Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook - Poke [!?]

Phobos

Öne çıkan mesajlar

Sabah akşam "X seni dürttü" uyarısını almaktan gına geldi artık. Ayarlar kısmını kurcaladım ama gözüme bu tarz bir opsiyon takılmadı. Benim gözümden kaçmış olabilmesi de bir ihtimal olan bu mereti kapatmanın bir yolu var mı?

Spam olayında yeni bir boyut gözü ile baktığım poke eylemine maruz kalmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:
İnternet asosyal bir kavramdır. Bilgisayar da öyledir filan.

Peki facebook insanı nasıl sosyal yapar?

Hang internet sitesi insanı sosyal yapabilir?

Bu internet sitelerine neden sosyal ağ deriz? Asosyal ağ daha doğru olmaz mı?

Bunları hala çözemedim.
Facebook'tan kız düşürüp sosyal olunabilir mesela?
Bu en belirgin insan çabalarından o yüzden ilk örnek.
Onun dışında çeşitli ortak noktan olan arkadaşlar edinip dışarda da görüşebilirsin.

Ha zaten sosyalsindir böyle atraksiyonlara ihtiyacın yoktur, o an facebook bir iletişim aracı olarak msn gibi mail gibi bir hal alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantıklı tabi.

Ama mesela benim üsttekilerden bir sorunum var, internetten kız düşürmeyi bir türlü kendime yediremiyorum, ne bileyim yani gidip biyerlerde takılarak birileri ile tanışmak filan asıl hoş olan, öbür türlü sanki birisi bana kız ayarlıyomuş gibi hissediyorum :). Bu arada facebook'u da pezo yaptım ha :)

Bitek iletişim işine yarıyor bence facebook. Hani koptuğun arkadaşların ile tekrar görüşebiliyorsun daha rahat iletişim kurabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

aferin, facebook kullananlara direkt "karı indirmeye çalışan apaçi" kalıbını yapıştırın. mükemmel genelleme..

facebook kullanıyorum. offf nasıl mutluyum lan. sosyalim de.. feci hem de. valla bak.

ayrıca facebook'la da mutlu bir hayat olabilir. facebook sizi üzmek zorunda değil. aynı paticikle ya da paticiksiz yaşayabileceğiniz gibi..

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...