eve'e laf atanın iki yakası bir araya gelmez mmo dünyasında.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
PC gaming
Laf bile atmamıştım misinayı ısırmışlar gelip canlarım benim.
Abi Evede 2-3k lık teamspeakler var işin güzel kısmı 1 kişinin dediğini yapmaya çalışıo herkez. Bildiğin liderlik kavramı var bir hatanda bin kişinin emeği gidebiliyor.
Ama bana kalırsa zevkli değil evede mass combatlar orası ayrı.
excelde combat gibi dediği doğru bir bakıma.
Ama bana kalırsa zevkli değil evede mass combatlar orası ayrı.
excelde combat gibi dediği doğru bir bakıma.
e ona bakarsan bütün pvpler excelde combatki
ya şu forumda mmorpg oynayan adamların çoğu 2000'lere kadar gidiyor, yapmayın etmeyin her oyunda böyle büyük yem atılır ortaya. kaç tane oyun gördük atıp, tuttular 3 ayda f2p oldular. swtor'un patladığı bir dönemde yaşıyoruz. daha ürünü görmeden, ne olduğu bilmeden, 2 tane dev videosu izleyip, faq okuyup ürünü yüceltmeyin sonra sayfalarca ağlıyorsunuz neden böyle oldu diye.
faq'e bakacak olsak warz de mmo'dı.
eso ile ilgili ne biliyorsunuz ki hemen kesin konuşmaya başlamışsınız? gerçi o postun içinde genel olarak da çok yanlışlar var ama
kesin konuşulacak tek bir yanı var, adamlar mmorpg yapıyorlar. yoksa şu güzel, bu güzel, bu özellikleri eklemişler gibi şeyler demiyorum. sadece screwy'nin post'unun ne kadar komik olduğunu gösteriyorum simcity ile ESO'yu aynı kefeye koyduğu için multiplayer capabilities açısından...
oyun sıçsa, çıktıktan 5 gün sonra f2p olsa bana ne ki? olay screwy'nin post'u.
ha bu arada warz de mmo değil tür olarak... kendileri öyle tanımlayınca öyle olmuyor, multiplayer shooter diyebiliriz ancak.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar