Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Saci uzattim ettim ama arkalar kivrilio toplamak zorunda kaliom bide sindide kat kat kestirmeyi dusunuom (lostta sawyerin etkileri''etkileri derken 1.gay deilim 2. herkes benimle sevissin die kestirmiyorum onemli dipnotlar bunlar :D ) ama sonucta o kadar kesimden sora 6ay donusu yok katil olmak var(hapse dusersen 6yil donusu yok:P) vs gibi seyler var '' aha bole olurmu Eger olursa direk yap'' modeli dicem kadin erkek pahali ucuz ama gral kuafor yardimi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ne kadar çok saç problemi var ya. erkek adamın saçı kısa olur ! gidin kestirin sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kes kurtul aynı sorun bende de var. sana gaz veriyorum yap bi göster eski hali yeni hali diye beğenirsem kestiricem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sende kestir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yardimci olun söz dier hayatimda kestircem asdsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kıvırcık sac iyidir, iyice uzasın kızlar hasta olur. sen guven bana ben hiç kuaförde kestimedim ,i hep uclzrından kendim aldım zaman zaman, hiç bi zamanda sorun yasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kıvırcik olsa keske duz sac ama cok hafif dalgali bide ince telli deil bole inio asaya dogru sora arkalar kivrilio u seklinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya onlar uzıyında akıcak zaten aşağı, sonra robert plat gibi sacların olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu gazla ben disari akiom :D nerde lan adriana lima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 baba git kestir 2 ihtimal var ya güzel olur ya da kötü güzel olursa problem yok kötü olursa da nickine uygun bir saç tipin olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Shaklaban eski bi dilde tanri demek nasi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ne tanrısı lan bildiğin şaklaban olursun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 wışş ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 slickers said: ne tanrısı lan bildiğin şaklaban olursun işte ahahahaaa, bugün çok güldürdün beni slickers ya... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Shaklaban said: kıvırcik olsa keske duz sac ama cok hafif dalgali bide ince telli deil bole inio asaya dogru sora arkalar kivrilio u seklinde :D dalgalı ve ince zayıf (rastgele bir teli hafifçe zorlarsam koparabiliyorum mesela) saç benimki, ne zamandan beri uzatıyorsun bilmiyorum ama : ince tel olsa da farketmeyecekti, "uzun değil kısa değil ne bu şimdi" döneminden itibaren başlıyor arkaların kıvrılması. fön vs ile düz durabilir belki de ama o dönemde saça normal kısa saç muamelesi yapmış biri olarak kendi haline bırakırsan kıvrılacak orası, kaçış yok derim. bağlayacak uzunluğa geldiğinde duş sonrası 2-3 saat bağlı tutarsan azalıyor kıvrılma oranı da tam uzamamış saçta bağladıktan sonra çok abuk şekillere girebiliyor saç. iyice uzayınca da dertler bitiyormuş sanırsam, ben de o günleri bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: kıvırcık sac iyidir, iyice uzasın kızlar hasta olur. eheöhö daha neler. kocaman bir YALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 cüce, abi bi kuzuya koyuna nasıl hasta olurlarsa uzun kıvırcık saçlı erkeğe de öyle hasta oluyor kızlar, burda biz bizeyiz, birbirimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tost yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aynı dertten şikayetçiyim bende. saçlar dalgalı uzun aşagı sarkıyor, aşagıdan düğüm düğüm oluyor uçları. çözüm tutup koparmak. yada duzenlı tarıcna heralde. yapmadım bılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Dwinz said: aynı dertten şikayetçiyim bende. saçlar dalgalı uzun aşagı sarkıyor, aşagıdan düğüm düğüm oluyor uçları. çözüm tutup koparmak. yada duzenlı tarıcna heralde. yapmadım bılmıyorum. duzenli olarak sampuanla yıka ve kırıklarını aldırmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hani böyle artist tipi olan yakısıklı adamlara uzun saç oluo.ama ben uzun saça karşıyım.erkek dediğin kirli sakallı ve kısa saçlı olur :).sakalın cıkmıosa dert değil saç kısa olsun. sabah yataktan kaltıgında 5dk da yıkayıp cıkabilceksin.öle saatlerce föndü saç bakımıydı falan nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Üçe vurdur, bu sıcakta ne uzun saçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Cuce said: ya onlar uzıyında akıcak zaten aşağı, sonra robert plat gibi sacların olucak Robert plant'in sesi ve seksi dansı bunda etken sahibi olabilir. Kıvırcık saç kötü ya. Elf gibi dümdüz olacak yada uçlara doğru dalgalanıcak o zaman hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 +1 xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar