SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hikayeyi sil baştan yaparlar gibime geliyor wolverine, wolverine olmak için biraz "fazla" genç sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ultimate'da genc zaten, genc dediğime bakmayın, adamın anıları ikinci dünya savaşına kadar gidiyo, kaptan amerika adamı tanıyo zaten, ama o yaşlı 30-35 yaşlarında değil genc bir görüünümü var, 24 yaşında gibi. ama bu cizim cooook komik o yüzden, AHAHAHAAHAHAHAHHAHQHAHAHAHAHAH -cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bence o wolverine olacaksa seri boyunca en az bir kere "I am more special than you" desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kun deyince inanmadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bone said: Wolverine Snikt güzeldi. Ama Marvel Manga yapmışlardı berbattı o. Yani ne biliyim pata küte herkes kesilip ölüyordu paso. Çizimler de çok hoşuma gitmemişti. Star Wars Manga çok daha eskiydi sanırım ama rezaletti. Chibimsi Luke Skywalker çok iğreti duruyordu. Snikt'in çizerinin daha güzel ve kaliteli projeleri varsa ona da bakabilirim. Marvel Manga gibi birşeyler yapacaklarsa kötü olur. Ama Snikt gibi şeyler neden olmasın... nihei den bagimsiz olarak degerlendirirsek , gayet agresif , chaotic ve karakterinden pek bir sey kaybetmemis bi wolverine yansitilabilmisti.fakat yine de ben genel olarak hikaye nin ve yan karakterlerin hic tatmin edici olmadigini dusunuyorum kendi isleri yaninda. diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar.objektif de bakamiorum pek olaya.adami tanrisallastirdim gozumde yarattigi dunya ve cizimleri sonrasinda.blame! ve noise! i deneyebilirsin.ikiside onemanga da mevcut yanilmiorsam.fakat kendisi mimar oldugundan ozellikle structure ve terrain cizimlerini yuksek cozunurlukteki scanlerini indirip gormelisin.niyetlenir de bulamassan öm at , ben yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 WATASIVA MAMORU DES! diye bağırıp kendini jean'ın storm'ün önüne falan atsın bide. dayak yiyip dayak yiyip, KUSOOOOO diye ayağa kalksa zaten ok manga olmuştur zaten o. hayır ben şeyi anlamıyorum, mangasını yaptık diyip, aylık baştan sona renkli, 5-6 kişinin elinden cıkmış, artwork'unun bütün detayları tam marvel anklayışlı şeyler koyuyolar önümüze sacma oluyo. manga zaten cizim tarzı anlatım tarzı değil bir yandanda bi üretim ceşidi, 1-2 kişinin haftalık renksiz, ucuz maliyeti düşük ser bir şekilde üretmesi. Bunuda yansıtmaları lazım işe. tabı burda cuvallıyo bütün proje cunki, Marvel'ın karaterleri ve hikayeleri ve dünyası, 1-2 insanın elinden cıkıp, haftalık cift veya tek renk a5 lere basılmıyacak kadar değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mamoru Miyano yada Hiroshi Kamiya'dan "Iron Man! Mokyou kichu suru" repliğini duyduğum bir gün dünyadan başka hiçbir beklentim kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ne diyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 watashi wa candy. gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mükemmel olacak X-Men, bana inanmayan herkes görecek (burayada kötü adam kahkahası koyarsam tam olur). Şaka bir yana, gerçekten güzel olacak bence X-Men. Phoenix'in çizimlerini de tuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 O wolverine'den wolverine olmaz, öyle wolverine olduğu x-men'den x-men olmaz:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 cakeonroof said: diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar. o yüzden sordum zaten marvela benziyor diye değil. Enki Bilal'ın tarzını andırmıştı bana http://www.cyberpunkreview.com/movie/decade/2000-current/immortel/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bone said: cakeonroof said: diger projelerini bilmiyorum severmisin zira ne marvel le ne de uzun zamandir izleyip okudugumz anime-mangalarla pek alakasi olmayan gayet ozgun isler.yada ben rastlamiyorum bu tarza yakin birseylere.gayet karanlik depresif cyberpunklar. o yüzden sordum zaten marvela benziyor diye değil. Enki Bilal'ın tarzını andırmıştı bana http://www.cyberpunkreview.com/movie/decade/2000-current/immortel/ cizimlerinin yer yer enki bilal i andirdigi dogru."blame and so on" daki ozellikle renkli ve mangalarindan bagimsiz islerini gordugumde benimde aklima gelen ilk isim enki bilal olmustu.ama fazla yuzeysel bi durum bu.mangalari epey ayriliyor , bambaskalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 en azından mügen tipli olsaydı wolvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ssj4songoku said: Yapılamaz değil, yapılır. Fakat bazı şeylerden ödün vermeleri gerek. Yine de iyi birşey yapmaları için 10/0.5 ihtimal veriyorum. birileri yazdımı bilmiyorum ama dayanamıcam 10/0.5=20 =( neyse ben aç ve uykusuz bi insanım birazdan yatıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Offff ters yazmışım iste ya, taktığın şeye bak abi sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/search/japan%2Bspiderman/video/x19yy6_spiderman-japongenerique_fun http://www.dailymotion.com/video/x9521_spiderman-japan-version_fun Yeni aklıma gelmişken -biraz off topic kaçsa da- uplayayım dedim. Aslında Japonların Marvel'in isim bazında onayını alarak yaptıkları bir Spiderman dizisi vardı 70lerde. Her ne kadar Marvel izin vermiş olsa da eminim ortaya çıkan sonucu görseler onlar bile ürkerlerdi. Zira ortaya Kamen Rider 'ın 1971 halinin çakması mutant birşey ortaya çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya ellemeyin wolverinei be of. pis japonlar. top ettiler adamı tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Snikt!'i sevmiştim ben, Tsutomu Nihei candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar