Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent tracker

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

en iyisi her torrent icin "hemen max hizda indirip izlemeliyim/oynamaliyim/dinlemeliyim" demeden uploadi kismayin. bazen istisnalar olabiliyor ama genelde oyle yapiyorum.

hd el veriyorsa seed guzel. az seed olan varsa elimde uzun sure seedliyorum. yada mesela film download ettikten sonra hemen silip cdye cekmiyorum. izledigim surede seed ediyorum uc bes ratio artiyor. 1mbit adsl var ama cogu private trackerda 2.0 civarinda ratio var (demonoid 60gb/135gb felan). download edecek birsey yoksa direk seed acip birakiyorum zaten.

tracker konusunda farkli. torrentbytes feci hizli, seeder leecher bakmadan 5 saniye suruyo max hiza cikmasi. pack olarak release de cok var hosuma gidiyo. tek eksik yani cok fazla genis arsiv yok. demonoid bana pek hizli gelmiyo eskisi gibi. birkac public ile felan buluyorum herzaman istedigimi, oyle onlarca tracker a pek gerek yok. bi istedigim torrentleech var ama eski accyi kaybettim. mail felan sordum bayagi ama pek ilgili olmadilar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
torrentleech de ilk dlmi yaptım dün, 15 seed 5 leech vardı. 1.5 gb idi. sabit 300 ile hemen bitti dl, bir gündür açık 1 bit upload yapamadım. kendim torrent upload edeyim dedim, onada izin vermedi. hadi bakalim nolcak şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir priv tracker'a geçerken en iyisi varsa freeleech gibi birşeyle başlamak yada önceden eldekiler uploadlayıp sonra downloada başlamak.

Ben şahsen hertürlü trackerda önce elimde olan popüler birşeyi (Mesela Prison Break s4e1 yada fulls3) upload edip sonra dl 0 up 2gb olunca falan başlıyorum kullanmaya
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
torrentleech de ilk dlmi yaptım dün, 15 seed 5 leech vardı. 1.5 gb idi. sabit 300 ile hemen bitti dl, bir gündür açık 1 bit upload yapamadım. kendim torrent upload edeyim dedim, onada izin vermedi. hadi bakalim nolcak şimdi?

yeni cikmis populer bi dosyayi baska trackerdan cekip torrentleech ten de torrenti cekip seed et oraya. en guzel taktiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

eger saglam bi release ciktigi an indirirsen, populeritesi gecene kadar upload ediyosun her sekilde. ama cok kati kurallari olan sitede oyle bi sorun olabiliyo. ornek olarak blackcats verebilirim. sirf seed var leech yok heh. ama bu sitedede seed point diye bisi var.torrenti belirli sure acik tutarsan (1 hafta falan) indiren bile olmasa sana 1:1 ratio veriyo. cok iyi bi sistem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...