Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benimkisi sadece fikir jimnastiği şimdi;

şöyle birşey olsa süper olmaz mı, allah aşkına bi söyleyin.

atıyorum 5 lvl'da rvr zone var, düşük lvl zonelarda önde giden tarafın elemanları bir üstteki zone'da buff alsa ya da geride gidenin elemanlar penaltı alsa, ne bilim statslar artabilir düşebilir, res süresi artabilir düşebilir vs.

gene atıyorum 4 lvl zoneda taraflardan birisi aslında çok iyi oyun çıkartıyor ama alt lvl zoneda işler iyi gitmediği için sıkıntıya düşebilse, adamlar baksa bu iş böyle gitmez diyip düşük zone'a geçse orda lowbielere el atsa falan fıstık.

warhammer için konuşmuyorum ama ne bileyim güzel olmaz mı böyle bir mantık, daha taktiksel olur sanki pvpler. yapayım mı böyle bir oyun size, oynar mısınız?
Mesaj tarihi:
@Ekmek

Yaptığımız WoW'la karşılaştırmak değilki, anlatığımızı daha iyi anlatmak için örnekleri WoW'dan veriyoruzki daha iyi anlaşılsın diye.

Hani şey gibi düşün yeni bir kağıt oyunu öğrenmişiz konuşurken "şurasıda piştideki şu kısım gibi düşünebilirsin" diye örneklemek bu iki oyunuj karşılaştırmak zayılmaz dimi.

Mesela yukarda ki cümlemin de MMO'larla kağıt oyunlarını karşılaştırmak olmaması gibi :D.
Mesaj tarihi:
huun said:
ayrıca tavuk ne lan? başka birşey mi bulamamışlar, bariz aşağılayıcı birşey. kat'i surette lowbielere bulaşmayın mesajı veriliyor burda.

maksat o ki zaten?

uo'dan filan bünyelere çok işlemiş bu "gücümün yettiği her attack verilebilen şeyi keserim" mantığı herhalde. tier 4 var işte gidip orada dövüşün?
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Luriel said:
@apis

biz lvl kasarken bize dalmasınlar demiyoruz zaten. senden 30 lvl üstü adam dalmasın diyoruz. zaten kendi lvlındaki adam dalıp kesince bişi dicek hali yok kimsenin. ona göre contested zone a gideceksin. ki zaten burda bahsedilen zone normal zone degil pvp zoneu. Wow da AV AB ye senden 30 lvl yukarı adam girse eglenir misin?

Valla bence biraz boşa açıklama yazmışsınız o kadar uzun uzun. Bu mesajı anlamıyorsa biri yapacak birşey yok. Süper açıklamış 10 kelimede.

Yahu neden anlatamıyorum derdi mi?

STVde bizi kesen adamda 60 idi sonuçta. yani bu lvl 40 av sine lvl 70 girmesi gibi bişi değil STV ye giren 70'in tavuk olması gibi birşey ha bunu seversin sevmezsin o kişisel zevk (renkler ve zevkler durumu) ama ben seviyorum belki milletin beni kesmemesi için dikkatli, diken üstünde oynamayı. Daima avcı olmak zevkli olacak diye birşey yok ki?

Ayrıca mesela ben lvl 70 ikende Winterspring'e sadece oraları sevdğim için (Dwarf'uz ya kar dağ taş çekiyor işte adamı) dolanmaya giderdim. Ama Warhammerda sadece lvl 70 alanları bana açık olacak (hadi 60-70 diyelim) ama bu benim özgürlüğümü ve oyun alanmı inanılmaz daraltacak.

Ayır serverları olsun bitsin PvE PvP gibi... de mesela birine PvP diğerine Hardcore PvP. Herkes memnun olsun.
Mesaj tarihi:
pardon nasıl değil ?

pve mobu kesmiyoruz bu oyunda, rvr.
wowdaki stv warhammerda pve alanı.
warhammerdaki rvr alanı = instanced olmayan battleground.

net yani, 40 lıkların alanına 70 girmesi değil 70 in tavuk olması demen sadece demogoji.
Mesaj tarihi:
Apis said:
FreEmoon said:
Luriel said:
@apis

biz lvl kasarken bize dalmasınlar demiyoruz zaten. senden 30 lvl üstü adam dalmasın diyoruz. zaten kendi lvlındaki adam dalıp kesince bişi dicek hali yok kimsenin. ona göre contested zone a gideceksin. ki zaten burda bahsedilen zone normal zone degil pvp zoneu. Wow da AV AB ye senden 30 lvl yukarı adam girse eglenir misin?

Valla bence biraz boşa açıklama yazmışsınız o kadar uzun uzun. Bu mesajı anlamıyorsa biri yapacak birşey yok. Süper açıklamış 10 kelimede.

Yahu neden anlatamıyorum derdi mi?

STVde bizi kesen adamda 60 idi sonuçta. yani bu lvl 40 av sine lvl 70 girmesi gibi bişi değil STV ye giren 70'in tavuk olması gibi birşey ha bunu seversin sevmezsin o kişisel zevk (renkler ve zevkler durumu) ama ben seviyorum belki milletin beni kesmemesi için dikkatli, diken üstünde oynamayı. Daima avcı olmak zevkli olacak diye birşey yok ki?

Ayrıca mesela ben lvl 70 ikende Winterspring'e sadece oraları sevdğim için (Dwarf'uz ya kar dağ taş çekiyor işte adamı) dolanmaya giderdim. Ama Warhammerda sadece lvl 70 alanları bana açık olacak (hadi 60-70 diyelim) ama bu benim özgürlüğümü ve oyun alanmı inanılmaz daraltacak.

Ayır serverları olsun bitsin PvE PvP gibi... de mesela birine PvP diğerine Hardcore PvP. Herkes memnun olsun.

apiscim rvr zoenuna ortadaki zone a giremiosun ve oralar genellikle boş alan oluo . Sen yine zoneun dier pve alnıanda istediin gibi dolan et.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

apiscim rvr zoenuna ortadaki zone a giremiosun ve oralar genellikle boş alan oluo . Sen yine zoneun dier pve alnıanda istediin gibi dolan et.

Fly said:
pardon nasıl değil ?

pve mobu kesmiyoruz bu oyunda, rvr.
wowdaki stv warhammerda pve alanı.
warhammerdaki rvr alanı = instanced olmayan battleground.

net yani, 40 lıkların alanına 70 girmesi değil 70 in tavuk olması demen sadece demogoji.

Hah tamam şimdi anladım... Ben PvE alanları dahil zannettim problem o. Saolun.

Demogoji yok geçici anlama kıtlığı var bende... =D
Mesaj tarihi:
abicim anatamadigimiz bisi de su
TIER 4 5 TANE ZONE WAR her alanda
tier 1 2 tier 2 2 tier 3 2
yane toplam 6 zone war

yane zaten oyunun yarisi tier 4 ten olusuyor

onu gectim dedikleri gigbi tier 4 ler disinda cogu alanda rvr alani ufak bi alan
tier 4 de sadece essek gibi buyuk
Mesaj tarihi:
Aslında bu başlıkla bire bir alakalı değil ama birşey merak ettim. Şimdi bu oyunda PvP ile exp alınıyorsa twink char olayı imkansızmı oluyor yani. Bir adam çıkıpta ben level 20x olarak oynayacap hep diyemiyor yani öylemi?
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Aslında bu başlıkla bire bir alakalı değil ama birşey merak ettim. Şimdi bu oyunda PvP ile exp alınıyorsa twink char olayı imkansızmı oluyor yani. Bir adam çıkıpta ben level 20x olarak oynayacap hep diyemiyor yani öylemi?

Aynen öyle.
Mesaj tarihi:
Bence çok gereksiz bir kısıtlama olmuş.

Sonuçta hiç twink ile uğraşacak zamanım olmadı ama twink mantığını seviyorum. UO gibi charı bir kere kasıyorsun, sonra 1 yıl girmesende o seni aynen bekliyor. Girincede bıraktığın yerden oynuyorsun, ne itemlerin eskiyor ne de enchantların.

Hem bu ilerde ilginç sorunlarda çıkarır. Herhangi bir düşük tierde kimse takılmaz hale gelince 1-2 kişi sürekli farmlar o bölgeyi. Üst tierdekilerde hem sinir olur hem hiçbirşey yapamaz.
Mesaj tarihi:
Luriel said:
bende low tierlerin herkes 40 olduktan sonra nasıl dönecegini merak etmiyor degilim bilgisi olan var mı?

edit:typolarr

sürekli yeni charlar olur? ne biliim wowda herkes level 70 değil sonuçta =)
  • Yeni Oluştur...