Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 said: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı bir geceye şarkı söylemesi için Candan Erçetin çağrıldı. Fakat Erçetin'in cevabı partilileri şoke etti: Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem! http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=561420 Cesur,yürekli sanatçılarımızda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Helal olsun zaten çok severdim daha da sevdim Candan Erçetin'i. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ergenekon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 balon değildir işallah : ) ama sevindim super ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ShadowFury said: ergenekon!!! zkjdkfsfgau kesin ergenekoncu valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu kadın zati hep askeriyenin bir çok etkinliğinde bolcana çıkyırodu ben askerken ordu evine gelmişti baya eğlendirmişti subayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 DARBE HAZIRLIĞI YAPIYOR !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 POPOLARA DİKKAT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Candan Erçetin'i hiç sevmezdim. Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya. Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yunan yalakası candan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 candan erçetin ergenokoncudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Fasist laik agnostik budist zerdust insanların dişi versiyonu. Yarın vakit gazetesinde bir ergenokoncuyla telefon gorusmelerinin yayınlanması ve her turlu asagılık ıftıraya maruz kalması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oyy yazık kadına ya :( türlü iftira atarlar bunlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Earenwen said: oyy yazık kadına ya :( türlü iftira atarlar bunlar şimdi evet ne yazık ki, kadının gemicikleride yokki, yada yumurtalık kanseri olan oğlu (her nedense ölemedi gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 candan erçetini hulya avsar ile vs ayni kefeye koyanın aklından suphe duyarım. gidin izleyin konserlerini, sonrada sitesinden ozgecmisine bakın. egitimine vs. heryden once ogretmen, guzel cvp vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 saygım arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 said: candan erçetini hulya avsar ile vs ayni kefeye koyanın aklından suphe duyarım. Kesinlikle katılıyorum. Candan Erçetin'i ben de severim. Başbakanın olduğu yerde şarkı söylememsini de anlayışla karşılanabilir. Ama üslubu gerçekten bu şekildeyse bence yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hülya avşar mı lol. bi ara candan erçetin galatasaray lisesinde müzik öğretmeniydi. belki de hala öğretmendir bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bence karsılıklı nefret yaratan, bos gereksiz davranıslar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dimi herkez birbirini yalasın. ne gerek var böyle şeylere. önemli olan para. gurur haysiyet onur gibi kavramlar kitaplarda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 adam gibi sanatçılarımızdan birisi işte taktir etmek lazım paraya satılmayan insanları. inşallah iğrenç medya salça yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bone said: Candan Erçetin'i hiç sevmezdim. Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya. Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş. Kusura bakmayında şu post cehaletten başka birşey içermiyor. Sen Sezen Aksu ve Candan Erçetin gibi sanatçıları gidipte Hülya Avşar ile aynı kefeye koyup yargılayabiliyorsan. GG olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 vala iyi yapmış.reklam yapmak içinde yapmamıştır çünkü reklama ihtiyacı yok bence.helal candan yürü be kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben kendisini tanımam, sevdiğim çok şarkısı var ama. bu açıklamasından sonrada değişen birşey yok, kendi görüşünü açıklamış, sempatim ne arttı ne azaldı. işte özlenen, beklenen cumhuriyet gencinin cevabı ehhae amerika'da holivut yıldızlarının duruşuna benzemiş, ülkeye lvl atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar