kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yeni telefon alanlara garanti süreleri dolana kadar teknik destek + parça yardımı yapacaklarmış.. Cep telefonu pazarı, bir şirketi daha Türkiye’den kopardı. Sony Ericsson’dan bahsediyoruz. Piyasa payı yüzde 5’in altına düşen şirket, Nokia, Samsung ve LG’nin büyüme temposunun gerisinde kaldı ve Türkiye’deki ofisini kapatma kararı aldı. Global pazarda olduğu gibi Türkiye pazarında da cep telefonu satışlarında büyük bir rekabet yaşanıyor. Nokia'nın uzun yıllar yüzde 60'ın üzerinde tuttuğu pazar payında gerileme (yüzde 51.8) başladı. Bundaki en büyük neden Samsung'un atağı. Hem ürün çeşidinde hem de pazarlamada çok agresif olan Samsung pazar payını yüzde 13.9'dan 32.6'ya çıkardı. Motorola, BenQ gibi diğer rakiplerin de pazar paylarında ciddi düşüş var. Kaynak: hürriyetim.com/ekonomist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 samsung yardırdı tabi. bi de kemikleşmiş nokia alıcısı olunca zor bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yapma. sonierikson gitmeseydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Aaa çok şaşırdım yaa. Nasıl olur? Gerçi Walkman serisinde yeni modeller pek tutmadı, e K serisi de K750 ve K790 dan sonra yalan oldu, normaldir böyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 K serisinin joysticklerinin alayı bozulunca sony deneyelim diyenler de nokiaya geri döndüler. Bu yüzden satamadı sony. Ne olursa olsun çok erken çekilmişler ama daha dirençli olmalarını beklerdim. Nokianın şu n serisi hevesi geçince ortada büyük bir boşluk olucak oraya güzel bir hamle yapılabilirdi mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kütük gibi tuş takımı olan telefonlar urettiler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 güle güleee samsung rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iğrenç telefon yapıyorlar zati iyi bi karar samsung rulazz gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aslında sonyleri ben beğeniyordum en son k850i kullandım şimdi pda alıcam hatta az sonra konu açıcam bununla ilgili. nokia artık bana itici geliyor tasarım konusunda diğer markalar bence daha başarılı bu genel anlamda bir model için dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bence de Nokia nın çekilmesi gerekiyordu. N serisi baştan beri çok kullanışsızdı, isterse yemek yapsın alet, 5 dk lık yemeği 12 saatte yaparsa ne işime yarayacak. Özellik falan değil yani olay, kullanışlılık ki sony bu konuda çok iyi bir alternatifti. Tabii yurdum insanı "nokia" dan şaşmadı, durum bu. Sony de o joystick ten de çok kaybetti hakkaten, gerçi servisi çok iyiydi hemen değişirlerdi. Bilmiyorum ama Sony nokia dan daha iyi bir marka oldu çoğunlukla BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ingiltere'de herkeste blackberry var neredeyse, sonra Nokia. Sony Ericsson geride kaldi piyasada. Walkman serisiyle ataga gecti gibi gorundu ama birden Samsung sildi piyasadan Sony'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 amerikada genelde motorolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Llama said: iğrenç telefon yapıyorlar zati iyi bi karar samsung rulazz gerçekten abi git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 samsungla beraber adam gibi telefon üreten tek firmaydı. kullanım açısından gps ve wireless tam oturana kadar k750i den daha iyisi yapıldı diyemem. yeni telefon alsam samsung alırdım o ayrı ama şimdi bi tek samsunga kaldık kötü bir şey tabii bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sirf gps icin alcaktim n95 simdi i phone alcam eriksonda hayatta kullanmam menuleri cok kullanissiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 A1018'ini al git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ondan önce GH338 diye birşey var. aman aman. dünya üzerindeki sms alıp gönderemeyen tek telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alexi_Septimus said: A1018'ini al git. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 PrudenT said: Llama said: iğrenç telefon yapıyorlar zati iyi bi karar samsung rulazz gerçekten abi git allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 samsung görüntü olarak iyide işlevsel olarak alışamadım en son xxx soul bir modelini almıştım daha taksitleri duruyor sattım hemen :) ama görüntü olarak çok sevmiştim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alexi_Septimus said: A1018'ini al git. sh888 vardı o iyiydi mesela biz 5 sene falan kullandık rahat p: batarya dolunca yeni batarya almak yerine buzdolabında şokluyordun 2 hafta, 1 ay falan gidiyordu :D çıkmasınlar bence ya t10 falan iyi telefonlardı seviyordum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 BonePART said: eriksonda hayatta kullanmam menuleri cok kullanissiz ilk defa sony menülerinden şikayet eden birini görüyorum. se gibisi var mı ya menülerde, bence sen alışamamışsın. basarsın tak açılır, bekletmez, aradığını kolayca bulursun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 samsung yönetir. nokiadan da kurtulacağımız gün yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yazık olmuş.. samsung tasarım üretiyor inanılmaz kullanışsız ve dayanıksız telefonlar bence. sony ericsson çok kaliteli telefonlar üretiyordu joystick dışında, malzeme kalitesi üst seviyeydi hem içinde hem dışında aletin. ama türkiyede insanlar kullanışlılıktan çok görüşünüşe önem verdiinden pek tutmadı. neyse sağlık olsun tam da p1 almayı düşünüyordum belki yine de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Birgün herkes Nokia kullanıcısı olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar