Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

TL de yıllardır 1 tane davetiyem duruyor ne azalıyor ne artıyor (3 dü galiba 2sini buralarda verdim) , mümkün olduğunca çok Torrentbytes kullanıyorum , TL de ratio tutması daha sıkıcı TB ye göre.

müzik trackeri sormuştum oink benzeri var mı bilen, open registration mümkünse?

toggie said:
en cok davetiye veren yer olabilir de, kim veriyor bu davetiyeleri? hadi paticik'te yasak anladık, bari baska davetiye dagıtan forum varsa onları paylasın :)

divxplanet forumlarında belki bulunur,bulunmasada orda bir başlık var , üye alımı açık kaliteli trackerlar diye orayı takip edin en azından , ordan bir sürü açık tracker görüp kayıt olabilirsiniz gayet iyi trackerlara.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bişey mümkün mü? public tracker ya da farklı bir private trackerdan indirdiğim torrenti istediğim bir private trackerda seed etmek istiyorum. ama download bitmeden başlayabilir miyim böyle bir şeye? demonoidde mesela ratio yükseltmek için böyle yapmak istiyorum ama torrent downloaded from demonoid.com.txt dosyasını koymak için yeni torrent yapmam gerekiyor onun için de downloadumun bitmesi gerekiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Torrentleech'den %80 indirdin diyelim.

Demonoid'den aynı dosyayı çek. Torrentleech'den indirdiğin dosyaları Demonoid'in indirdiği klasöre kopyala. Tüm dosyalaya indirme de. Re-check yap. Seed'e başla %80 ile.

Demonoid ile Torrentleech'in indirdiği aynı release'in klasör yapısı farklı olabilir: mesela:

Demonoid:

/home/forsythe/Documents/Downloads/[KAA]_Twelve_Kingdoms.1-45.DVD

Torrentleech:

/home/forsythe/Documents/Downloads/Twelve_Kingdoms (Complete)

Dosyalar ayndır ama. Bir klasörden al dosyaları, diğerine kopyala. Tamam işte, bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

abartmiyorum aylarca aradim tl invite buldum sonunda eheh. muzik tracker da iste oink in 2 veliahti var, waffles ve what.cd. ama davetiyeleri zor bulunuyor. stmusic.org da iyidir. tabi belirli bir muzik tarzi ise trancetraffic, elektronik.ro gibi alternatiflerde var.

acikcasi konu genel seyler ise torrentbytes, bitsoup felan gayet iyi. sik sik uye alimi yapiyorlar. her zaman dl/ul eden sadik adamlari oluyor (bitsoup da cok denk geliyor surekli upload yapan 30 TB+ upload yapmis hastalar). sahsen fasizm ile yonetilen bitmetv.org dan dizi indirecegime guncelleri torrentbytes dan, arsivleri felan tv.torrents.ro veya tvtorrents.com dan felan indiriyorum. her zaman leecherlari oldugu icin ratio cok kolay oluyor. ustelik "200 gb upload yapmisin, acc 1 aydir free park duruyor. kullanmiyorsan bye" diye hesabini kapatan adminler yok.

cogu zor uye olunan trackerlarin alternatifleri var, genelde oyle havyani kati kurallari da olmuyor. mesela 5000 seeder karsisinda 200 leecher oluyor. ne bonus upload kredisi nede freeleech var. adamlar 5 mb/s ile dl/ul (seedbox ile 38 mb/s ul yapan gormustum sdf) yaparken sen daha downloadin bitmeden bi bakiyorsun leecher kalmamis. http://filesharefreak.com/2008/09/10/our-picks-alternatives-to-the-high-level-trackers/ ornekler mevcut.

edit: torrentbytes icin proxy degil, dns degistirin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Brigand said:
Niye öyle birşey istiyon ki partial seeding olmuyo mu o yasak değil mi ?

Hiç biryerde bunun yasak olduğunu duymadım, torrentleech, torrentbytes, demonoid, piratebay'de kesinlikle değil.

http://www.torrentbytes.net/rules.php

# Partial Seeding is forbidden (packs are an exception as long as you seed a full release).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...