b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nerdeyse tüm çizgi filmlerini izlediim osmanlı filmlerinden stv de istanbulun fethi war izleyin[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 çok bomba bişry o ya[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?"
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 O çizgi filmlerden birinde Moğollarla Türkler savaşıyolar. Moğolların liderini gösterirken arkada Imperial March çalıyo. İlk duyduğumda koparmıştı beni.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Stv Çizgi Filmlerinden replikler : Şirin Baba ormana doğru gitmektedir. Gözlüklü Şirin: Şirin Baba Nereye? Şirin Baba: Cuma namazına evladım. Şirin Baba sofraya oturu şirinlerini toplar ve... -Allah bizi gargamelden korudu hadi şirinlerim verdiği nimetler için Allahımıza şükredelim. Gargamel gülüp geri geri giderken takılır düşer ve yamaçtan yuvarlanır. Şirin Baba: Allahın sopası yok şirinlerim görüyorsunuz işte Bir Kovoby Çizgi Filminde kovboy gelir atlı süvariye selam verir -Selamın Aleyküm yüzbaşım -Ve alleyküm selam asker.[signature][hline]bla bla bla ...
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 evet o imperial march her bişide çalıo zati h-men war kılıcı çekince bismillahirahmanırahim dio[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 allah'in izni ile.. voltran voltran voltran![signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 süper ya stv dublaj[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 1453[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 lol...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Freak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Cidden çok güzel o çizgifilm çok hoşuma gitti bi de sanırım onu türkler yapmamış müslüman isimli birisi yapmıştı castte tam dikkat edemedim ama öyleydi diye hatırlıyorum.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bu dublajları bizzat duyan var mı?[signature][hline]ben olmuşum imza..
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bana da cok soylendi ama kime sorsam "internetten okudum" "arkadaşım duymuş" gibi şeyler söyleniyor. Daha duyanı görmedim. Bence tamamen atmasyon.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 her ortamda birileri atlar söyler.. tömer'de ingilizce konusma dersinde bile söylendi deli oldum.. sadece bir mit..
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 O bir mit,o bir efsane ,o bir fısıltı,o bir uydurma...baska yorum yok.[signature][hline] 4 yıl üniversite okuduktan sonra bölümünü begenmeyip yeniden öss ye giren akıllı şahıs!
Öne çıkan mesajlar