Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

Hangi ülkesin? Eger karsı tarafın ihtiyacı yoksa, malları almaz abi adamlar tabii ki. Satmaya calıstıgın malın sıkıntısını ceken adamı bulup ona kakalamaya calısacaksın (Japonya'ya energy, Almanya'ya rare satmak gibi). Daha iyi olmus boyle, eskiden oldugu gibi almanya ile supply basıp savas oncesi her kaynagı maxlamak biraz zor.

Semper Fi dehset olmus bu arada, sırf yandaki Order of Battle menusu icin bile alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
performans problemleri hoi2 dede oluyodu o yıllarda herkez savaşa dahil olunca normal. bi önceki saveden açıp oynadım bu kez göçmedi oyun.
yalnız Türkiye'yi hiç kasmamışlar 42 oldu hala Atatürk var :)
axis veya alies a girmesine göre event falan koysalarmış güzel olurmuş. mod vardır belki bi bakim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
HoI II mi yoksa III mü daha iyi?

Şimdi II için daha çok patch, ek paket vs. var ve HoI III için fazla event yok, baya sorunlu deniyor.

Steam indirimleri bir yana, HoI I'den beri HoI oynamadım ve şöyle uzun soluklu oynamak istiyorum. O yüzden hangisi daha iyise, AI daha başarılıysa, daha ayrıntılıysa bir hayal kırıklığına uğramak istemediğimden onu seçeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben HoI2 derim. Son oyun hala çok dengesiz, çok eksiği var ve de hala WW2 hissini vermiyor. Denizaltılar, hava savunması, supply ve de hava durumu sistemi son patch'de bile çok sıkıntılı. AI çok iyi değil. Modlar ile oynamaya razıysan belki olabilir.

Ama tavsiyem HoI2, mümkünse Arsenal of Democracy'i oynaman ya da World in Flames modu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
evet dediğin gibiymiş, neyse olsun gene de aldım. götterdammerung'u beraber çalıştırabilirim umarım yeni mod sistemiyle.

sadece estetik ama güzel yine de, tarihi operasyonları ekrana koyup kendiminkiyle kıyaslayabiliyorum veya yeniden yaratmaya çalışabiliyorum. paradox oyunlarını devamlı tarih atlasıyla beraber oynadığım için güzel olmuş. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...