Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

axedice said:

Bizim bildiğimiz anlamıyla pc gaming zekasızlığa kayarak ölüyor zaten. Diablo3 tarzı RMAH sistemleri yaygınlaştıkça oyunlarda para zekadan daha önemli bir girdi haline gelecek. Micro transaction kar marjları sayesinde pc gaming sektör olarak konsolun önüne geçebilir(gerçi konsollara da micro transaction gelmemesi için bi neden göremiyorum ama pc kadar yaygınlaşmaz heralde), ama bu büyüyen "bizim" pc gaming sektörümüz değil bugün beğenmeyip aşağıladığımız konsol sektörünün çarpık bir kopyası olacak.

Bu çöküşün lokomotofi de blizz-acti iştirakinde Diablo3'ün RMAH sistemi. Oyunların gittiği yer zeki insanların zeki insanların değil babaların masterkartlarının konuştuğu bir distopya. Bu karanlık lokomatifin kömürü de koşa koşa gidip diablo3 alan, RMAH nedir beni etkilemez diyen ve içten içe hem oyunları hem de kendinizi yakarak tüketen sizlersiniz.

lan oha ben bu RMAH olayına dikkat etmemiştim yeni gördüm buraları

hastir lan, benzim zammı, politika falan hikaye abi oyunculuk ölüyor resmen? neyle uyuşturacağız kendimizi be! lan güzel akıllı oyun kalmayacak resmen, meh dediğklerimize de bi araba para dökcez

oturup bir milyar imza falan toplamamız lazım lan oha

bir de demişler ki yok hardcore gamerlar için ufak ufak oyunlar hep olur vs

ama abi hardcore gamer dediğiniz adamlar bilgisayarın ilk çağlarıyla ufak grupların üstün zekalı/hikayeli/cin fikirli oyunlarıyla büyüyen kitle zaten. şimdiki çocuklar mw3 oynayıp mtndew içiyor yanına, onlara sunulan oyunlar bunlar zaten.

bizler de elimizi ayağımızı çektikçe hardcore gamer = 3000 saat mw2 oynamış adam haline gelecek.

yirmi yıl sonra sektör o kadar aptal hale gelebilir ki, bizler de bizim ebeveynlerimizin yaptığını yapıp çocuklarımız bir piksel bile oyun görmesin, bir dakika bile aptallaşmasın diye komple yasaklamak falan isteyebiliriz yani.

2011 en kötü post seçeceğimiz zaman bi kenarda dursun bu
Sosyal ağlarda paylaş

2012'ye girerken ut mi q3 mü daha iyiydi tartışmasına girmeye hacet yok, benim fikrim gibi sizinki de değişmez nasıl olsa.

ut2003'de adam gibi düzgünce yapıldı ama jump olayı, merak ederseniz videolarını aratırsınız. ut'de de strafe jump olayları vardı wad gene.

konsol shooter'larıyla ilgili 99 şikayetim var ama havada yana uçarken awp ile çakılan oyunları gömmesi bunlardan biri değil. kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

Sam said:

adamına bakar. quake serisinde öyle saygılık bir gameplaye asla sahip olamadım.

fixed

lolwut? çok başarısız uyarlamayı geçiyorum (gameplay nedir heh) da hala ciddi ciddi ortaokul taunt'u tutturacağını sanan mı var?

ha taunt tutunca uçmalı oynanışın komikliğinin unutulacağı farzedildi herhalde lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...