DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aha yine editledim altta kalmam. bu threadde son postum =)
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Azuaha bi de geniş geniş yazmış görünsün diye :)-D
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Birde bu yazı vardı arada kaynamış galiba zira birileri hala depolamaktan bahsediyor. fedaykin said: Nükleer atık konusuna gelir isek de Nevada Projesi kesin güvenlidir diye altına hiç bir mühendis imza atamıyor, zaten atanı da mühendislikten atarlar. Neden derseniz örneğin nükleer tesislerin atıklarından birisi olan Plütonyum 239'un zararsız hale gelmeden önce depolanması gereken süre 24.000 yıldır. Bu tesis 24.000 yıl boyunca hiç bir sorun ile karşılaşmadan mükemmel bir şekilde işini görür diyen kişiye mühendis değil politikacı denir. Ayrıca bir nükleer santralın teorik olarak ömrü 50 yıl, pratikte ise 30-40 yıldır. Bu süre sonunda santralın bizati kendisi nükleer atık sınıfına girmektedir. Koca santralı isteyen kişi söküp götürsün istediği depolama alanına.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şunuda açıklıyayım herkez ormanları sevmek zorunda değil. kimi insanların anneleri kız kardeşleri sevgilileri ormanlarda saldırı altında kalıyor sevişiyorlar o kadınlarla o kadınlara sormadan magandası var ayısı var. kaçırıyorlar o arkadaşları o ormanlara,sevişiyorlar sormadan o arkadaşlara sapıgı var delisi var eşkiyası var. o yüzden herkez ormanları çevreyi sevmez.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu da mi son postun dogmeat?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya allah aşkına bugün ayın 26sı, başlık açıldığında 22siydi. bir haftayı geçtim 5 gün önce hanginiz nükleer enerjiyi bu kadar savunacak kadar bilgi birikimine sahiptiniz?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Nükleer atığı bu ülkeye kakalarlarsa güvenliğin hiçbir garantisi yok. Bu yüzden yanlış bir uygulama. DoGMeaT said: şunuda açıklıyayım herkez ormanları sevmek zorunda değil. kimi insanların anneleri kız kardeşleri sevgilileri ormanlarda saldırı altında kalıyor sevişiyorlar o kadınlarla o kadınlara sormadan magandası var ayısı var. kaçırıyorlar o arkadaşları o ormanlara,sevişiyorlar sormadan o arkadaşlara sapıgı var delisi var eşkiyası var. o yüzden herkez ormanları çevreyi sevmez. Bu mesaj bana mı öyle geliyor yoksa "çok" mu saçma*
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bugün Makina Kimya End. yaşanan kazada şu ana kadar 2 kişi öldü. Güvenli bir şekilde barut bile üretilemeyen bir ülkede. Nükleer Santrali savunmak çok mantıklı. İlgili Haber
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Masquerade said: yeni bir dava geliyor. :) Pek sanmam. Karikatürde bu Tayip'tir diye birşey yazmıyor. Hernekadar biz karikatürden bu sonucu çıkarsakta :D
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ekşiden alıntı - merhabaaa!!! greenpeace 'e destek olmayı düşünür müsünüz acaba? - böyle bağırılmaz ki, terbiyesizlik yapma. - terbiyesizlik yapmıyorum. lütfen bana hakaret etmeyin. - artistlik yapma. - artistlik yapmıyorum, ben sanatçı değilim. - iyi bir sanatçısın. - nükleer santrallerin yaratacağı tehlikeleri biliyor musunuz? - kız terbiyesizlik yapma. - kız mı? - evet. - kız mı? canın sağolsun. - şu anda çevrecilik konsunda yaptıklarımın farkında mısın? - ne zaman? - şimdi. - küresel ısınma başladıktan sonra mı? kaç yıldır anamız ağlıyor. - hadi ananı al git buradan... - şimdi siz kredi kartı numaranızı numaranızı vermiyor musunuz? - vermiyorum. - en azından bir e-mail adresinizi alırsam sizi etkinliklerimiz ve bağış seçenekleri hakkında bilgilendirebilirim. - ben_cevrecilerin_daniskasıyı[email protected]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Gereksiz bir kapak olmuş. Yakında penguene iyi bi kapak yapar Erdoğan :)
Öne çıkan mesajlar