Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ayda yapınca bişey olmucak sanıyolar o da güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Harry Potter'da ki Snape'in sacindan yaglar akiyormuscasina cehalet akiyor insanlarda, sitedeki yorumlar nedir. Ama en bomba yorum Cem Yilmaz'in cehennem'de ki turkler esprisi videosuna gelen "Cok komik ama gulsem mi bilemiyorum, gunah olabilir, bir hocaya sormak lazim" yorumudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İşin ilginci, hesap soracak kişinin olmayacak olması. fddffsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 haha o da doğru tabi. hata olursa olduğunu bile anlamayız merak etmeyin "bi ışık görücez" hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 atın ölümü arpadan olsun hesabı... insanlığın ölümü delikten olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ertesi gunku gaste mansetleri cern-obil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bişey olmaz ya. Hatta keşke 10 eylülde LHC nin orda olsam, diğer bilim adamlarıyla izlesem olan biteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 karadeliğe o kadar tepki gösteriyorsunuz ama tam marduk çarpmadan önce kurtuluşumuz olabilir de o delik. bence ince hesap yapmadan hemen tepki veermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Marduk'la konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 türklere bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ergenekonda adı gecıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dünya marduka çarpsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 marduk ne ya? 2012 de çarpcakmış. Çarpmasına 4 sene kalmış cismi hala nası göremez bu kadar astronom? saçmalık. millet çok seviyo kıyamet günü korkusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben bi osurucam dünya patlayacak. Marduk aynen bu kadar mantıklı işte, evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Cernde deney yapacak, 8 milyar dolar butce alacak fizik ve matematik doktor ve profesorlerinden daha iyi uzay fizigi bilmeniz turkiyede egitimin ne kadar ilerledigini gozler onune seriyor gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben 1 milyar dolara bağlardım o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 karadelik napıyor şimdi tam olarak içine ışık mışık çekiyordu da hadi çekti diyelim nolacak yani çekik yaşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oOOooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Fly said: karadelik napıyor şimdi tam olarak içine ışık mışık çekiyordu da hadi çekti diyelim nolacak yani çekik yaşarız herşeyi çekiyo abi karadelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 penth +1 ayriyeten hakkaten marduk çarpacak olsa 2 hidrojen bombası sallar NASA olur biter:) tabi sonra o bombaların parasını nasıl çıkarır amerika dünyadan ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 zaten marduk dünyaya çarpmayacak. yaklaşması bile yetecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Khelben said: Fly said: karadelik napıyor şimdi tam olarak içine ışık mışık çekiyordu da hadi çekti diyelim nolacak yani çekik yaşarız herşeyi çekiyo abi karadelik :D karadelelik için soyle boyle diyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 MrLevie said: penth +1 ayriyeten hakkaten marduk çarpacak olsa 2 hidrojen bombası sallar NASA olur biter:) tabi sonra o bombaların parasını nasıl çıkarır amerika dünyadan ayrı konu. abi gönüllü petrolcüler bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben buldum marduk bize doğru gelirken hemen bi tane kara delik açarız marduk geçincede içerden bidaha açarız çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 içine çekiyor da çekince noluyor işte belki bişey olmayacak, iyi huylu bir deliktir arkadaş arıyordur ? veya aha da şu oluyor diyebiliyorsanız , noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar