içmeyeceksiniz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 porsuk said: dün akşam iftara gidiyorum yolda güzel bi kız elinde sigara geziyor oyle çarşıda bide haplanmışki ayakta duramıyo hapmı yoksa başka bişimi içmiş bilemem sen bu işin eksperimisin? insanlar hakkında bu kadar ucuz düşünebilecek kadar nasıl rahat davranabiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar