Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

GokTuRK said:

bingildak said:

Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket.

200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor.

server tabanlı oyunlar da aynı ona bakarsan gidip kutulusunu al o oyunun serverı bitti mi oynayamazsın. diablo 3 ün serverları kaldırılırsa nasıl oynamayı düşünüyorsun mesela? zira offline oynayamıyorsun. "e kaldırılır mı diablo 2 ninkiler bile durdu kaç yıl" dersen bende aynı şeyi steam için derim bak kaç yıldır duruyor işte. halamın erkek cinsel organı olsaydı amcam olurdu tarzı spekülatif yorumlar bunlar.

tartışılan şey de bu zaten, EA'nin serverları kapamasına karşın steam asla böyle bir şey yapmaz denildiğinde, steam'de kepengi indirdiğinde herşey gidiyor dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Ben çok daha farklı mesajlarını hatırlıyorum senin bingildak d3 vs poe konusunda

genel olarak yazmışımdır belki asla kişiye yönelik olmamıştır. d3 oynuyorum seviyorum diyen bir insana isim takıp, aşağılamamışımdır. eleştiri sert olduysa da ürüne yönelik olmuştur, belli bir kişiye değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

dsici said:

bingildak said:

200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor.

Steam batması demek zaten PC gaming bitmesi demek bi bakıma artık bu saatten sonra. Çok farazi bi argüman.

EA ise rutin olarak oyunlarının serverlarını kapatıyor her sene.

senin düşüncen o şekilde olabilir. steam batsa da PC gaming devam edecek. senin için bitebilir. oynamayı bırakırsın oyunları, bitmiş olur.

benim düşüncem ile alakası yok bi realite o. steam'in batması çok farazi ve alakasız bir olay konuyla.

screwy said:

Suark said:

tüketici koruma kanunu falan yok mu yahu öle şeyler için
sonuçta oyunları yapan steam deil
yok o hakların hepsini "I accept the terms" dedigin zaman kaybediyosun

buda bi yalan o eulaların falan bi kıymeti yok.

Sonuç olarak Steam Steam dediniz Steam offline oynanıyor dedik. Şimdi de Steam batarsa oyun oynayamazsınız diye EA'i savunmaya çalışıyorsunuz. Alakasız. EA serverları kapatmıyor mu her sene eski oyunlarının? Kapatıyor. Bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

refund deil de birileir dava açar işte alırlar yani, tüketici hakkı neticede
steamden almazsın ama mesela lucas artstan falan alırsın artık nerden aldıysan oynu

aaa bidakka lan,
steam oyunlarını offline oynayabiliyoruz cidden, batsa bile durucak ki o program ( steam tarafından terminate gibisinden bişi gelmedikçe ki nie gelsin yani )
Sosyal ağlarda paylaş

O eulaların bi kıymeti yok diyenlere cok guluyorum sanki hergun eulaya gore sirket dava ediyolar. Eger eula nın kıymeti yoksa bul getir birinin dava sonucunu bi hakim demiski eula gecersiz lol diye. ozaman vay bilader haklsıın deriz.

Hala drm e 10 yıl sonra oynayamamak dısında bi sebepleme bulamadınız. Bulun da tartısabilecegimiz biseyler olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi steam in önündeki tehdir microsoft. windows 8 ile kendi steam benzeri sistemlerini kurmanın ilk adımını attılar. ileriki aşamalarda da apple ın ios cihazlarındaki gibi steam i vs engelleyerek kendi sistemleri üzerinden oyun satışına geçilmesi gibi bir amaçları olabilir hatta gabe bundan doalyı biraz çekiniyordu birkaç yorum makale vardı bununla ilgil. böyle birşey olursa steam darbe alabilir tabi. ama o zaman bu duruma tepki gösterecek tek kişi biz olmayız. her ülkeden dünya çapıdna kullanıcıları var. yani servberı kapattı ortada kaldık diye bir durum o kadar kolay olmaz diye düşnüyorum. ama yukarıda anlattığım mesela steam için bir tehdittir. ha microsoft bunu başarabilir mi, yapar mı yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

O eulaların bi kıymeti yok diyenlere cok guluyorum sanki hergun eulaya gore sirket dava ediyolar. Eger eula nın kıymeti yoksa bul getir birinin dava sonucunu bi hakim demiski eula gecersiz lol diye. ozaman vay bilader haklsıın deriz.

Hala drm e 10 yıl sonra oynayamamak dısında bi sebepleme bulamadınız. Bulun da tartısabilecegimiz biseyler olsun.

E söylüyoruz. İnternete sürekli bağlanmak diyoruz sen kalkıp fakirsiniz işte ahaha diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

internete baglıyım her yerde diyorum. HATTA HERKES BAGLI HER YERDE. Steame aranızda hanginiz en son "use steam offline" dedi

hic simcity online a girdiniz mi bilmiyorum. Daha bi kere soyle az bisey yavaslama bisey olmadı. 2 kere 5 dk kaybettim 40 saatte. Daha kotu olanlar oldu. Onlara da dedik business model yeni yani server kullanım prediction modeli de yeni. O yuzden tutturamıyorlar. Aynısı D3 te de oldu bunda da oldu bu sekilde cıkan 10. oyunda olmuycak dedik.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

internete baglıyım her yerde diyorum. HATTA HERKES BAGLI HER YERDE. Steame aranızda hanginiz en son "use steam offline" dedi

Diyip dememen mühim değil. Ki ben kullandım. Kullanma seçeneğinin olması önemli. Herkes her yerde bağlı falan değil internete. Tırcı bi adam vardı mesela ea forumunda tır stoplarında laptoptan oynamak istiyordu ama internet yok diye oynayamadı adam misal. örnek.
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

bingildak said:

dsici said:

bingildak said:

Steam batması demek zaten PC gaming bitmesi demek bi bakıma artık bu saatten sonra. Çok farazi bi argüman.

EA ise rutin olarak oyunlarının serverlarını kapatıyor her sene.

senin düşüncen o şekilde olabilir. steam batsa da PC gaming devam edecek. senin için bitebilir. oynamayı bırakırsın oyunları, bitmiş olur.

benim düşüncem ile alakası yok bi realite o. steam'in batması çok farazi ve alakasız bir olay konuyla.

screwy said:

Suark said:

tüketici koruma kanunu falan yok mu yahu öle şeyler için
sonuçta oyunları yapan steam deil
yok o hakların hepsini "I accept the terms" dedigin zaman kaybediyosun

buda bi yalan o eulaların falan bi kıymeti yok.

Sonuç olarak Steam Steam dediniz Steam offline oynanıyor dedik. Şimdi de Steam batarsa oyun oynayamazsınız diye EA'i savunmaya çalışıyorsunuz. Alakasız. EA serverları kapatmıyor mu her sene eski oyunlarının? Kapatıyor. Bitti.

General Motors'un iflas ettiği bir dünyada yaşıyoruz. hiçbir işletme iflas etmez nitelikte değildir. sen dünyaya sadece steam'ın login ekranından ve oyunlarından bakıyorsun diye, iş dünyası gerçekliği evrensel olarak bypass olmuyor. her işletme batar.
Sosyal ağlarda paylaş

A. License Terms.

Steam and your Subscription(s) require the automatic download and installation of Software onto your computer. Valve hereby grants, and you accept, a limited, terminable, non-exclusive license and right to use the Software for your personal use in accordance with this Agreement, including the Subscription Terms. The Software is licensed, not sold. Your license confers no title or ownership in the Software. To make use of the Software, you must have a Steam Account and you may be required to be running the Steam client and maintaining a connection to the Internet.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bulayım screwy bireylerin hakları niçin şirketlerin marka hakları ile yarıştığında şirketlerin markalarının hakları önde geliyor? niye çalıntı yada korsan yüzünden benim parasını verdiğim bir yazılım ya da hizmet i sınırlı olarak kullanayım ki? ben bireyim benim içşin yapılıyor benim talebime göre o zaman tüm özgürlüğü bende olmalı. şirketin kapitalinde markasal hakları korunsun diye bireyin haklarının sınırlandırılması kadar aptalca birşey olamaz. benim düşüncem bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

A. License Terms.

Steam and your Subscription(s) require the automatic download and installation of Software onto your computer. Valve hereby grants, and you accept, a limited, terminable, non-exclusive license and right to use the Software for your personal use in accordance with this Agreement, including the Subscription Terms. The Software is licensed, not sold. Your license confers no title or ownership in the Software. To make use of the Software, you must have a Steam Account and you may be required to be running the Steam client and maintaining a connection to the Internet.

bunu inceleyebilmek için hangi ülke kanunları altında olduğuna bakmak lazım.
Çünkü adamların kanunlarında buna karşı gelen madde varsa bu geçersiz gayet.
ki steam offline
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...