Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yahu eve-onlineda trial in bitmesine daha 11 gün var, keşke başka zaman yapsalardı deneyi. Ama işin iyi tarafı deneyin yapılacağı saatte uyuyor oluşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben hâlâ neye derman olacağını bilmiyorum.. bilen varsa açıklasın bi zahmet.. ne işe yarıyacak yaptıkları. bi işimize yarıyacak mı? yoksa sadece meraktan mı yapıyorlar bunu? bi işe yarıyacak mı ciddi merak ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çalışmaz o alet korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Alet çalışmayacak ne göt olurlar =) -Fransuaa hadi bas artık şuna -çalışmıyor hacı sıçtık! Kara delik yutacak mı bugun bizi ? Oldu ki yuttu kara delik bizi o anda anlayabilir miyiz kara deliğin yuttuğunu yoksa saliseler içersinde ölücek miyiz hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yarın olmicak bişey zaten, yarın makinayı ısıtmaya başlicaklarmış, ekimde çarpışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dasaaa said: ben hâlâ neye derman olacağını bilmiyorum.. bilen varsa açıklasın bi zahmet.. ne işe yarıyacak yaptıkları. bi işimize yarıyacak mı? yoksa sadece meraktan mı yapıyorlar bunu? bi işe yarıyacak mı ciddi merak ediyorum! Kısaca özetliyim,yapılacak tek şey 2 milyar protonu binlerce elektro manyetik mıknatıslara bırakılması ve dönmesinin sağlanması. Yani yarın ÇARPIŞTIRMA olmayacak, sadece yörünge şeklinde dönmeleri sağlanacak,günler geçtikçe 2 tarafta ki protonların dönmesi başlayacak,21 ekime kadar da bu 2 proton kümesi birbirine çarpıştırılıp kütlenin diğer var olan boyutunun bulunması sağlanıcak. Ne işe yarıcak,şuan kullandığın bilgisayar,televizyon ve diğer bütün elektronik eşyaların yapımı bunu deneyin benzeri bir deneyle einstein tarafından yapıldı ve E=mc2 formülü bulundu ve bundan sonra yapıldı bütün yeni icatlar. Bu deneyin sonunda çıkacak bir uzayda ki 4.boyut(3+1) geleceğimizi çok değişik bir şekilde değiştirecek. Son olarak senin cevabını tam olarak veriyim. senin yaşadığın süre boyunca senin hayatını değiştirecek bir şey olmıcak. Ama ilerde ki bütün yapılacak yeni buluşlar için bir temel hazırlanıcak. Tabi bu deneyin sonunda bulunması amaçlanan şey bulunmazsa,evrenin varlığı hakkında ve kütlenin ne olduğu konusunda ki çalışmalar 0'dan başlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya delik açılırsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 "cern de yapılan deneyin ardından çıkan patlama sesinden dolayı,türkiyede bazı vatandaşlar iftarın geldiğini sanıp oruçlarını bozdular.diyanet işleri başkanlığı olayı yalanladı.vatandaşlar deneye tepkili." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 az önce cern'den canlı yayında bağlanan iki türk arkadaş bu deneyin ( yani protonnların makineye yollanması deneyinin ) yapıldığını ve problem çıkmadığını söylediler. bütün bu karadelik saçmaları YARIN için asılsız. Fakat dediğim gibi çarpıştırma sonucu ne olucak onu şuan kendileri dahi bilmiyor. Ve bu çarpıştırmanın tarihi yok,21 ekime kadar sonuçlanacağını biliyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şans işi di mi simdi? bi ara çarpısıcaklar işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaşlar sizlerle tanışmak güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Patlıcaksa patlasın abi tartış tartış,karadelikten beter azap oldu bu iş... Açın ulan deliği ilk gidip ben atlıcam içine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 KIYAMET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mulgear6 said: şans işi di mi simdi? bi ara çarpısıcaklar işte? şans işi değil yapıcakları şey adım adım istedikleri gibi giderse zamanında çarpıştırılıp ( ki bu çarpıştırma KARA DELİK tarzı bir olayın olması için inanılmaz küçük bir çarpışma iki sivri sineğin çarpışması gibi ) deney sonuçlanıcak. tabi çarpıştırıldıktan sonra enerjileri arttırılacak o zaman sorun olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Madcat said: tabi çarpıştırıldıktan sonra enerjileri arttırılacak o zaman sorun olabilir tabi. illa kasınıyolar be bu ne arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 deneyin amacı zaten o protonları birbirine yüksek enerjide çarpıştırıp yeni oluşacak "madde" yi incelemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bre kafirler, zındıklar, ateistler, bakın son şansınız kıyamet geliyo, ardımdan tekrarlayın: Eş hedü en la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 HAHAHAV KAFIRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi hep bunu demek istemiştim yalnız.. REPENT! REPENT! REPENT BEFORE ITS TOO LATE! keşke amerikada olsaydım.. sokakta elimde karton, üzerinde end of the world falan ayzıyor.. bağırırdık bütün gün.. REPENT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Onu ben de isterim "The end is near!" tabelamla elimde bağra çağra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 geçenlerde dünyayı uzaylılar işgal etse de hayatımıza heycan gelse diyodum , inşallah karadelik felan açılmaz da aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Rewendor said: Onu ben de isterim "The end is near!" tabelamla elimde bağra çağra :D yihuuu.. ortak geldi.. sen alt sookağı tut.. ben buradan bağırıyom geçenlere REPEEENT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 NO REMORSE NO REPENT WE DONT CARE WHAT IT MEANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yarın inş dünya patlar böyle avrupa tamamen yokolur biz okullardan kaçışırız dünya nüfusu 1/10 a düşer binlerce yıl sonrada avrupadan atlantis gibi sözedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar