roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bugün Edirnekapı'daki yeni açılan Koçtaş mağazasına gittik ailecek. Eski Kanal 7 binası ki oldukça büyük tam marketlik bi bina, satın almışlar koçtaş yapmışlar, güzel. Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Bu reklamlarda çıkınca bile direkt değiştirdiğim Koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum sözcüklerini içeren iğrenç ötesi müziğimsi sadece orada mı 5 dakikada bir çalındı, yoksa bütün koçtaşlarda böyle mi? (daha önce hep bauhaus a giderdik bu tarz işlerde) Bu ne sinir bozucu bir durum ya. Aynı anda annem babam kardeşimle uğraşıyorum konuşuyorum diğer yandan elemanlarla bir de üzerine sağından ütü masası solundan sandalye taşan alışveriş arabası söz konusu, e kardeşim 3 dk da bir Koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dıdı şeklinde bi melodi çalarsan katil olur insanlar. Yazık. Böyle dile getirmek istedim. Yakın zamanda batar bunlar. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 o evinle senin aranda olan bi mesele, bizi karistirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ankaradakine çok gittim hiç o müziği duymadım valla ama o arabalar çok tehlikesli reyon aralarında geçilmio karşılıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sana özel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 doubloon du sanırım. ağ bağlantılarıma yeni ağ eklemiş. adı KOÇTAŞ KOÇTAŞağı kurmuş. güldüm ilk gördüğümde hafiften.o geldi aklıma şimdi. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ankara'da bende hiç denk gelmedim, belki açılış için çalmış olabilirler bir süreliğine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 koç taşağı yiyorum, elimi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Birde teknosa versiyonu var bunun. Teknik destek için aramıştım bikez. Teknosa teknosa teknosa dıtdıtdıt teknosa çalıyor. Galiba yüzmilyonlarcakez tekrarlandı bu bi müşteri temsilcisine bağlanana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Açılalı da bir iki ay olmuş olması lazım. Yazıktır yav. Beynim akıyordu az kaldı. Özellikle Edirnekapı Koçtaş müdürü ile konu hakkında görüşmek lazım. Yazıktır o kadar yatırım yapmışlar, gelenleri delirtip geri yolluyorlar. Bauhaus modeli önermek lazım, adamlar bir şeyler satabiliyor bunlar delirtiyor. Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ya zaten bi de içeri girmişin satın alıcaksan bişey alırsın almicaksan müzigi dinlediginde mi alman gelir anlamadım olayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 said: Koçtaşagidiyorumevimiçokseviyorum dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dın dıdı puhahahahahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yeni acilistandir burda cevizlidekine senelerdir giderim bir kere rastlamadim ha bauhaus dada oldugu gibi o reyon aralairndan vizir vizir gecen arabalar katil eder adami 10dk sabit aradigin briseye bakamassin araba gecmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 koçtaşa gidiyorum genelevi çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ehehe koçtaş ın içini planlayan mimarlar şuanda yanımda oturuyo aynı binada staj yapıorm adsadadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aqua fantasyde de bi ara 20 saniyede bir yeto aksanlı bi adamın "ahqüea feantasi, iğlencie mirkheziğ" diye coşması vardı ki, aman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 geçen sene mi ne baya oldu hatırlamıyorum sitede oturuyoruz minik veledler bunu söylüyo dayanamadım kozalak attım susturdum.allah belasını versin o reklamcının ne salak bi reklamdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bu tarz marketlerde yeni olay bütün reyonlara baktırma amaçlı labirentsel mimari uygulama. Yaklaşık 2.5 saat orada kaldım, içerisinin mimarisine dair bir kroki oluşamadı hala kafamda. Bu iğrenç ses şeysinden de olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yeni açıldığı için sinerji yaratmaya çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 İzmir / Balçova'daki gayet eskimesine rağmen orda da sürekli aynı terane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ayrıca Koçtaş tan aldığımız 45 liralık ofis koltuğu şeysi de gevşedi. Sırt kısmı normalde 90 derecelik açıyla durması gerekirken 120 ye falan gitmeye başladı. Dolayısıyla arkama yaslanırken laptopu tavana asmak zorunda kalmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gevşediyse sık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ya öyle sıkılıcak bi yeri yok, arkasında bel desteği ile popo koyma kısmı arasındaki omurga şekilli dandik demir şeysi gevşemiş. Ters yöne doğru sıkıştırayım biraz dik dursun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Bu aralar evin bi sürü ihtiyacı var, Koçtaş - Bauhaus bolca gidip geliyorum. Balkona masa bakarken Koçtaş'tan hazır sezon sonu indiriminde güzel bi katlanır beğendim. Tam o günlerde sadece internetten kullanabileceğim bahçe mobilyaları için indirim kuponu geldi. Hadi internetten alıyım dedim. Kargo firmasını seçiyorsunuz. SAKIN KOÇTAŞ NAKLİYE HİZMETLERİ SEÇMEYİN. Adamlar İstanbul'u bölgelere ayırmışlar (4 bölge), her gün bir tanesine mal götürüyorlar. Duruma göre (araca sığmazsa veya saat yetmezse) bir sonraki o bölgenin teslimat gününe kalabiliyor. Bir de internetten alırken ödemeye kadar gelip bi kaç şey daha bakıyım diye geri dönmüştüm. Sonra mail geldi, sepetinizde kalanlar arkanızdan ağlar diyip indirim kuponu vermişler, %5 de öyle indirim verdi. İnternetten alışveriş yapcaksanız, aceleniz yoksa deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hep ajansların işi ikeyaağ evimizin herşeyiğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar