Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde 120 Kez Orgazm Olan Kadın.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

mawiman said:
Xaenin said:

Dedim ben de Allah'ın işi gücü yok sana ceza olsun diye gel gel sarışınım gel mi yapıyor. Ne salakça düşünceler aşılanmış insanların kafasına hayret ediyorum.

arkadaşlar neden inaçlara hiç saygınız yok sadece şu yorumu yazmak zorundamıydın bu habere eklerken ...

Bir turlu anlasilamayan kisim; bunun inancla hic alakasi olmadigi kismi. Daha dogrusu inancinizi garip sekilde yanlis yonlendirmis oldugunuz ve isin sacmalama boyutuna vardigi.

Allahla kitapla alakasi yok yani olayin. Ama gel gorki her insanoglunun hep yaptigi ve yapacagi seydir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
said:
En sonunda evlenmeden önce cinsel deneyim yaşadığım için Allah’ın beni cezalandırdığını düşünmeye başladım.

salak karı

Salak olan karı değil

said:
Yedi yıl önce gittiğim jinekologlardan biri “Çok şanslı olmalısın” dediğinde orada kendimi öldürmek istedim. Bazı jinekologlar ise literatürde böyle bir vakanın olmadığını söyleyerek sistit teşhisi koymuşlardı. Ama durumum vajinamın kaşınmasında daha çok tahrik olmakla ilgili...

TUSta en düşük puanlardan biri jinekologlar herhalde ne kadar mal varsa birikmiş oraya gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Kontrol altına alamadığım bir orgazm yaşıyorum. Her durumda olabiliyor. Örneğin fotokopi makinesinin çıkardığı sesten orgazm oluyorum. Cep telefonlarının tiz sesleri, kurşun kalemle yazıldığında çıkan sesler, tırnak törpüleme hışırtısı, kapı zili, parfüm kokuları ve daha bir sürü şey...

hehe
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:
Xaenin said:

Dedim ben de Allah'ın işi gücü yok sana ceza olsun diye gel gel sarışınım gel mi yapıyor. Ne salakça düşünceler aşılanmış insanların kafasına hayret ediyorum.

arkadaşlar neden inaçlara hiç saygınız yok sadece şu yorumu yazmak zorundamıydın bu habere eklerken ...

inançlara saygım var da, salaklığa saygım yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...