Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Atatürkçüyüm, Erdoğan'a şarkı söylemem'

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir geceye şarkı söylemesi için Candan Erçetin çağrıldı. Fakat Erçetin'in cevabı partilileri şoke etti: Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem!

http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=561420

Cesur,yürekli sanatçılarımızda varmış.
Mesaj tarihi:
Candan Erçetin'i hiç sevmezdim.
Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya.
Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş.
Mesaj tarihi:
Fasist laik agnostik budist zerdust insanların dişi versiyonu.

Yarın vakit gazetesinde bir ergenokoncuyla telefon gorusmelerinin yayınlanması ve her turlu asagılık ıftıraya maruz kalması muhtemel.
Mesaj tarihi:
Earenwen said:
oyy yazık kadına ya :( türlü iftira atarlar bunlar şimdi

evet ne yazık ki, kadının gemicikleride yokki, yada yumurtalık kanseri olan oğlu (her nedense ölemedi gitti)
Mesaj tarihi:
candan erçetini hulya avsar ile vs ayni kefeye koyanın aklından suphe duyarım.

gidin izleyin konserlerini, sonrada sitesinden ozgecmisine bakın.
egitimine vs.

heryden once ogretmen, guzel cvp vermis
Mesaj tarihi:
said:
candan erçetini hulya avsar ile vs ayni kefeye koyanın aklından suphe duyarım.

Kesinlikle katılıyorum. Candan Erçetin'i ben de severim. Başbakanın olduğu yerde şarkı söylememsini de anlayışla karşılanabilir. Ama üslubu gerçekten bu şekildeyse bence yakışmamış.
Mesaj tarihi:
Bone said:
Candan Erçetin'i hiç sevmezdim.
Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya.
Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş.

Kusura bakmayında şu post cehaletten başka birşey içermiyor. Sen Sezen Aksu ve Candan Erçetin gibi sanatçıları gidipte Hülya Avşar ile aynı kefeye koyup yargılayabiliyorsan. GG olmuşsun.
Mesaj tarihi:
ben kendisini tanımam, sevdiğim çok şarkısı var ama. bu açıklamasından sonrada değişen birşey yok, kendi görüşünü açıklamış, sempatim ne arttı ne azaldı.

işte özlenen, beklenen cumhuriyet gencinin cevabı ehhae

amerika'da holivut yıldızlarının duruşuna benzemiş, ülkeye lvl atlıyor.
  • Yeni Oluştur...