PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tl davetiyem vardı, tam bulduğum gün site alımları kapattı. aylar sürdü tekrar açılması bekledim bekledim, alımlar açılınca da davetiyemi kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Torrent Leech sadece V.i.p. userlara davetiye veriyor sanırım. Poweruser'lar davet edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ya normalde davetiye geliyo duzenli oalrak ama uzun suredir davetiyelerde kapali. anca vip user olmasi lazim davet edebilmeis icin. vip de cok boktan bi olay, guzel gozukuyo, ratio dan etkilenmiyosunda, bu sefer surekli para vermek zorunda kaliyosun.rationu iyice dusurursen para vermedigin an ucuruluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 vip lere degil, random olarak power userlara veriyor. ve bu davetiyeleri verirken upload miktarina bakmıyor. benim 3tb uploadum var tl de, 300 gb ken bile veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 keşke davetiye olan bi arkadaşımdan özel mesaj gelse de dertleşssek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 adam upload manyağı ya. :D harbi tl için veren forum falan bulmak lazım ya. ratio sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 TL de yıllardır 1 tane davetiyem duruyor ne azalıyor ne artıyor (3 dü galiba 2sini buralarda verdim) , mümkün olduğunca çok Torrentbytes kullanıyorum , TL de ratio tutması daha sıkıcı TB ye göre. müzik trackeri sormuştum oink benzeri var mı bilen, open registration mümkünse? toggie said: en cok davetiye veren yer olabilir de, kim veriyor bu davetiyeleri? hadi paticik'te yasak anladık, bari baska davetiye dagıtan forum varsa onları paylasın :) divxplanet forumlarında belki bulunur,bulunmasada orda bir başlık var , üye alımı açık kaliteli trackerlar diye orayı takip edin en azından , ordan bir sürü açık tracker görüp kayıt olabilirsiniz gayet iyi trackerlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oink çok iyiydi ya, onun gibi birşey olsa bende atlarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Torrentbytes'a üyelik açık şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Kafam girebilir mi böyle işe acaba? You are either behind proxy or using ISP which is not qualified to use TorrentBytes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahah bana direk you are banned dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya şöyle bişey mümkün mü? public tracker ya da farklı bir private trackerdan indirdiğim torrenti istediğim bir private trackerda seed etmek istiyorum. ama download bitmeden başlayabilir miyim böyle bir şeye? demonoidde mesela ratio yükseltmek için böyle yapmak istiyorum ama torrent downloaded from demonoid.com.txt dosyasını koymak için yeni torrent yapmam gerekiyor onun için de downloadumun bitmesi gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Torrentleech'den %80 indirdin diyelim. Demonoid'den aynı dosyayı çek. Torrentleech'den indirdiğin dosyaları Demonoid'in indirdiği klasöre kopyala. Tüm dosyalaya indirme de. Re-check yap. Seed'e başla %80 ile. Demonoid ile Torrentleech'in indirdiği aynı release'in klasör yapısı farklı olabilir: mesela: Demonoid: /home/forsythe/Documents/Downloads/[KAA]_Twelve_Kingdoms.1-45.DVD Torrentleech: /home/forsythe/Documents/Downloads/Twelve_Kingdoms (Complete) Dosyalar ayndır ama. Bir klasörden al dosyaları, diğerine kopyala. Tamam işte, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tamam anladım, teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 torrentbytes ağlattı resmen üye olmak için.28 kademe falan geçtim,ama hızı iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Niye öyle birşey istiyon ki partial seeding olmuyo mu o yasak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 abartmiyorum aylarca aradim tl invite buldum sonunda eheh. muzik tracker da iste oink in 2 veliahti var, waffles ve what.cd. ama davetiyeleri zor bulunuyor. stmusic.org da iyidir. tabi belirli bir muzik tarzi ise trancetraffic, elektronik.ro gibi alternatiflerde var. acikcasi konu genel seyler ise torrentbytes, bitsoup felan gayet iyi. sik sik uye alimi yapiyorlar. her zaman dl/ul eden sadik adamlari oluyor (bitsoup da cok denk geliyor surekli upload yapan 30 TB+ upload yapmis hastalar). sahsen fasizm ile yonetilen bitmetv.org dan dizi indirecegime guncelleri torrentbytes dan, arsivleri felan tv.torrents.ro veya tvtorrents.com dan felan indiriyorum. her zaman leecherlari oldugu icin ratio cok kolay oluyor. ustelik "200 gb upload yapmisin, acc 1 aydir free park duruyor. kullanmiyorsan bye" diye hesabini kapatan adminler yok. cogu zor uye olunan trackerlarin alternatifleri var, genelde oyle havyani kati kurallari da olmuyor. mesela 5000 seeder karsisinda 200 leecher oluyor. ne bonus upload kredisi nede freeleech var. adamlar 5 mb/s ile dl/ul (seedbox ile 38 mb/s ul yapan gormustum sdf) yaparken sen daha downloadin bitmeden bi bakiyorsun leecher kalmamis. http://filesharefreak.com/2008/09/10/our-picks-alternatives-to-the-high-level-trackers/ ornekler mevcut. edit: torrentbytes icin proxy degil, dns degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Brigand said: Niye öyle birşey istiyon ki partial seeding olmuyo mu o yasak değil mi ? Hiç biryerde bunun yasak olduğunu duymadım, torrentleech, torrentbytes, demonoid, piratebay'de kesinlikle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Eğer çizgiromanlar ile ilgileniyorsanız iki yer var uğramanız gereken: http://www.zcultfm.com/ Demonoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ardarda üç mesaj oldu ama BitSoup'da şu anda açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türk torrent sitelerinden yeni eski ayakta kalan sağlam olan varsa listeleyebilir misiniz leechturk kullanıyorum ama yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 turktracker.com var.torrentturk'un devamı sanırsam burası,mailini at bana pmden istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ders kitapları için: http://textbooktorrents.com/ Üye alımı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 e booklar için torrent olmasada aklımdayken veriyim, bana epey yarıyor ; http://gigapedia.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GERGE said: Brigand said: Niye öyle birşey istiyon ki partial seeding olmuyo mu o yasak değil mi ? Hiç biryerde bunun yasak olduğunu duymadım, torrentleech, torrentbytes, demonoid, piratebay'de kesinlikle değil. http://www.torrentbytes.net/rules.php # Partial Seeding is forbidden (packs are an exception as long as you seed a full release). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar