Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sabah akşam "X seni dürttü" uyarısını almaktan gına geldi artık. Ayarlar kısmını kurcaladım ama gözüme bu tarz bir opsiyon takılmadı. Benim gözümden kaçmış olabilmesi de bir ihtimal olan bu mereti kapatmanın bir yolu var mı? Spam olayında yeni bir boyut gözü ile baktığım poke eylemine maruz kalmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ıssır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Privacy de olması lazım seni tanımayanlar profiline bakamicak poke atamicak falan tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bana kimse poke atmıyo. mutluyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 telefondaki salak cagri atmacanin internet versiyonu. facebooksuz hayat daha guzel, valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 roket adam said: Privacy de olması lazım seni tanımayanlar profiline bakamicak poke atamicak falan tarzı. Mallık mı bendedir nedir çözemedim ama öyle bi ayar bulamadım poke ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tikinmi var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ^^ ilginç bir yaklaşım oldu ^^ Spam maillara sinir olduğum gibi, faceteki bu poke olayına da sinir oluyorum. Birde arsızca mesaj atıyorlar, "Sen beni niye pokelamıyorsun hede hödö" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok şükür öyle arkadaşlarım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dory said: facebooksuz hayat daha guzel, valla bak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oper said: çok şükür öyle arkadaşlarım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 her girdiklerinde birbirlerine poke yollayan insanlar görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sypro said: dory said: facebooksuz hayat daha guzel, valla bak. +1 -1 iyice asosyal oluyorum facebooksuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İnternet asosyal bir kavramdır. Bilgisayar da öyledir filan. Peki facebook insanı nasıl sosyal yapar? Hang internet sitesi insanı sosyal yapabilir? Bu internet sitelerine neden sosyal ağ deriz? Asosyal ağ daha doğru olmaz mı? Bunları hala çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gayet poke unu cıkartıyolar durtkleye durtukleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne zararı var yahu poke'un :) ben gördükçe sevindirik oluyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Brigand said: İnternet asosyal bir kavramdır. Bilgisayar da öyledir filan. Peki facebook insanı nasıl sosyal yapar? Hang internet sitesi insanı sosyal yapabilir? Bu internet sitelerine neden sosyal ağ deriz? Asosyal ağ daha doğru olmaz mı? Bunları hala çözemedim.Facebook'tan kız düşürüp sosyal olunabilir mesela? Bu en belirgin insan çabalarından o yüzden ilk örnek. Onun dışında çeşitli ortak noktan olan arkadaşlar edinip dışarda da görüşebilirsin. Ha zaten sosyalsindir böyle atraksiyonlara ihtiyacın yoktur, o an facebook bir iletişim aracı olarak msn gibi mail gibi bir hal alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mantıklı tabi. Ama mesela benim üsttekilerden bir sorunum var, internetten kız düşürmeyi bir türlü kendime yediremiyorum, ne bileyim yani gidip biyerlerde takılarak birileri ile tanışmak filan asıl hoş olan, öbür türlü sanki birisi bana kız ayarlıyomuş gibi hissediyorum :). Bu arada facebook'u da pezo yaptım ha :) Bitek iletişim işine yarıyor bence facebook. Hani koptuğun arkadaşların ile tekrar görüşebiliyorsun daha rahat iletişim kurabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mevcut sosyalliginizi destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu kadar önemsemezseniz facebuku hiç bir sorun kalmaz amaç değil araç olcak gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 PrudenT said: +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 poke'dan mail gelmiyor ki?bi ignore atın poke back yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aferin, facebook kullananlara direkt "karı indirmeye çalışan apaçi" kalıbını yapıştırın. mükemmel genelleme.. facebook kullanıyorum. offf nasıl mutluyum lan. sosyalim de.. feci hem de. valla bak. ayrıca facebook'la da mutlu bir hayat olabilir. facebook sizi üzmek zorunda değil. aynı paticikle ya da paticiksiz yaşayabileceğiniz gibi.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sypro said: dory said: facebooksuz hayat daha guzel, valla bak. +1 Gerek yok facebooka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar