Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

Warhero said:

Peki niye "neden bu adamların peasant tanımı içine girdim" diye düşünüp kendimizi eleştirmek yerine, "bu adamların peasant tanımı içine girmeme rağmen bana peasantdiyemezler" diye karşıdakine saldırmayı tercih ediyoruz? Peasant tanımının içine girmemiz bizi bu kadar rahatsız ediyorsa, onun dışına çıkmak için niye uğraşmıyoruz? Karşıdakine saldırınca peasant tanımı da kalkmış mı olacak?

hahahaha - şaka olarak nitelendirdim. ciddi olarak yazılmış olamaz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

bence bingildak daha bir master gamer (en azindan oynuyor, yorumluyor oyunu kendi icinde yeriyor egleniyor vs) axedice dan. mesele neyi kendine yakistirdigin degil kimin sana ne yakistirdigi.

Konudaki fikri görmezden gelip, umursamayı, sidik yarıştırmaya mı çalışıyorsun?
Kiö daha uzağa işer, kimi daha çok seviyorum, kimi sevmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

keşke alıntılamasa bide. ben kişiye konuşmuyorum ama arkadaş inatla 'sen okumuyosun, okumadan yaıyosun' kafalarına giriyor.

allah belanı versin alıntılama beni.

Kişiye konuşmuyorum dediğin posttaki "steamdeki oyunlarda sizin değil lölölö" diyen benim. Canınız algılamak istemeyince lölö koymak güzel kafaymış. Steam muhabbeti steam şöyle iyi EA böyle kötü dendiği için çıktı. Kimsenin steamdeki oyunların kiralandığını bilmediği ortaya çıkmış olduğundan gayette güzel oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Kanuni said:

bence bingildak daha bir master gamer (en azindan oynuyor, yorumluyor oyunu kendi icinde yeriyor egleniyor vs) axedice dan. mesele neyi kendine yakistirdigin degil kimin sana ne yakistirdigi.

Konudaki fikri görmezden gelip, umursamayı, sidik yarıştırmaya mı çalışıyorsun?
Kiö daha uzağa işer, kimi daha çok seviyorum, kimi sevmiyorum...

hayir
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

LethE said:

keşke alıntılamasa bide. ben kişiye konuşmuyorum ama arkadaş inatla 'sen okumuyosun, okumadan yaıyosun' kafalarına giriyor.

allah belanı versin alıntılama beni.

Kişiye konuşmuyorum dediğin posttaki "steamdeki oyunlarda sizin değil lölölö" diyen benim. Canınız algılamak istemeyince lölö koymak güzel kafaymış. Steam muhabbeti steam şöyle iyi EA böyle kötü dendiği için çıktı. Kimsenin steamdeki oyunların kiralandığını bilmediği ortaya çıkmış olduğundan gayette güzel oldu.

hala steam diyor adam. steam lafı şuradan çıktı ben dedim ki EA keyfine göre server kapatıyor ama Steam şuan Steam'de SATILMAYAN oyunu bile destekliyor hala ve tarihinde hiç keyfine oyun atmışlığı kapatmışlığı yok dedim. Buna adam facepalm resmi falan koydu nieyse. Batmaktan vs bahsetmiyoruız yani Steam'in kafasına göre oyun kapatmasından bahsediyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Her şeye atlamak zorunda değilsin dsici. Mahallede çingene kavgası etmiyoruz. Sana bir şey yazmıyorum. Şu an bahsettiğim şey steam'in ne yaptığı değil, konunun neden konuşulduğu. Yirmi kere neyin neden olduğu yazıldı burdan. Hala çıkıp steam hala oyun kapamadı diyorsan neden bahsedildiğini zaten anlamamışsındır demektir. Kaldı ki şu an konuşulan mevzu o konu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Master Race tanımı - farklı türden oyun oynayan, kendini oyunlarda geliştirmeyi seven, modding işine giren, çeşitli kontrol aletleriyle oyunları denemiş, hardware ve software işlerini kendisi uğraşıp halletmeye çalışan, diğer oyunculara yardımcı olan vs... kitle
Inferior Peasant tanımı - Xbox Live'da başkalarına ölüm tehditi edip küfürler saçan, tek bir oyuna ve oyun türüne saplanıp kalan, publisherların kendilerine dayattığına "eyvallah" çeken, farklı şeyleri denemekten uzak duran vs... kitle

Eğer oyuncuların Peasantlık olarak tanıttığı faktörleri gerçekleştirmekten keyif alıyorsan, o zaman insanların sana Peasant denmesinden niye gocunuyorsun? Yok eğer Peasantlık olarak tanıtılan faktörleri yapmakla itham edilmekten rahatsızsan, o zaman düşünceksin "neden bana bu tanımı yapıyorlar, nasıl bunu değiştirebilirim" diye. Çıkıp da "Ben peasantlık tanımındakileri yapıyorum ama Peasant olarak adlandıramazsın beni" niye diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

dsici su korsan eskisi kadar yok tezini bir aciklasan. sana bir aciklama yazmistim. 1 ayda 40.000 satan bir oyunun 700.000 kez download edildigine dair. assassin creed 3 ile ilgili.

zarari nerden baksan 20.000.000 dolarcik kadar ?

korsan yok demedim ki ben eskisi kadar yok dedim. 1 oyun için değil genel olarak konuştum. Steam'in çıkmasıyla azaldı korsan bunu inkar ediyorsan körsündür
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Her şeye atlamak zorunda değilsin dsici. Mahallede çingene kavgası etmiyoruz. Sana bir şey yazmıyorum. Şu an bahsettiğim şey steam'in ne yaptığı değil, konunun neden konuşulduğu. Yirmi kere neyin neden olduğu yazıldı burdan. Hala çıkıp steam hala oyun kapamadı diyorsan neden bahsedildiğini zaten anlamamışsındır demektir. Kaldı ki şu an konuşulan mevzu o konu değil.

mevzu tam olarak o konu. Steam lafının çıkışı orası. Zoruna mı gitti anlamadım boş konuştuğunu söylemek. Sana mı soracam neye cevap atacağımı lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş post mu kasıyonuz napıyosunuz ya. okumadan yazılan şeylere cidden son kez yanıt veriyorum. kimse konsol kullanmıyor, "master race" olarak kendini ilan etmiş olan insanlar kendilerinin beğenmediği ürünleri satın alan insanlara "peasant" diye hitap ediyor. konsol monsol yok ortada. kimse onunların "peasant" demesi ile de "peasant" olmuyor zaten. eleştirilen şey davranış biçimleri. kendileri ile aynı fikire sahip olmayan insanları aşağılamaları ve etiketlemeleri en kötüsü kendilerini üstün görmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

bingildak said:

Master Race tanımı - farklı türden oyun oynayan, kendini oyunlarda geliştirmeyi seven, modding işine giren, çeşitli kontrol aletleriyle oyunları denemiş, hardware ve software işlerini kendisi uğraşıp halletmeye çalışan, diğer oyunculara yardımcı olan vs... kitle
Inferior Peasant tanımı - Xbox Live'da başkalarına ölüm tehditi edip küfürler saçan, tek bir oyuna ve oyun türüne saplanıp kalan, publisherların kendilerine dayattığına "eyvallah" çeken, farklı şeyleri denemekten uzak duran vs... kitle

Eğer oyuncuların Peasantlık olarak tanıttığı faktörleri gerçekleştirmekten keyif alıyorsan, o zaman insanların sana Peasant denmesinden niye gocunuyorsun? Yok eğer Peasantlık olarak tanıtılan faktörleri yapmakla itham edilmekten rahatsızsan, o zaman düşünceksin "neden bana bu tanımı yapıyorlar, nasıl bunu değiştirebilirim" diye. Çıkıp da "Ben peasantlık tanımındakileri yapıyorum ama Peasant olarak adlandıramazsın beni" niye diyorsun?

ya arkadaş post mu kasıyonuz napıyosunuz ya. okumadan yazılan şeylere cidden son kez yanıt veriyorum. kimse konsol kullanmıyor, "master race" olarak kendini ilan etmiş olan insanlar kendilerinin beğenmediği ürünleri satın alan insanlara "peasant" diye hitap ediyor. konsol monsol yok ortada. kimse onunların "peasant" demesi ile de "peasant" olmuyor zaten. eleştirilen şey davranış biçimleri. kendileri ile aynı fikire sahip olmayan insanları aşağılamaları ve etiketlemeleri en kötüsü kendilerini üstün görmeleri

dsici'nin ipini salın zaten, rengini belli etti dün defalarca.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden bir oyunun genel satisi 500.000 iken simdi bir oyunun sadece torrenti 700.000 oluyorsa nasil oluyorda gecmisten gunumuze korsan azalmis oluyor.

ayrica gecmiste sektor salliyorum 1milyon dolar iken simdi 100milyon dolar olmussa ve gecmiste salliyorum %10 korsan varken zarar 100.000 dolarken simdi %5 e dusmus bile olsa zarar 5milyon dolar ise nasil olurda steam korsani onledi diyebiliriz ki ?

basit matematik abi zarardan bahsediyoruz orandan degil ki ben oraninda dusmus olduguna inanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

dsici said:

Zoruna mı gitti anlamadım boş konuştuğunu söylemek. Sana mı soracam neye cevap atacağımı lol

Redeagle said:

Tartışma ilkokul formatına ne zaman döner diye bekliyordum bende.

ahah adama cevap veriyoruz boş konuştuğu ortaya çıkıyor mahalle kavgası gibi cevap atma bana diyor sonra ilkokul diyor. kafan çok güzelmiş güle güle kullan
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

dsici ve warhero u direk hellban a alıyorum ben su son 2 sayfa sonrasında. bambaska kafalara girmis herifler.

neden canım? masterrace peasent demeyen tek kişi de benim yani gel argümanlarla gel güzel noktalarını savun bak kanuni ne güzel konuşuyor sen niye sürekli hakaret ediyorsun bi agresiflik bi sinir alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...