Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Merhaba. Uzun süredir yazmıyordum buraya ama bu ilanı ancak buraya verebileceğimin farkına vardım(kafa eleman bulmak için) bir kaç talihsiz ilandan sonra. İstanbul'da çapa-fındıkzade öncelikli olmak üzere bütün tramvay hattı veya taksim ve çevresinde ev arkadaşı arayan arkadaş arıyorum. Çok fazla param yok. "400-420 ytl faturalar dahil"'e izin veriyor ancak bütçem. Üniversite öğrencisi olur, yeni mezun olur pek fark etmez. Dişi olur erkek olur oda fark etmez(ben erkeğim). Çok görültülü ortam olmamalı. Party house olmamalı ama tabii ki parti vermeden olmazda cılkını çıkartmamak önemli olan. Alkol sigaraya(evde içilmesini istemiyorsa pencere kenarı veya balkona rağzıyım) kızmamalı. Odun olmayan. 2 cümleyi bir araya getirip muhabbet edebilen ev arkadaşı arayan eleman arıyorum. Kendimle ilgili olarak; çok gürültü çıkartmam. Bilgisayarımda takılırım(internet bağlantısı şart-yoksa bile hemen bağlatırız). Güzel muhabbet varsa saatlerce konuşabilirim. Alkolik değilim normal insan gibi içiyorum. Sigarayı da aynı şekilde. İ.Ü. Astronomi okuyacağım. Kişisel olarak bunun dışında verebileceğim tek şey lastfm'imdir. Onuda aşağıya koyuyorum müzik zevkine dikkat edecek arkadaşlar için. Burdan pm ile ilk kontağı kurup sonrasında msn, telefon veya yüzyüze görüşebiliriz(yüzyüze için son 2-3 gün sonrasında izmire döneceğim) http://www.lastfm.com.tr/user/Thiras Last için not: Avatarım 3 sene önce çekilmiş bir fotoğraftır. Elimdeki silahla (sırf dalgasına) fotoğraf çektirmekten başka bir alakam olmamıştır ve olmayacaktır. İlerde kendoya başlamayı düşünmekteyim. Silahlarla tek bağım kendo aracılığı ile shinai boken ve katanayla olabilecektir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 rush'tan takdir ediyorum seni, ama elindeki pompalı tüfekse açıkta kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ha birde flixter'ım vardı şimdi hatırladım. "Kubrick sevmeyen adamla dakka saniye aynı ortamda bulunmam" gibisinden insanlar için. http://www.flixster.com/friends.do?displayRatings=&friendsUserId=824991631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ev arkadaşı konusunda bol bol deneyimi olan biri olarak söyliim ki sana forumlarda fln ev arkadaşı aranmaz, hele şu müzikleri seviyorum şu filmleri seviyorumlarla hiç hiç aranmaz. Pişman olursun sonra, ortak zevklerin olması mühim bir olay değil. Ev arkadaşı arıyorsan arkadaşlarına fln söyle birilerini önerdiklerinde git yüz yüze konuş. Ama elinde pompalı tüfekle stanley'e taparım pink floyd dinlerim diyip arama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uyumlu ev arkadşaı bulmak aslında bayağı bayağı şans işi, kanka samimiyetinde olduğun adamla hiç geçinemeyebiliyorsun aynı evde ama alakasız biriyle çok uyumlu olabiliyorsun bir arkadaşım demekti doğru ev arkadaşını bulmak evlenceğin kişiyi bulmak kadar zordu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ortak zevk peşinde değilim ama kişisel veri olarak verebileceğim başka bir şey olmadığı için onları verdim. En azından nasıl biri olduğum hakkında fikir sahibi olabilir diye düşündüm. Tahmin edebiliyorum çok zor olacağını ama yinede bir şansımı deneyeyim dedim. Olur denk gelir falan belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Net ortamında bulman zor diye düşünüyorum...insanlar hem reelden tanımadıkları hemde elinde pompalı tüfek tutan biriyle ev arkadaşlığı yapmaz :). Ama bence kriterlerin az çok makarnada olsa yemek yapabilen, bulaşık yıkıyabilcek vs. bu tarz olmalı. Çünkü aynı evde yaşıycan neticede iş bölümü olucaktır. Bulaşıklar için günleri paylaşmanız, ev temizliğinde iş bölümü yapmanız gerekir yoksa dinlediği müzik türünün sana bi getirisi yada götürüsü olacağını pek düşünmüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 pıtık +1 bi de o fotoyu değiştir bence.. üni'de katliam yapacakmışsın gibi bi izlenim veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 du bakalım istanbuldayım ben, yerleşmeyi düşünüyorum. gezmeye gelmiştim. iş bulursam olabilir ama ümit vermeyim yani. sen bana iş bul en iyisi bende sana ev arkadaşı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ev arkadaşı arayan birini arayan biriyim yazsaydın daha karmaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ahahhahaa.. matrak olmuş yukarıdaki post, hahhahaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 slickers said: ev arkadaşı arayan birini arayan biriyim yazsaydın daha karmaşık ben de düşündüm bunu amma, "ev arkadaşı arıyorum" dendiğinde, benim evim var bi odası boş buyrun gelin arkadaşım olun gibi bir anlamı çıkıyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya ev arkadaşı ama cidden böyle bulunmaz ya. ev konusunda çok dertli olmuş sonunda rahata kavulmuş biri olarak söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 nasıl kavuştun rahata peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Pıtık said: Net ortamında bulman zor diye düşünüyorum...insanlar hem reelden tanımadıkları hemde elinde pompalı tüfek tutan biriyle ev arkadaşlığı yapmaz :). Ama bence kriterlerin az çok makarnada olsa yemek yapabilen, bulaşık yıkıyabilcek vs. bu tarz olmalı. Çünkü aynı evde yaşıycan neticede iş bölümü olucaktır. Bulaşıklar için günleri paylaşmanız, ev temizliğinde iş bölümü yapmanız gerekir yoksa dinlediği müzik türünün sana bi getirisi yada götürüsü olacağını pek düşünmüyorum :) Çok güzel makarna yaparım. Sadece makarna değil temel, çok komplike olmayan bütün yemekleri yaparım. Temizlik desen onuda yaparım ki 5 senedir kendi kaldığım mekanı kendim temizliyorum. Bende biliyorum netten ev arkadaşı bulmanın zorluğunu, sorunlarını. En azından tahmin edebiliyorum azda olsa. Ama zevk için yapmıyorum bunu sonuçta. Kalacak bir yer bulmak zorundayım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 valla 1 sene sonra istanbul'u kazanmış olup(düşler) izmir'den yola çıksam belki olumlu yanıt verebilirdim ama tutmadı üzgünüm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ben okulda aynı müzik zevklerine aynı oyun zevkine falan sahip olduğunu düşündüğüm bir kişi ile hiç düşünmeden oda arkadaşı olarak seçtim ve sonra inanılmaz pişman oldum çünkü müzik zevkiydi bilmemneydi hiç önemli değil asıl anlaşma öyle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Tek kişi mi arıyorsun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 khalad said: Ben okulda aynı müzik zevklerine aynı oyun zevkine falan sahip olduğunu düşündüğüm bir kişi ile hiç düşünmeden oda arkadaşı olarak seçtim ve sonra inanılmaz pişman oldum çünkü müzik zevkiydi bilmemneydi hiç önemli değil asıl anlaşma öyle olmuyo. Anlaşma-anlaşamama durumu müziğe veya sinemaya bağlı değildir elbette. Aynı tarz zevkli olupta aynı evde mutlu mesut yaşan arkadaşlarımda var. Zaten ilan ile ev arkadaşı olayında anlaşıp-anlaşmama her zaman şans işi gibi geliyor. Çünkü ben buraya biyografi bile yazsam, onun biyografisinide okusam hiçbir şey ifade etmez. Sadece fikir sahibi olmuş olurum. o yüzden lütfen anlaşamazsın-anlaşırsın gibisinden söylemler dile getirmeyin. Bu ilana cevap vereninde ilanı koyanında bu anlaşamama riskinden haber var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: Tek kişi mi arıyorsun bu arada? 1, 2 veya ev büyükse 3'ün yanına +1 olarak gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 beraber 3 ay yasamadan anasilir mi belli deil super kankalar birbrini girtlakliyo eve cikinca en ters tiplerde mis gibi yasiyo belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 besiktas olmaz mi? 3. ariyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Thiras tanışıyor muyuz? İzmire dönücem falan diyince, tanıdığım thiras adlı eleman da izmirdeydi, ondan soruyorum. anahtar kelime: mud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Forumda şifreli konuşmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 zaidral said: besiktas olmaz mi? 3. ariyoruz. bana olur gibi lan durun bi bulmayin kimse. yarin is gorusmem var olursa istanbulluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar