Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sac sorunsali

Shaklaban

Öne çıkan mesajlar

Saci uzattim ettim ama arkalar kivrilio toplamak zorunda kaliom bide sindide kat kat kestirmeyi dusunuom (lostta sawyerin etkileri''etkileri derken 1.gay deilim 2. herkes benimle sevissin die kestirmiyorum onemli dipnotlar bunlar :D ) ama sonucta o kadar kesimden sora 6ay donusu yok katil olmak var(hapse dusersen 6yil donusu yok:P) vs gibi seyler var '' aha bole olurmu Eger olursa direk yap'' modeli dicem kadin erkek pahali ucuz ama gral kuafor yardimi plz
Sosyal ağlarda paylaş

Shaklaban said:
kıvırcik olsa keske duz sac ama cok hafif dalgali bide ince telli deil bole inio asaya dogru sora arkalar kivrilio u seklinde :D

dalgalı ve ince zayıf (rastgele bir teli hafifçe zorlarsam koparabiliyorum mesela) saç benimki, ne zamandan beri uzatıyorsun bilmiyorum ama :

ince tel olsa da farketmeyecekti, "uzun değil kısa değil ne bu şimdi" döneminden itibaren başlıyor arkaların kıvrılması. fön vs ile düz durabilir belki de ama o dönemde saça normal kısa saç muamelesi yapmış biri olarak kendi haline bırakırsan kıvrılacak orası, kaçış yok derim.

bağlayacak uzunluğa geldiğinde duş sonrası 2-3 saat bağlı tutarsan azalıyor kıvrılma oranı da tam uzamamış saçta bağladıktan sonra çok abuk şekillere girebiliyor saç.

iyice uzayınca da dertler bitiyormuş sanırsam, ben de o günleri bekliyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

hani böyle artist tipi olan yakısıklı adamlara uzun saç oluo.ama ben uzun saça karşıyım.erkek dediğin kirli sakallı ve kısa saçlı olur :).sakalın cıkmıosa dert değil saç kısa olsun.

sabah yataktan kaltıgında 5dk da yıkayıp cıkabilceksin.öle saatlerce föndü saç bakımıydı falan nedir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...