xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Öf patlatsınlarda gezegeni havamızı bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yalnız dünyanın en sıkıcı beklemesi olabilir bu.. yani hiç bişi olmayacak. deney sonuçlarını 2-3seneden önce çözemezler. proton proton çarpışmasını daha düşük enerjilerde önceden de yapmışlar.. e kim şişirdi abi bu olayı bu kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Varya ne olduğunu söylemezlerse ben uçururum CERN'i havaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 deney sonucunda yaklaşık 500 milyon kitabı dolduracak data ortaya çıkacakmış, yani çok bekleriz sonuç felam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ne zaman patlıyo açtık cnn i bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 patlama flan yok yaw.. protonlaro bi halkadan daha geniş halkaya almışlar 2tur attırmışlar. bundan sonra enerji flan yükselticekler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi araya ayna sokasım geldi ya ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 higgs boson'un bulunamayacağına dair stephen hawking 100$ iddiaya girmiş.. ben bu adama inanırım arkadaş. o sakat vücut içerisinde hapsolmuş dev beyninde önceden çarpıştırmıştır protonları be herif. analizleri yapmış ve sonuçları almıştır kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dasaaa said: bu komikti. aslında şimdi olay yerinde elinde bi örümcekle bulunacaksın. bi de dürtükleyip durucan örümceği ki ısırsın. belli mi olur.. bi ihtimal ATOM FİZİĞİNE DE PROFESÖRLÜĞE DE LANET OLSUN! KUMARBAZLIĞI İTLİĞİ HERGELELİĞİ ÖĞRENİCİİİM! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Dolis said: Patliozmu yaşıozmu ya ona göre okula gidip kayıt yenilicem boşuna harç parası vermim yaw :D. Şaka bi yana ekimde falan diyolar big bang olayı nedir durum?. ben de sormuştum ekim'de çarpıştırcaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 dasaaa said: higgs boson'un bulunamayacağına dair stephen hawking 100$ iddiaya girmiş.. ben bu adama inanırım arkadaş. o sakat vücut içerisinde hapsolmuş dev beyninde önceden çarpıştırmıştır protonları be herif. analizleri yapmış ve sonuçları almıştır kesin.. vay cimri 100 $ ne lan o kadar film çevirdi.100$ ne ? inanmam haco bu saatten sora sitefın havkinke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya apartman kapıcısıyla iddiaya girdiyse stifın.. kapıcıda 1000döler bulunmaz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 gözümü bi açtım, ciddiyim, PATLAMAK MI AĞZINI KIRAYIM dedim. saate baktım uffff :'( dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben patladım,kuark oldum artık heyoo. patlamayanlara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hah ne durumda şuanda canlı izleyebi,lceğimiz bi adres varmı? büyük enerji layı saat kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bişi olmaz. biz başrolüz olm, ölmeyiz filmin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 benim merak ettiğim,amerikan kardeşlerim,bu deneyle ilgili felaket filmi çekmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sanırım kandırıldık bu adamlar kumarzbalığı,hergeleliği öğrenmişler.ödeneklerden fazla fazla yararlanabilmek için bu kadar şişirdiler bu olayları çarptı bitti işte hiç ekşın olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ^^ShadowSong^^ said: benim merak ettiğim,amerikan kardeşlerim,bu deneyle ilgili felaket filmi çekmediler mi? in a world where black hole appears! ARNILD ÇIVARZENEGIR MORGIN FİRİĞMIN Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ya ben uyuyodum noldu bu deney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 az önce yutuldum. tedımı beğenmedi çıkardı geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uzay zamandan silinen bi varlık uzay/zamana bıraktığı etkiyle beraber mi silinir yoksa sadece kendisi mi gider? eğer ilk şekildeyse kim bilir neler yutuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 atom yağıo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Noldu bu niye patlamadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar