Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor-Fenerbahçe 23.08.08 21:45

Lingam

Öne çıkan mesajlar

güzel bir şekilde yenildik,yunus yıldırım bütün takımımıza sarı kart gösterdi,ilk yarı penaltımızı vermedi,ikinci yarı carlosun yaptığı baariz penaltıyı da ilk yarı daki pozisyon yüzünden veremedi, bu hakemlerle lig bitmez.
tebrikler antep,suçlu olan biziz,hakeme b.k atmıyoruz. ama haftanın en kötü yönetilen maçlarından birisiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
güzel bir şekilde yenildik,yunus yıldırım bütün takımımıza sarı kart gösterdi,ilk yarı penaltımızı vermedi,ikinci yarı carlosun yaptığı baariz penaltıyı da ilk yarı daki pozisyon yüzünden veremedi, bu hakemlerle lig bitmez.
tebrikler antep,suçlu olan biziz,hakeme b.k atmıyoruz. ama haftanın en kötü yönetilen maçlarından birisiydi.

1 hafta fenere olsun 5 hafta bjk'ya konuşursunuz siz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

aragones ligin ilk haftası oldu hala yeni sistem deniyor,ilk maçtan beri alex AMC mevkiinde oynayarak başlamadı maça, bugün hoop eskisi gibi amc,maldonado yu beğendim ben iyi çalıştı,yediğimiz golde bariz hatası vardı ama yine de geçen seneye rağmen performansının arttığı kanısındayım.
Emre---> balon
güiza---> balon
kazım ve uğur bu seneye inanılmaz kötü başladılar bir an önce toparlanmaları lazım,kanat akınlarımız 0 a indi neredeyse,gökhan gönül eskisi gibi sağdan yardıramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maçlarda böyle kazalar olur. ama aragonesli fenerin ilk gününden beri yazıyordum, hala da yazıyorum. yabancı bir td'nin takımı tanıması, sistem oturtması, rakibi bilmesi uzun süreler alabilir. bunu gs de skibe ile görüyoruz. o yüzden ortada başarısızlık yokken ziconun gönderilmesi hata idi.

fenerin karşısında, antep değilde denizli olsaydı kazanırdı. gerçekten iyi takım havası verdi antep, umarım devamı gelir.

aragones sürekli birşeyleri değiştiriyor. hazırlık macları ve eleme macları dahil hep semih-guiza oynadı. bu maç semih yedekti. nedenini anlamadım, adam sakatta değildi.

gökhan yorgun olabilir, erman dağıttı orayı. sonradan giren önderde çare olamadı. ama carlosun tarafı daha da vahimdi. ermanın her capraz topu carlosun arkasına sekti. ikinci yarıda penaltı yaptı ama hakem es geçti. guizanın pozisyonuda bence penaltıydı, hakem vasat bile değildi. gıcık biri zaten :)

hala diyorum ( sadece bu maç için değil ) fener bu guiza ile kezmanı projektör ile arar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...