Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 mulgear6 said: Azmodai said: fi tarihinde basima ilginc bisi gelmisti. Bir kiz arkadasim vardi ve her bulustugumuzda gelip, "emir bugun yolda / kafede / okulda / otobuste / binada / ayda / guneste / ufoda bana asildilar, laf attilar, islik caldilar vs. vs. vs. vs. bik bik bik" diye konusurdu. Ilk baslarda cok sinirleniyordum, ama sonra soyledikce boku cikti ve artik kiza bagirdim yeter be bilmek istemiyorum sana laf atani da bilmemneyi de. Adam gibi kiz olan bole bi olay gerceklesince reddini verir babalar gibi, konuyu da kimseye acmaz. Bana aynisi olunca ayni sekilde yapiyorum cunku (bayagi populerim soylemesi ayip, her gun yuzlerce genc kizin kalbini kirmak zorunda kaliyorum :() kız olsam averirdim sana o zaman kirik ve darmadagan kalper listesine senin de adin eklenirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 azmonun reddettigi kizlar dernek kurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 üç erkek threesome sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tripod sayilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 threetripod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 senko said: kermit said: senko said: girişcekmiş işte sustalı kelebek ne varsa onla olm bi kaynamayın 2msj arasına :) şöyle bişi var şimdi sen dalga geçer gibi yazılar yazıyosun iyi hoşta. senin yaşayış tarzın, ailenin seni yetiştirme tarzı, yetiştiğin çevre felan benimkiyle zıt olduğu için böyledir. ben çevremden bunları gördüm belki bu yüzden böyle davranıyorum. ama sen nasıl gördüysen öyle yaşa. çevrende gördüğün kötü örneklere bakıp ee bende böyle davranıyorum işte dersen olmaz o iş. Yetiştirme tarzı vs tabiiki insanı etkiler ama sonunda neyin doğru neyin yanlış olduğuna sen karar vereceksin. çevremde gördüm yapiyom demiyecen. quote cenneti olacakta. ben seviyorum hayat tarzımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 en iyi yol bildiğin yoldur diyor uyumaya koyuluyorum herkese iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Dövüşürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 azmo dayı güzel yazmış. oturaklı kız nasıl oluyor ben onu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yaninda oturakla dolasiyo, yorulunca koyup oturuyo. bu espri de bu geceye noktayi koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bastan okurken cok hevestim cidd ciddi post atıcam diye, kursaamda kalmasın bari denmiş geri, insanın alnında sevgilisi var diye yazmıyo, sonucta gun gelir sen de ortak arkadasın olmayan, aynı ortamda bulunmadıgın bi kızdan cok hoslanabilir ve en azından gidip bi tanısmak isteyebilirsin, onun da senin kadar iyi nitetle yaklasıcanı dusun ( tabi bi acıdan da bu iyi niyet ve cocugun iyi bi insan olması kıskanılıp tehtid olarak gorulebilir ). ogrenince zaten bırakıcaktır pesini bukadar iyi ve duzgun bi insansa basıma tersi geldi bi suredir arkadas grubumdan bana yazan ve kesinlikle istemdigim bi kız vardı, kız yazmaya basladıktan bi süre sora aynı gruptan baska bi kızla cıkmaya basladım, ve diger kız bunu ogrendigi anda muhabbeti bile kesti gayet insan gibi. muhtemelen de görüp ogrendigi zaman "hassssiktir napmısım ben" gibi bi tepki vermiştir. o yuzden telas olmasın, benim basıma gelse ben de yapabilirdim diye dusun. tabiki en bastan olmamıs olmasını isterdik. bi yandan da madem durum halledilmiş kızın sana sölemesine gerek yokmuş ozaman senin yapabilicegin bisey olmadigini dusunuyosa? kıskandırmak istiyo olabilir mi? yada cok dusuncesiz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sopayla rencide et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yav şu konuları gündüz açın lütfen. zaten gündüz açtık diye de espri yapmayın plx bi kereden bişe olmaz. ısrarcı davranıyosa o zaman döveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kız zaten kendi cevabını verir adam anlamıyor ısrar ediyorsa sağ kaşının üzerine tekme atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sevgiliniz adamsa kendine kimseyi yaklaştırmaz ztn sende kafayı yemezsin bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 dory said: boyle bisey oldugunda cevap vericek olan sevdicektir. dicektir ki sevgili kardesim, ben xle cikiyorum ve sen gereksizsin. tabiki bilmedigin icin bagrinmak gibi bi niyetim yok ancak gordugun uzre basim bagli, diyip uninvite edicek. adam salca olmaya devam ederse, sen oturakli bi oturtcaksin. yani sevgilinin cevabını vermesi gerekir burda. eyv saol ,teşekkür falan eder nazik olmak da istiyorsa ama bence buna da pek gerek yok . benim ciddi erkek arkadaşım var , ya da ben nişanlıyım , ya da ben bilmem neyim diye kızın vazgeçirebilmesi gerekiyor.hala salça oluyorsa herif,e kızsın cazgırlığını kullan, bağır çağır . edit: aslına bakarsan kızın tavrı bile karşısındakine cevabını verir bence . yani kızın yanına öyle olgunlukta yanaşan bir erkek, kızın o tavrından da anlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kesinlikle böyle bir durumda verilmesi gereken cevabı sevgili vermelidir vermiyorsa bir sorun vardır uzatmaya gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 agzini kirarim dayak manyaa yaparım oylum oylum oyarım yapamaz izin veremez deşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Asılma olayını eğer kız anlatıysa ayıp etmiş,kıskanç olduğunu bile bile yaptıysa ayıbın daniskasını yapmış hani bunın ikimiz herşeyimizi birbirimize anlatalım hayat süper ötesi olsun mantalitesinde bile yeri olmamalı çünkü insanın boş yere başı ağrır boş yere sinirlenir hele ki türkiye standartlarını ele aldığımızda standart bir kıza en az günde 3 defa laf atan densizler veya yazılan yumicikler oluyor napıcaksın ki yani ordu kurup hepsini dövücekmisin burda önemli olan kızın davranışlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 medeniyet çerçevesindeyse hiç insanlıktan çıkmaya gerek yok, gereken cevabı verebilecek bir insandır sevgilim zaten, ha hayvanlık varsa cevap verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 roket adam said: ÇEKERİZ EMANETİ '%^'&+%/&+^/%^'&+!1 yöntemi işe yarar da, sonu karakolda hatta hapiste biter. bir de o hareketten sonrası var :) Bel altına takarsan namus müdafasına giriyor, sırta sıvaz alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kız dediğin herkezi terlemeli ulaşılmaz olmalı.fatihi tek olcak.diğer deniyenleri aynen terslicek yollicak.sokra dövecen o kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çözüm basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Oyle entel olacam diye takla atamam. Yok iste niyeti neymis, sorus nedeni neymis, bidibidi. Spor olsun diye kiz arkadasimla tanismak isteyen yoktur bu devirde, hele ki daha tanimadan etmeden gidip masasina gidip oturuyorsa cogu seyi goze almistir zaten. Canini yakarim ve evet oyleyse macoyum bu konuda agas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kavga dovuse gerek yok.medeni bi şekilde uyarırım kız arkadaşımdan özür dilettirim.yapmassa kafasını gözünü kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar