bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 HDD büyük değil benim çektiğim filmleri dvd ye aktarıyorum arşivleyebilecek bi şekilde o yüzden fazla uzun film tutamıyorum. Yabancı sitelerde neyse de Türk trackerlarda ratio tutmak çok zor.Günlerdir Mutluluk duruyor listemde ratio sorunu var dvd ye atıcam atamıyorum hala seed ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 en iyisi her torrent icin "hemen max hizda indirip izlemeliyim/oynamaliyim/dinlemeliyim" demeden uploadi kismayin. bazen istisnalar olabiliyor ama genelde oyle yapiyorum. hd el veriyorsa seed guzel. az seed olan varsa elimde uzun sure seedliyorum. yada mesela film download ettikten sonra hemen silip cdye cekmiyorum. izledigim surede seed ediyorum uc bes ratio artiyor. 1mbit adsl var ama cogu private trackerda 2.0 civarinda ratio var (demonoid 60gb/135gb felan). download edecek birsey yoksa direk seed acip birakiyorum zaten. tracker konusunda farkli. torrentbytes feci hizli, seeder leecher bakmadan 5 saniye suruyo max hiza cikmasi. pack olarak release de cok var hosuma gidiyo. tek eksik yani cok fazla genis arsiv yok. demonoid bana pek hizli gelmiyo eskisi gibi. birkac public ile felan buluyorum herzaman istedigimi, oyle onlarca tracker a pek gerek yok. bi istedigim torrentleech var ama eski accyi kaybettim. mail felan sordum bayagi ama pek ilgili olmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 torrentleech de ilk dlmi yaptım dün, 15 seed 5 leech vardı. 1.5 gb idi. sabit 300 ile hemen bitti dl, bir gündür açık 1 bit upload yapamadım. kendim torrent upload edeyim dedim, onada izin vermedi. hadi bakalim nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 fazla leecher olan bisiyle kassaydin az ratio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 yeni bir priv tracker'a geçerken en iyisi varsa freeleech gibi birşeyle başlamak yada önceden eldekiler uploadlayıp sonra downloada başlamak. Ben şahsen hertürlü trackerda önce elimde olan popüler birşeyi (Mesela Prison Break s4e1 yada fulls3) upload edip sonra dl 0 up 2gb olunca falan başlıyorum kullanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 GERGE said: torrentleech de ilk dlmi yaptım dün, 15 seed 5 leech vardı. 1.5 gb idi. sabit 300 ile hemen bitti dl, bir gündür açık 1 bit upload yapamadım. kendim torrent upload edeyim dedim, onada izin vermedi. hadi bakalim nolcak şimdi? yeni cikmis populer bi dosyayi baska trackerdan cekip torrentleech ten de torrenti cekip seed et oraya. en guzel taktiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 2tb yakın hdd dem var, utorrenti hic kapamam. 4mbit baglantim var, sonuc : 10 tane cok iyi sitede 1tb uzeri upload :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 o zaman sende davetiyede boldur zegna :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ya biraz torrent özellikle demonoid noobuyum da yardım isteyecektim =) torrent upload etmeye çalıştığımda * Problem with torrent: You did not include the Demonoid info file inside the torrent diyo, ne yapmam gerekiyor demonoid info file için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bu dosyayı upload ettiğin klasörün içine koy. Torrente dahil olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Zegna said: 2tb yakın hdd dem var, utorrenti hic kapamam. 4mbit baglantim var, sonuc : 10 tane cok iyi sitede 1tb uzeri upload :) 2tb hd... 2tb hd... 2tb hd... hede... heeeedeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 750gb internal vardi zaten, sonra mavi bilgisayar kampanya yaptı 500gb western digital external hdd leri bi gunlugune dusurduler, 2 tane aldım ordan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çok alakasız olacak ama 2 ve 4 mbit adsl'in ücreti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 midnight-torrents kullanıyorum, bütün torrenttrackerlarda ne varsa var, ayrıca uzun süre freeleech yaptılar şu an upload/dl ratiom 20 fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bu arada kablonet kullanıyorum upload kısmaya gerek kalmıyor, adsl de sanırım upload limitlemekj gerekıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben sadece demonoid kullanıyorum ve memnunum. 0.1 gibi rezil bir paylaşım oranım olmasına rağmen de yıllardır kullanabiliyorum hesabımı. (upload limitlemiyorum, saçma bir bağlantım var ben ne yapayım :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kotalı nasıldır bilmiyorum ama kotasızda adsl için upload kısmaya gerek yok fatura neyse o geliyor.E zatten torrent kullanan adam kotalı kullanmasın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 faturayla ne alaka kı ul kısma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Masquerade said: çok alakasız olacak ama 2 ve 4 mbit adsl'in ücreti nedir kotasız 2: 69 kotasız 4: 89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 arada www.torrent-damage.net deneyin. baya sik aciyorlarmis signup i ama cok cabuk doluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 www.demonoid.com Maintenance diyor ama deneyin. Bir arkadaş girmiş siteye. Üye alımı açıkmış şu an. Siteye girip hesap kapmayı bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Zegna said: Show off :( Torrent Leech kullanıyor(d)um. Gayet iyidir. Hem hız bakımından hemde güncel torrentler bakımından oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 toplayana kadar canımız cıktı onları, birazcık show olcak tabi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fazla seeder olunca upload yalan oluyor, iyi trackerlarda genelde seeder sayısı daha fazla leechten, 1 mbit bağlantı ile upload edene kadar ratio yalan oluyor benden leech eden biri bile çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 eger saglam bi release ciktigi an indirirsen, populeritesi gecene kadar upload ediyosun her sekilde. ama cok kati kurallari olan sitede oyle bi sorun olabiliyo. ornek olarak blackcats verebilirim. sirf seed var leech yok heh. ama bu sitedede seed point diye bisi var.torrenti belirli sure acik tutarsan (1 hafta falan) indiren bile olmasa sana 1:1 ratio veriyo. cok iyi bi sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar