knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 linç oyu vermeye gerek duymuyorum. kral kendi hükmünü ilk gün kendi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cuce ve Xınroth'dan müm'ün mesajına 7dk içinde seri cevaplar. 1.si 1 derdi olmaasa bu kadar uğraşmazdı demiş. 2.si kendimi savunup edebiyata gerek yok katil değilim demiş. Hmm.. Ekip olabilirler, birbirlerine öm atıp 7dk içinde peşpeşe cevap verip, müm sen haksızsın demişler. Bence şüpheli hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 [ot]katillerin gunduz mesajlasmasi yasak oldugundan bu kurali cignemediklerini ve ozel mesajlasmadiklarini varsaymaliyiz[/ot] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mum chamber hala cok uğraşıyo, ben bu konuda hala ynı fikre sahibim. ayrıca ilk mesajımda atıcam bi oy, zaten ilk ölen kişi büyük ölcüde random secilip ölüyo madem öğle en ufa sebep bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 şu an bana kimse şüpheli gelmiyor, birinin şüpheli olduğunu düşünmem için baya zorlamam lazım kendimi, sonuçta da eften püften bişiler çıkıcak. krala bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sonucta oylarimizin amaci krali yonlendirmek ise ve suan yonlendiricek bi fikre sahip degilsek, karari ona birakmak en mantiklisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mum benim bir cok baska oyunda gordugum taktikleri yapip herkesi kisisel olarak teker teker inceliyor. Bu kargasa ve belirsizlikte guzel bir hamle kanimca... en azindan ortaya olumlu birseyler yapiyor, cuce ise bu durumdan son derece rahatsiz ve her seferinde dile getiriyor. Ben cuceden killanmaya basladim sahsen... Linc oyu: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 simdi bidaha okudum ve cucenin cikislari biraz killandirsada belirsizlikten dogan acele karara bagliyorum heycanini. Bence konusmayan arkadaslara yonelmekte fayda var dogrudur... o yuzden linc oyumu geri cekiyorum Cuceden ozur dileyerek, bu asamada acele kara vermek cok kolay cidden. Kralin omuzlarinda cok agir yuk var, kendisine bu forumlarda fazla katkida bulunmamis sinsilerle baslamasini oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 linc oyu geri cekme: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 evet, uzatmak bir cozum getirmeyecek gibi. Mum un yaptigi suphe cekmekten ote herkesin yapmasi gereken biseydi, brainstorming yapabilecegimiz tek sey cunku. Oyumu cuceden yana kullaniyorum, umarim aldigim bu sorumluluk elime masum kani bulastirmaz. [/b]Infaz: Cuce[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 azmo cucenin ortagisin da ilgi cekmemek icin oy verip geri cekme ayagina mi yatiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Infaz: Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Penthesilea said: evet, uzatmak bir cozum getirmeyecek gibi. Mum un yaptigi suphe cekmekten ote herkesin yapmasi gereken biseydi, brainstorming yapabilecegimiz tek sey cunku. Oyumu cuceden yana kullaniyorum, umarim aldigim bu sorumluluk elime masum kani bulastirmaz. [/b]Infaz: Cuce[/b] AHUAHUAHAUAHA /B /B ZUHAUHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 iphonedayim elim carpmis sgagagsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kral, Cuce'nin asılmasına karar verdi. Oysa Cuce, masum bir kasaba sakiniydi =/.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Gün 1 - Gece Gün 2 başlayana kadar mesaj atmak yasak. Gece rolü olan arkadaşların özel mesajlarını bekliyorum. Pro-mafia takımı şimdi kendi arasında konuşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sahte kral! cocuklarım öcümü alıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Cuce'nin son postu = veda mesajı :) kurallara eklemeyi unuttum yine.. oyuna veda eden arkadaşlar isterlerse, oyunun gidişatını etkilemeden bir veda mesajı atabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Katiller gece Mum'u öldürdüler.. Mum_Chamber, townie olarak sürdürdüğü hayatına veda etti böylece.. Gün 2 - Gündüz İkinci gün kralın tahtına thelegbra yerleşiyor. Nasıl bir yönetim sergileyeceğini herkes merak etmekte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 said: Creedy: Die! Die! Why won't you die?... Why won't you die? V: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Linç oyu : Cons ilk sayfadan sonra pek belirmedi,siz de bişeyler yazın değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ayrıca masum bir köylünün ölümüne gülmek için gelmiş sadece, tartışmaya katılmamış , katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hmm kötü oldu bu ve bana hala özellikle şüpheli gelen biri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mum_chamber öldürüldüğüne göre önceden yaptığı değerlendirme birilerini rahatsız etmiş. Bu listedekilerden Cüce öldü ve ben kendimi suçlayacak değilim, geriye kalan mortis,xinroth,cons ve doryden biri ya da bir kaçı mafya olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fly bence linç oyu: fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar