Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yildemirel said:

günde en az 8-9 saat yardırmama rağmen ilk kaskımı lvl 15 de bulabildim, suan lvl 20 ye yaklaşıyorum ama hala bir pelerin bile bulamadım.amacım bunlardan yakınmak değil, tek başına olmanın zorluğunu belirtmek.

ben guild'deyim ve ilk başlığımı gene 15'te alabildim, muhtemelen oyunda daha düşük lvl başlık olmadığından olsa gerek. (:P)

gene lvl 18 olduğum halde hala pelerinim yok, bazı şeyler şans meselesi. dert etmemek lazım şu kadar düşük lvl'da herşeyin en iyisini elde etmek için. zaten 2-3 rank sonra eskiyor o süper eşyalar.
Mesaj tarihi:
Benim anlayamadığım şey, tam başvurumu yapacaktım site kapandı. Site kapalıydı kaç gündür hiçbişey söylemediniz. ancak beta'da patiwar guildindeydim zaten, belki bilen bilir paticik'te warhammer oynayan tanıdığım diyebileceğim bir tek cüce var zaten diğerleri de var ama bir kısmı yıllardır görmediğim adamlar şimdi burada isim vermek istemiyorum; araya tanıdık sokmak istesem mutlaka birini de bulurum ama şimdi yaptığınız şey çok saçma.

Paticik'ten insanlar karak 8 peaks'de oynayacaklar diye ben karakterimi burada açtım birlikte oynarız diye. 2 haftadır sıra acısı çekiyorum, sıra olayının ne olacağı belli değildi günde 1-2 saat oynarsam şanslı oluyordum. Yine de başvurumu tam yapayım dedim, siteniz kapandı. Açıldı, şimdi de başvuru almıyorsunuz. Olgun insanlar olarak başladınız bu guild işine hatta yaş 30+ falan diye dalga bile geçildi burada ama yaptığınız bence pek olgun değil. Kusura bakmayın ama, öyle süper bir achievement'ınız olsa anlayacam kaliteli oyuncular diyecem ama anlamadım ben olayı.

Ya hatta, paticik guild'i kurulacaktı hani o kurulmadı gitti herkes sizin guildınıza girdi, o oluşum da gitti ortadan. Sorumlusu invadoria değil tabii ki, ancak "abi paticik guildi kuralım" diyip de sonradan "invadoria iyiymiş buraya gelin" diyen arkadaşlar. Ne oldu o kurulacak guilde, bizim gibi açıkta kalan adamları ne güzel oh bıraktınız ben bunu sormak istiyorum açıkçası. Gelin invadoria'ya ya dediniz alın işte gelemiyoruz, ne olacak şimdi? Adaletinde vs. değilim işin, hani nerede o güzel "community" olayı?

Neyse, destro oynalım dedik greenskin iyidir dedik order'a kaldık iyi mi.
Mesaj tarihi:
Ben açmıştım, Pati Guildi için başlığı. Ancak sonrasında durumu tekrar değerlendirdim ve fikrimi değiştirdim.

WoW'da kurulan Pati Guildinde de bulundum ve ne ile sonuçlandığını gördüm.
Olacakları söyleyebilirim hatta: İlk heves ile 100 kişinin bir anda guilde girmesi, maksimum 1 ay süresince level kasma geyikleri, ilk bedava ay bitince ve ortada halen buglar olduğunu görünce ayrılmalar, bırakmalar, WotLK çıkınca "abi ben baydım WotLK'a gidiyorum" demeler, vb.
Bunların olacağına emin olduğum için, WoW'da çok eski zamanlardan tanıdığım ve başarılarına şahit olduğum Invadoria'ya başvurdum.

Konuştuk DA2019 ile, oyun ve oynanışı hakkında ortak noktalarımız olduğunu gördüm ve onlar da beni aralarına kabul ettiler.

Sonrasında, Invadoria'ya katıldım diye elimi eteğimi çekmedim ve Pati guildinin de K8P'e başlamasını önerdim, hatta üsteledim. (Ki açıkça belirttim başlıkta, "Arkadaşlar ben Invadoria ile oynayacağım" diye)
Çünkü her ne kadar sıra olsa da, başarılı bir server. Önceki MMO'lardan tanından birçok başarılı guild var ve ileride büyük aksiyon döneceğini düşündüğüm için Patileri buraya çağırdım.

Kimse üstlenmediyse benden sonra Pati Guildinin sorumluluğunu, ne yapabilirim ki? Daha guildin ismi ne olacak konusuna karar veremeyip, dağıldılar, siz düşünün artık..

Ayrıca kimsenin gırtlağına yapışmadım (yapışmadık) sonuçta K8P derken.

Sıra derseniz, biz de aynı sorunu yaşıyoruz.
Mesaj tarihi:
karakter kasma süreçlerinin bitmesi ve daha çok end game e yönelinmeye başlanmasıyla daha pek çok guild çıkıcaktır piyasaya. hatta invadoria bile bölüncektir tahminim türk guildlerinde daha doğrusu türk tarihinde hep böyle olmuştur :)
Mesaj tarihi:
Venator said:
Kusura bakmayın ama, öyle süper bir achievement'ınız olsa anlayacam kaliteli oyuncular diyecem ama anlamadım ben olayı.

Kusura bakarım ben bu laftan sonra, hatta yasak olmasa ileri de giderim. Ne demek "öyle süper bir achievement'ınız olsa anlayacam kaliteli oyuncular diyecem ama anlamadım ben olayı" . Bir guildin ya da insanların kalitesi belirleyen yaptıkları mı, progress imi, sohbeti mi, nedir? Daha önemlisi buna kim karar verir? Guild içinde bunu yaşayanlar mı yoksa guild e alınmadığı için dışarıdan saçmalayanlar mı? Benim ya da beraber oynadığım arkadaşlarımın kalitesini yine bizden başka kimse belirleyemez, bu guild için de geçerli. Söylemek zorunda olmasak da, guild içi muhabbetimiz gayet iyi, şu ana kadar saçmalayan bir arkadaşımız ayrıldı guild den o kadar. Ha bunları yazarken inva. nın avukatı gibi görünmeyeyim ben de yeni bir üyeyim.
Mesaj tarihi:
ghaldszar said:
Anaaa üye alımı durdu mu
Tam da ben başlamışken.

Sen başvurunu yap, referanslarını ver, bakarız.

Ne de olsa tanıdıklara torpil geçiyoruz. ;)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
Venator said:
Kusura bakmayın ama, öyle süper bir achievement'ınız olsa anlayacam kaliteli oyuncular diyecem ama anlamadım ben olayı.

Kusura bakarım ben bu laftan sonra, hatta yasak olmasa ileri de giderim. Ne demek "öyle süper bir achievement'ınız olsa anlayacam kaliteli oyuncular diyecem ama anlamadım ben olayı" . Bir guildin ya da insanların kalitesi belirleyen yaptıkları mı, progress imi, sohbeti mi, nedir? Daha önemlisi buna kim karar verir? Guild içinde bunu yaşayanlar mı yoksa guild e alınmadığı için dışarıdan saçmalayanlar mı? Benim ya da beraber oynadığım arkadaşlarımın kalitesini yine bizden başka kimse belirleyemez, bu guild için de geçerli. Söylemek zorunda olmasak da, guild içi muhabbetimiz gayet iyi, şu ana kadar saçmalayan bir arkadaşımız ayrıldı guild den o kadar. Ha bunları yazarken inva. nın avukatı gibi görünmeyeyim ben de yeni bir üyeyim.

Achievement = başarı

Daha oyunun ilk haftası, black temple'a raid'e giden bir raid değilsiniz. Şu anda X aktivitesi için bana Y oyuncu lazım o yüzden Z
Yaptığınız belki size çok mantıklı gözüküyor ama dışarıdaki adam için o kadar itici ki, "ne kadar iyi olursanız olun içeriden torpiliniz yoksa gg" diyorsunuz resmen.
Mesaj tarihi:
herkes yazmış bnde yazıım bari:P suquid herder yok demiştiniz zamnında açtım squid dedim hemen başwuemiim rank biraz yükselsin hiç yoktan guilde bi faydam olsun rank12 ye getirdim az ama olsun ::P sonra başwuru yaptım alınmadım doğaldır saygı duyarım ama daha sonra bu formda bi arkadaşınıza gel abi ama squid aç hiç yok guildde derseniz bnde doğal olarak sorarım eğer guilde alımda bazı kurallar warsa tanıdık falan lazım diye burayada yazınki insanlar boşuna başwuru yapmasın sizde rahat olun başınız bboşuna ağırmasın diye düşünüyorum :D:D
Mesaj tarihi:
bozkurtt said:
eğer guilde alımda bazı kurallar warsa tanıdık falan lazım diye burayada yazınki insanlar boşuna başwuru yapmasın

Doğrudur. Bu yüzden forumlara aşağıdaki mesajı yazdım:

"DA2019" said:
Bundan sonra başvuru yapacak arkadaşların başvuruları ancak sınıf eksiği olur ise değerlendirmeye alınacaktır.

Ayrıca guild üyelerinden referans veremeyenler guilde alınmayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Mesaj tarihi:
herhalde açıkta kalanlardan bir guild kursak invadoria dan daha büyük bir oluşum olacak :D

başvurumu sildirdim böylede mutluyum. size başarılar.

oyunun olgunluk derecesi genel olarak güzel, girdiğin her ortam guild havasında zaten.

bir de şu insanlar charı ile alakalı olmayan iteme "pass" demesini öğrense çok sevineceğim :D
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Ben alakasız isem greed derim neden pass diyim. ihtiyacı olan need der zaten :)

neden greed ederek ihtiyacın olanın gelme şansını azaltırsın ki? :D test ettim 5 pass dan sonra ihtiyacım olana need dedigimde direk geldi pb yaparken :D
Mesaj tarihi:
Ne alakası var ki? İhtiyacın yoksa greed de, herkes greed derse sana gelme şansı olur satar para kazanırın, ya da birine verirsin. Need dersen de başka need diyenlerle yarışırsın, bende pass diyenleri anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
Yarin aksam bayram itibariyle tatile cikiyorum, haftaya pazar gunu donecegim, inaktif olacagimdan haber vereyim dedim, umarim sorun olmaz.

Dondugumde millet catir catir 30 kusurlerde dolaniyor olacak tabi, nerdrage'e girmem de mumkun olacak eheh.
Mesaj tarihi:
Guild kurmak zor bişi değil :)
alınmıyorum diye ağlayan arkadaşlar bir zahmet bir guild kuruversinler. yok hayır sayfada lazım değil hani domain falan ,
burada açarsınız bir topic konuşursnuz :)
illa invadoria gibi prof. forumada gereksinim yok. ilerdede duruma göre devam yada tamam dersiniz belki 3 ay sonra sizde bu derece buyük bir guild olur cok büyüdük tanıdık ve lazım olmayan alırsak aşırı hızlı büyüme zarar zergmüyüz diyecek hale gelirsiniz :)

Örnek bakın patideki order guild topicine :)
çok zor bişi değil yani. bu üye alımı konusu değil
guild kurmanın çok zor olmadığını belirtmek içindi.
tabi yaşşatmak zor ama olsun hehe
  • Yeni Oluştur...