screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 onların yazılması eaden koru korune nefret ettiginiz ya da diger firmalara koru korune baglı oldugunuzu gostermek icindi. gayet yeterli sonuclar alındı. yoksa ben civ5 in de oyunlarını/dlc lerini aldım simcity 5 i de aldım diabloyu da aldım eso cıkınca da alıcam. super meat boy da almısım mesela hatırlayamamıstım bakıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://eu.battle.net/hearthstone/en/ Bu nasıl bi hayal kırıklığıdır lan ahah. Ben bile blizzin bu kadar seri bi şekilde şarampole yuvarlanacağını tahmin etmezdim. Diablo 2 ve Warcraft 3'ü yapan firma, def-i hacet ederken tabletten telefondan oynanacak oyunlara mı düştü sonunda? http://nerdreactor.com/wp-content/uploads/2012/11/bobby-kotick-activision-money-pile.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Blizzard 1 2 yıl içinde blizzden babam çıksa yerimden shit tier oldu. Büyük başarı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 1-2 yıl içinde olmadı abi o, öyle bir yanılgıya düşmeyelim. Blizzard ne zaman satıldı, o andan itibaren o duruma düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Nereye varilmak isteniyor ve varilabilecek mi ? Bu davada yaninizdayiz... Bolum 4 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 blizzortu asıl wowdan kazandıkları para bozdu. o zaman ben dediydim ama avatarımın sakalı yok ki sözüm dinlensin. metzen'e sorun o da aynısını söyler. eldar said: Sırf EA'i savunmak için valve'dan tutun paradox'a, fraxis'inden bethesda'ya, indie'lere kadar oyun sektöründe ne varsa yerildi. İnsan demek ki aldığı kadar değil verdiği kadar bağlanıyor bir firmaya. halbuki yermek için yerelim. misal valve shit tier f2p dümen tertipçisi. paradox dünyanın en dandik motoruyla bozuk oyunlar yapıp dünyanın en spastik kozmetik dlclerini satıyor. firaxis öyle bir casual bebeyi civ lead designer yaptı ki adam stardocktan bile kovuldu. badesdaya kitabımda değindiydim, buraya sığmaz. indieci notch aldı paraları çıktı tatile çıktı tatile. phil fish var adam indieye bile kanserojen katmayı becerdi. forum bu abi. işlevi bu. otu boku tartışıcağız öyle keyfi çıkıyor :) kanuni sen de bilinç altında blizzorta verdiğin paralara onay verememizi istediğin için burada bekliyorsun sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Yok ben eglencesine taunt atiyorum ;) Oyun dunyamda tek blizze verdigim paralara acimiyorum yalanim yok.. Helali hos olsun. Kart oyununu tutmadim cunku turu zaten sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben simcity almış biri olarak kimseyi yargılamıyorum. zaten asıl suçlular wow'a verilen paralardan zaman aşımına uğradı sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu arada ben paradox'a yapılan eleştirilerin yersiz olduguna da inanmıyorum ya. kabul, CK2 kendi standartlarına göre eli yüzü düzgün bir biçimde oldu, ama bu bile paradox'un standartlarının epey düşük oldugunu gösteriyor bence. oyun release oldugunda müslümanlar, paganlar, teokrasiler ve cumhuriyetler erişime kapalı durumdaydı, fazlasıyla buglı ve pek çok özellik dengesizdi. bugün DLC diye çıkardıkları şeylerin pek çogunun mekanikleri zaten içerideydi mesela, Sword of Islam öncesi bile sonradan İslam'a geçebiliyordu oyundaki karakteriniz. ben paradox'un EU3 ile pay almaya başladıkları DLC pastasını iyice parmaklayabilmek için bilerek yarım bırakılmış oyunlar piyasaya sürdügüne inanıyorum. paradox'un kozmetik DLCler çıkarmasına lafım yok, milletin keyfi bilir almasını da, açık açık bazı mekanikleri geçici olarak kapatıp da DLC ile tekrar aktif etmek ucuzluk biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ilk Crusader Kings'de de Müslümanlar ve Paganlar oynanmıyordu ve hiçbir dlc veya expansion ile de eklenmediler. Demek ki oyunu o şekilde çıkarmaları için bir dlc planları olmasına gerek yok. Tamam, bazı firmaların dlc olayını sömürdükleri açık. Ama her çıkan dlcyi de "Bu zaten oyun ilk çıktığından beri olmalıydı" diye karşılamak pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://i.imgur.com/QRZExkY.png nasıl bir kanser bu adam ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bliksem said: bu arada ben paradox'a yapılan eleştirilerin yersiz olduguna da inanmıyorum ya. kabul, CK2 kendi standartlarına göre eli yüzü düzgün bir biçimde oldu, ama bu bile paradox'un standartlarının epey düşük oldugunu gösteriyor bence. oyun release oldugunda müslümanlar, paganlar, teokrasiler ve cumhuriyetler erişime kapalı durumdaydı, abi oyun crusader kings çünkü. kaçirdiğin nokta şu mesala oyun modlanabilir olduğundan dlcden önce insanlar müslümanlarla oynayabiliyordu ama bahsettiğin her dlcde oyunun tamamına etki eden mekanik koydular ve almasan da oyunu o mekanikler patch ile geldi. paradoxa laf yok çocuklar, pc gaming dediğiniz şeyi adamlar yapiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 pronoit said: paradoxa laf yok çocuklar, pc gaming dediğiniz şeyi adamlar yapiyor işte. 500mb lık text oyunları = pc gaming diyorsun yani lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 tabi bak kickstarterda desteklediğin tüm o büyük rpgler 500 mblik text dosyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 paradox'un 1 yılda oyunlarını geliştirdiği kadar 15 yılda oyununu geliştiremeyen 20 milyar dolarlık merger yapan şirketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 " Sam said: paradox'un 1 yılda oyunlarını geliştirdiği kadar 15 yılda oyununu geliştiremeyen 20 milyar dolarlık merger yapan şirketler var. örnek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bu ikisini aynı anda becerebilen tek şirket var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sam'in örnek vermesine gerek mi var? günün her saati, her dakkası, her saniyesi hangi firmadan nefret ettiğini biliyoruz. kollarına falan çizik atarak yazıyor o firmanın adını devamlı. bütün vücudu o firmanının ismiyle dolu. o çiziklerden akan kanı içip, ayin yapıyor ve bir gün headquarters'ı bombalamak için önemli planları olduğunu ben bizzat biliyroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 o değil de o kadar büyük şirket olup kart oyunu çikarttilar aslkdhad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 paradoxa laf atan köylülere bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 hamsili senin de her mesajın kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 dsici said: paradoxa laf atan köylülere bak hele millete köylü diyip de hakaretler savuranlara bakmak lazım. barbarlık sana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://www.shacknews.com/article/78421/report-pc-gaming-software-sales-reached-20-billion-in-2012 The PC Gaming Alliance, an organization which includes both AMD and Intel, have announced the results of two new commissioned reports.Unsurprisingly, the group finds that PC gaming has grown yet again. According to DFC Intelligence, the global PC gaming software market has grown to $20 billion in 2012, an increase of 8% over 2011. Games like Diablo 3 (pictured), Guild Wars 2, and Minecraft are credited for bolstering the industry, in spite of the decline of subscription MMOs and increased competition from mobile gam""> " The PC Gaming Alliance, an organization which includes both AMD and Intel, have announced the results of two new commissioned reports.Unsurprisingly, the group finds that PC gaming has grown yet again. According to DFC Intelligence, the global PC gaming software market has grown to $20 billion in 2012, an increase of 8% over 2011. Games like Diablo 3 (pictured), Guild Wars 2, and Minecraft are credited for bolstering the industry, in spite of the decline of subscription MMOs and increased competition from mobile gam" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 said: Not only does China have a rapidly-growing economy, the console market is non-existent there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Lümpen proleteryada sık sık gözlemlediğimiz kusurlardan biri de ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar