sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Vay anası Cenab-ı Hak kadını hayat aşkıyla doldurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 buçuk olanda orgazm taklidi yapıyordur. Alışverişte yemekte yürürken sıçarken sürekli orgazm olan bi sevgiliniz var.Tatmin etme derdi olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Xaenin said: Dedim ben de Allah'ın işi gücü yok sana ceza olsun diye gel gel sarışınım gel mi yapıyor. Ne salakça düşünceler aşılanmış insanların kafasına hayret ediyorum. arkadaşlar neden inaçlara hiç saygınız yok sadece şu yorumu yazmak zorundamıydın bu habere eklerken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yapabilir diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yapabilirde yapmayabilirde allahın sopası yoh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bence allah yok demeye calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 mawiman said: Xaenin said: Dedim ben de Allah'ın işi gücü yok sana ceza olsun diye gel gel sarışınım gel mi yapıyor. Ne salakça düşünceler aşılanmış insanların kafasına hayret ediyorum. arkadaşlar neden inaçlara hiç saygınız yok sadece şu yorumu yazmak zorundamıydın bu habere eklerken ... Bir turlu anlasilamayan kisim; bunun inancla hic alakasi olmadigi kismi. Daha dogrusu inancinizi garip sekilde yanlis yonlendirmis oldugunuz ve isin sacmalama boyutuna vardigi. Allahla kitapla alakasi yok yani olayin. Ama gel gorki her insanoglunun hep yaptigi ve yapacagi seydir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abazana hergün orgazm diyip kaçıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aket-Atum said: said: En sonunda evlenmeden önce cinsel deneyim yaşadığım için Allah’ın beni cezalandırdığını düşünmeye başladım. salak karı Salak olan karı değil said: Yedi yıl önce gittiğim jinekologlardan biri “Çok şanslı olmalısın” dediğinde orada kendimi öldürmek istedim. Bazı jinekologlar ise literatürde böyle bir vakanın olmadığını söyleyerek sistit teşhisi koymuşlardı. Ama durumum vajinamın kaşınmasında daha çok tahrik olmakla ilgili... TUSta en düşük puanlardan biri jinekologlar herhalde ne kadar mal varsa birikmiş oraya gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kontrol altına alamadığım bir orgazm yaşıyorum. Her durumda olabiliyor. Örneğin fotokopi makinesinin çıkardığı sesten orgazm oluyorum. Cep telefonlarının tiz sesleri, kurşun kalemle yazıldığında çıkan sesler, tırnak törpüleme hışırtısı, kapı zili, parfüm kokuları ve daha bir sürü şey... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kocası şanslı. Parmağını şıklatıyor kadın orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gel gel sarışınım gel esprimi anlamadınız ya, hakkaten aşkolsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aynı sorunun 1 erkekde olduğunu düşünsenize erir tükenir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Revenqe said: aynı sorunun 1 erkekde olduğunu düşünsenize erir tükenir insan şöle bi aylığına yakalansam zevki sefa içerisnde bi 15-20 kilo versem tekrar iyileşsem kötü mü olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 said: Bir tatil günü evde televizyon izlerken nabzım vajinamda atıyormuş gibi bir his yaşadım. Tarif etmesi zor ama tatlı tatlı zonkluyordum. Mastürbasyon yaptım. bu ne biçim haber arkadaş ya tatlı tatlı zonkluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Zerokull said: Revenqe said: aynı sorunun 1 erkekde olduğunu düşünsenize erir tükenir insan şöle bi aylığına yakalansam zevki sefa içerisnde bi 15-20 kilo versem tekrar iyileşsem kötü mü olur? Katılıyorum bende senin gibiyim ama zayıf arkadaşlarımıza yazık be pehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kilo verdiren şey orgazm değil sekstir, bunu size söyleyen kişi ben olmak istemezdim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ahhahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 -Nurten naber ? -Yapma muzaffer nolur Oow harikayım. Tarzındamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 "Erkeklerde de görülebiliyor" !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 said: "Tuvaletten çıkamıyorum" ahaha..yazık be... bi de bu said: Tek bir dakikam bile boş geçmiyordu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dalga geçmeyin sizin başinizada gelebilir ironi böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 acil şifalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mawiman said: Xaenin said: Dedim ben de Allah'ın işi gücü yok sana ceza olsun diye gel gel sarışınım gel mi yapıyor. Ne salakça düşünceler aşılanmış insanların kafasına hayret ediyorum. arkadaşlar neden inaçlara hiç saygınız yok sadece şu yorumu yazmak zorundamıydın bu habere eklerken ... inançlara saygım var da, salaklığa saygım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar