draedan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 4 shaman yanyana yetmezmis gibi zort un title bak ` piledigger ` rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Zealotlar olmadığı için shamanlar ile yaptık raidi, Sencer efendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 resimde en önde zealot var :P claim değil de sonrasındaki işgal günün olayıydı. ha pardon günün olayı savaşı kazanınca loot bagi right click yerine take all diyip, elim boş dönmemdi lol. üşenmediğim bir ara ekran görüntüleriyle döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ankaraya dönünce beni de alın lan. 24 saat warhammer oynayacam allah sizi inandırsın. rank 6 marauder var şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 zoxtan heal almak bi bana nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becky Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 edit : guilde alımlar kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arcane said: axedice said: Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. RvR yapalım en az 20 kişiyiz diyoruz, kimi diyo yok efendim nickim arcane, yok oyundaki char adı zox, yok işte t3 olmak için xp kasıyorum bilmemne. Bu mesaja "orderlol" isimli son eserimle cevap veriyorum: orderlol http://img519.imageshack.us/img519/652/orderlolsa5.jpg bende bir dünya 0 a karşı var ki bizde blackice var ona rağmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mighty_THoR said: arcane said: axedice said: Yalnız bizim lvl 15-21 arası kadronun yarısı orderdan korkuyormuş bunu gördüm. RvR yapalım en az 20 kişiyiz diyoruz, kimi diyo yok efendim nickim arcane, yok oyundaki char adı zox, yok işte t3 olmak için xp kasıyorum bilmemne. Bu mesaja "orderlol" isimli son eserimle cevap veriyorum: orderlol http://img519.imageshack.us/img519/652/orderlolsa5.jpg bende bir dünya 0 a karşı var ki bizde blackice var ona rağmen :) eee tabiki o kadar fark olur 3 tane RP var toplam healleri neredeyse benim rank 12 de yaptigim (29k) kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan bi bayrama gittim geldim, bensiz kale almışınız... ayıp size... şu an bursadayım... yarın akşam geçecem istanbula o zaman görün siz beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 benide alın aranıza bende başlayacagım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lvl 25+ zealot itemlarınıza talibim, paying well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 herşey düşüyor zealot item düşmüyor, ToK istatistiğini tutsa koyacaktım şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 zealot düşmüyo hakkaten ya deli oldum herşey var başka inventory de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Arcane ne veriyorsa, 2 katını veriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arcane e böbreğimi bile veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hala çok sıra var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Oyuna giremiyorum baska sorunu olan varmı? Pass girdikten sonra PLAY tuşu gri kalıyor izin vermiyor girişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende de oldu. bekledim biraz geldi play tuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben girdim de birz lag mı var snki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Absolut said: Oyuna giremiyorum baska sorunu olan varmı? Pass girdikten sonra PLAY tuşu gri kalıyor izin vermiyor girişe. baya bi bekleyince geliyo play tuşu, bu konuda dertliyim bende zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şu an giremiyorum patch error veriyo. sorun internetimden kaynaklanıo sanırım msne youtubea fln da giremiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 karak kürek serverlarda oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 16 saat sıra vardı dün gece lulz. healer açacam bu ne lan böyle. adam gibi serverda oynayın heallayacak adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Gece 12.15de 12 kişiydi sıra. İlk girdiğinde 16 saat yazar sonra 2 kişi çıktığında mantıklı olan dogruya yakın saati yazar keşke bekleseymişsin. Genelde 100 kişi yaklaşık 9 dakika falan ortalama ile bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar