Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koçtaş'a Gidiyorum Evimi Çok Seviyorum Holey


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Bugün Edirnekapı'daki yeni açılan Koçtaş mağazasına gittik ailecek. Eski Kanal 7 binası ki oldukça büyük tam marketlik bi bina, satın almışlar koçtaş yapmışlar, güzel.

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Bu reklamlarda çıkınca bile direkt değiştirdiğim Koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum sözcüklerini içeren iğrenç ötesi müziğimsi sadece orada mı 5 dakikada bir çalındı, yoksa bütün koçtaşlarda böyle mi? (daha önce hep bauhaus a giderdik bu tarz işlerde)

Bu ne sinir bozucu bir durum ya. Aynı anda annem babam kardeşimle uğraşıyorum konuşuyorum diğer yandan elemanlarla bir de üzerine sağından ütü masası solundan sandalye taşan alışveriş arabası söz konusu, e kardeşim 3 dk da bir Koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dıdı şeklinde bi melodi çalarsan katil olur insanlar. Yazık.

Böyle dile getirmek istedim. Yakın zamanda batar bunlar. Evet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açılalı da bir iki ay olmuş olması lazım. Yazıktır yav. Beynim akıyordu az kaldı. Özellikle Edirnekapı Koçtaş müdürü ile konu hakkında görüşmek lazım. Yazıktır o kadar yatırım yapmışlar, gelenleri delirtip geri yolluyorlar. Bauhaus modeli önermek lazım, adamlar bir şeyler satabiliyor bunlar delirtiyor. Yazik...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
Bu aralar evin bi sürü ihtiyacı var, Koçtaş - Bauhaus bolca gidip geliyorum. Balkona masa bakarken Koçtaş'tan hazır sezon sonu indiriminde güzel bi katlanır beğendim. Tam o günlerde sadece internetten kullanabileceğim bahçe mobilyaları için indirim kuponu geldi. Hadi internetten alıyım dedim.

Kargo firmasını seçiyorsunuz. SAKIN KOÇTAŞ NAKLİYE HİZMETLERİ SEÇMEYİN. Adamlar İstanbul'u bölgelere ayırmışlar (4 bölge), her gün bir tanesine mal götürüyorlar. Duruma göre (araca sığmazsa veya saat yetmezse) bir sonraki o bölgenin teslimat gününe kalabiliyor.

Bir de internetten alırken ödemeye kadar gelip bi kaç şey daha bakıyım diye geri dönmüştüm. Sonra mail geldi, sepetinizde kalanlar arkanızdan ağlar diyip indirim kuponu vermişler, %5 de öyle indirim verdi. İnternetten alışveriş yapcaksanız, aceleniz yoksa deneyin derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...