Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel ÇR'leri Anime oluyor!

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
Wolverine Snikt güzeldi.
Ama Marvel Manga yapmışlardı berbattı o. Yani ne biliyim pata küte herkes kesilip ölüyordu paso. Çizimler de çok hoşuma gitmemişti.
Star Wars Manga çok daha eskiydi sanırım ama rezaletti. Chibimsi Luke Skywalker çok iğreti duruyordu.

Snikt'in çizerinin daha güzel ve kaliteli projeleri varsa ona da bakabilirim.

Marvel Manga gibi birşeyler yapacaklarsa kötü olur.
Ama Snikt gibi şeyler neden olmasın...

nihei den bagimsiz olarak degerlendirirsek , gayet agresif , chaotic ve karakterinden pek bir sey kaybetmemis bi wolverine yansitilabilmisti.fakat yine de ben genel olarak hikaye nin ve yan karakterlerin hic tatmin edici olmadigini dusunuyorum kendi isleri yaninda.

diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar.objektif de bakamiorum pek olaya.adami tanrisallastirdim gozumde yarattigi dunya ve cizimleri sonrasinda.blame! ve noise! i deneyebilirsin.ikiside onemanga da mevcut yanilmiorsam.fakat kendisi mimar oldugundan ozellikle structure ve terrain cizimlerini yuksek cozunurlukteki scanlerini indirip gormelisin.niyetlenir de bulamassan öm at , ben yollarim.
Sosyal ağlarda paylaş

WATASIVA MAMORU DES!

diye bağırıp kendini jean'ın storm'ün önüne falan atsın bide.
dayak yiyip dayak yiyip, KUSOOOOO diye ayağa kalksa zaten ok manga olmuştur zaten o.

hayır ben şeyi anlamıyorum, mangasını yaptık diyip, aylık baştan sona renkli, 5-6 kişinin elinden cıkmış, artwork'unun bütün detayları tam marvel anklayışlı şeyler koyuyolar önümüze sacma oluyo.

manga zaten cizim tarzı anlatım tarzı değil bir yandanda bi üretim ceşidi, 1-2 kişinin haftalık renksiz, ucuz maliyeti düşük ser bir şekilde üretmesi. Bunuda yansıtmaları lazım işe.

tabı burda cuvallıyo bütün proje cunki, Marvel'ın karaterleri ve hikayeleri ve dünyası, 1-2 insanın elinden cıkıp, haftalık cift veya tek renk a5 lere basılmıyacak kadar değerli.
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof said:
diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar.

o yüzden sordum zaten marvela benziyor diye değil.

Enki Bilal'ın tarzını andırmıştı bana
http://www.cyberpunkreview.com/movie/decade/2000-current/immortel/
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
cakeonroof said:
diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar.

o yüzden sordum zaten marvela benziyor diye değil.

Enki Bilal'ın tarzını andırmıştı bana
http://www.cyberpunkreview.com/movie/decade/2000-current/immortel/

cizimlerinin yer yer enki bilal i andirdigi dogru."blame and so on" daki ozellikle renkli ve mangalarindan bagimsiz islerini gordugumde benimde aklima gelen ilk isim enki bilal olmustu.ama fazla yuzeysel bi durum bu.mangalari epey ayriliyor , bambaskalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

http://www.dailymotion.com/relevance/search/japan%2Bspiderman/video/x19yy6_spiderman-japongenerique_fun

http://www.dailymotion.com/video/x9521_spiderman-japan-version_fun

Yeni aklıma gelmişken -biraz off topic kaçsa da- uplayayım dedim. Aslında Japonların Marvel'in isim bazında onayını alarak yaptıkları bir Spiderman dizisi vardı 70lerde. Her ne kadar Marvel izin vermiş olsa da eminim ortaya çıkan sonucu görseler onlar bile ürkerlerdi. Zira ortaya Kamen Rider 'ın 1971 halinin çakması mutant birşey ortaya çıkmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...