screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 authenticator kullanmadan hacklenmeyen okadar cok insan varki blizzard haklı cıkıyo her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 simdi hacklenen ben degilim, bu zamana kadar 1 kere account'um gitti, o da keylogger falan degil, hesabim 50 60 kiside vardi server'da, enchant icin kullaniyorlardi. o sirada goturduler, item'larimi da sorunsuz geri aldim(enchant'ler disinda, world of warcraft) ne davayi acani savunuyorum, ne de blizzard'a salliyorum da, cok gereksiz bi' tutumunuz var abi. 'adam salaksa blizzard ne yapsin?' nedir yani? ahahah. velev ki keylogger yemis, 10 kere de hesabini kaybetmis, sen o adama 'git authenticator al' diyemezsin, diyecegin sey 'kardes kusura bakma biz senin hesabini geri veremiyoruz artik, gereginden fazla hack'leniyorsun, esyalarini ve parani dupe'lamak icin senin yaptigini bile dusunmeye basladik' olur. adama 'git authenticator al' dersen, iyi niyetle davranmamis oluyorsun. sonucta authenticator'i bedava yapip kullan dese tamam derim, ama cikar sagliyor bu isten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 yanlış da olmasın blizzard haklı haksızda değilim, sms protect kullanıyorum (ya auth ya bunu zorladı resmen) başıma da daha bişi gelmedi. para felanda vermedim yani illa para istemiyo blizz, ama cücenin tavrı falan çok çirkin geldi, böyle kotickin suratını görüyorum adamın postların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 adam bi urun cıkartıyo tabiki parasını alıcak. ve yan urun. buyrun bu urunu satın aldınız simdi authenticator satın almazsanız ilk urunu kullanamazsınız demiyo ki. Yan urunun tum olayı bu degil mi zaten. ihtiyacın olmadıgını dusunuyorsan almazsın dusunuyorsan alırsın bu kadar basit. sifresinin auth.suz koruyabilen bi cok insan var o yuzden dava haksız olur diyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ya soyle anlatayim: universite ilk siniftasin, x 101 aliyorsun. iste ilk hafta, hoca geliyor diyor ki, arkadaslar su elimde gormus oldugunuz kitap sizin asil kitabiniz, ama su diger elimde gordugunuz kitap benim sahsen yazdigim, yonettigim, oynadigim kitap ve kendisi vize ve finalde acik tutabileceginiz bi' kaynaktir. bu hocaya kufur etmeyen gitsin diplomasini yaksin bence. blizzard da aynisini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 cirkin falan bi tutumum yok. boş bir iddaada bulunuyosunuz. hacklenince adamlar authenticator almazsanız acmam hesabını!!! demiyo, bi zorlama falan yok ortada. satın almak zorunda olduğun bısey de değil, java acan her telefona yüklenebiliyo zaten alet. hackleniyosan bunun sebebi keyloggerdır sorumlusu kullanıcıdır, bu cok basit bir durum. bir kullanıcı 10 kez hacklendi diye 10 kez her sey geri verilmez, hanı oyun cok genişş artık cok koymaz ama wowda, sonucta in game economy denilen bir olay var. bi yere kadar reimburst edilir böle yanı bu işte. hayır adamlar bi hizmet sunuyo, bu hizmek kullanıcıları kendi hatalarından dolayı olusucak hacklerden korumaya yarıyor, sonrada hacklenen kullanıcılara diyolarki "böyle bir hizmet var" sizde diyosunuzki bu samcalık bu gammazlık bu haksızlık. mcdonaldsda yemek isteyince büyük menu istermisiniz diye sorulmasına kızmak gibi bu. hatta o bile değil, börek aldın böreciden paket, abi plastik catal koyimmi dedi cocuk NASIL BANA BUNU SORARSIN!!!! diye kızmak gibi bişi bu. abzürd yanı, abzürda abzürd denir. kottick blizzard cart curt mevzusu değil, sizin takıntınız onlar benim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Telefonda bedava ya la authenticator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 android, ios, blackberry bedava. of yorgun dustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 adam hala keylogger diyo ya, pub oyuna girince d3 keylogger mı çekti de girdiler bilgisayara? anlatamıyomuyum güvenlik açğı varmış ki girmişler, melih gökçek kalitesinde argümanları bırak biraz objektif ol, blizzard haksız demiyorum burda, senin putun sc yede laf etmiyorum. adamlar kullanmazsan 2. sınıf support alıcaksın diyo, kızdığım şeyde bu. bi dahaki cevabında lütfen keylogger olmadan hacklenildiğini varsay. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 pub oyun problemi oldugunu acık acık belirtip duzeltmediler mi sonra? sonra da auth alın demediler eger auth yoksa bu problemi cozene kadar lutfen bekleyin dediler. 2 gun pub oyun oynamadık oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hackleniyosan bunun sebebi keyloggerdır sorumlusu kullanıcıdır, burda öyle demiyo işte. blizzard allah blizzard hata yapmaz bizler kuluz hatasız kul olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dava blizzard ın sinsice auth satmasıyla ilgili. biz davayı yorumluyoruz. sinsilik yok o fırsatta cıkıp auth almazsanız boyle olur tabi demediler. auth yoksa lutfen bekleyin dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Acigi duzeltmiyoruz onun yerine auth alin mi dedi blizz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ayrıca kac senedir blizzard battle net kullandırıyor 10 yıl mı 1 haftalık, oyuna specific bi problem cıktı diye "BLİZZ PİS KAKA BİLEREK YAPIYO BUNLARI" demek komik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ya ne keylogger'ı arkadaş, 2008'de oynamayı bıraktığım wow hesabımı 2010'da filan heklemişler ki bilizort'tan geldiğini iddia eden mail'lerin hiçbirine bile dokunmamıştım. oynadığım onca oyundan bir tek bilizort hesabıma girildi böyle. tam komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 blizzin databaseleri kac kez kuturdettiler de aciklamadilar acaba. bence son 5 yilda en az 5 kere patlatmisladir crypted dblerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Sam said: ya ne keylogger'ı arkadaş, 2008'de oynamayı bıraktığım wow hesabımı 2010'da filan heklemişler ki bilizort'tan geldiğini iddia eden mail'lerin hiçbirine bile dokunmamıştım. oynadığım onca oyundan bir tek bilizort hesabıma girildi böyle. tam komedi. Başka bir şeyle aynı şifreyi kullanmışsındır. Ünlü bir baba repliği olan "Geçen nası geçiyo"dan hareketle, "Hekletmeyen nası hekletmiyo?" Misal ben. 04/2005 - 11/2012 Temiz sicil, haters gon' hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Benim ürünüm şimdiye kadar bozulmadı, dolayısıyla üretilen bütün ürünler sorunsuzdur önermesi 1890larda terk edilmişti. Tabi biz hala endüstriyel devrimin başlarındayız normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 arkadaşlar büyük konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ben bile heklendim düşünün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tek şifre kullanıyosundur sen her yerde bay sunroof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 quixef said: Başka bir şeyle aynı şifreyi kullanmışsındır. Hekletmeyen nası hekletmiyo? Misal ben burda haters gonna hate'liği sen yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bone said: quixef said: Başka bir şeyle aynı şifreyi kullanmışsındır. Hekletmeyen nası hekletmiyo? Misal ben burda haters gonna hate'liği sen yapmışsın Neyini çekememişim abi, heklenmesini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ubisoft patlak thq'nin bazı oyunlarını alabiliriz belki demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Aman allah korusun. COH'un dandik ubisoft drm'i ile oynadığımı düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar