Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Semper Fi alıp yükleyin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 o zaman alacaklar mı benim ürettiğim mamülleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hangi ülkesin? Eger karsı tarafın ihtiyacı yoksa, malları almaz abi adamlar tabii ki. Satmaya calıstıgın malın sıkıntısını ceken adamı bulup ona kakalamaya calısacaksın (Japonya'ya energy, Almanya'ya rare satmak gibi). Daha iyi olmus boyle, eskiden oldugu gibi almanya ile supply basıp savas oncesi her kaynagı maxlamak biraz zor. Semper Fi dehset olmus bu arada, sırf yandaki Order of Battle menusu icin bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Beyler yeni başladım HOI ye. Tutorialsdan sadece production biraz kasıcı orda kafam karıştı ve harita üzerindeki olaylar kafamı karıştırdı . Biraz zaman geçiriyim anlarım dedim ama ııh olmadı. Varmı detaylı bi tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paradox HOI3 forumlarinda cok ayrintili tutoriallarin oldugu bir bolum var. Ama o bolume girebilmek icin kayitli kullanici olup en az bir oyunu register etmis olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 semper fi'nin olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sadece satma değil alma da sorun yaşıyorum. oil alacam mesela satmıyor lavuklar, ai'ye bırakıyorum ticareti çat ticaret başlıyor. nedir mantığı anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Abi 1.04 biraz öyle acayip, semper fi'de ticaret daha dengeli. Oyun başında da oil pahalı oldugundan bol bol birikiyor sovyet rusyada falan; paran varsa oradan galonlarca oil alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 1940ın ortalarına doğru oyun çöküyor kapanıyor. Bilindik bişeymi bu problem varmı bi çözüm yoksa benden mi kaynaklı. Türkiye'yle oynuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Oyun hala çok ciddi sorunlu/eksik. 41-42 gibi ciddi performans problemleri başlıyor zaten. Supply sorunları her zamanki gibi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 performans problemleri hoi2 dede oluyodu o yıllarda herkez savaşa dahil olunca normal. bi önceki saveden açıp oynadım bu kez göçmedi oyun. yalnız Türkiye'yi hiç kasmamışlar 42 oldu hala Atatürk var :) axis veya alies a girmesine göre event falan koysalarmış güzel olurmuş. mod vardır belki bi bakim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 HoI II mi yoksa III mü daha iyi? Şimdi II için daha çok patch, ek paket vs. var ve HoI III için fazla event yok, baya sorunlu deniyor. Steam indirimleri bir yana, HoI I'den beri HoI oynamadım ve şöyle uzun soluklu oynamak istiyorum. O yüzden hangisi daha iyise, AI daha başarılıysa, daha ayrıntılıysa bir hayal kırıklığına uğramak istemediğimden onu seçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 daha önce her sorulduğunda dediğimi tekrarlayayım: para verseler hoi2 oynamam hoi3 varken. semper fi ile elbette ki. daha eski oyunun daha çok ek pakedi olacaktır doğal olarak, yaşam süresini tamamlamadı daha hoi3. onun da üstüne 1-2 paket daha çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Ben HoI2 derim. Son oyun hala çok dengesiz, çok eksiği var ve de hala WW2 hissini vermiyor. Denizaltılar, hava savunması, supply ve de hava durumu sistemi son patch'de bile çok sıkıntılı. AI çok iyi değil. Modlar ile oynamaya razıysan belki olabilir. Ama tavsiyem HoI2, mümkünse Arsenal of Democracy'i oynaman ya da World in Flames modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Hoi 2 yi değişmem hiç bişeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 HOI 3 SAMPER FI > HOI 2 ARSENAL OF DEMOCRACY > HOI3 > HOI2 DOOMSDAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 their finest hour oynayan oldu mu? bayağı güzel gözüküyor operasyon planlamaları filan, tarih belgeseli gibi. :) http://img850.imageshack.us/img850/3245/theirfinesthourdd3arrow.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ya o özelliğin pratikte hiç bi işe yaramıyo olması kötü. Sadece "serin" gözüken grafik o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evet dediğin gibiymiş, neyse olsun gene de aldım. götterdammerung'u beraber çalıştırabilirim umarım yeni mod sistemiyle. sadece estetik ama güzel yine de, tarihi operasyonları ekrana koyup kendiminkiyle kıyaslayabiliyorum veya yeniden yaratmaya çalışabiliyorum. paradox oyunlarını devamlı tarih atlasıyla beraber oynadığım için güzel olmuş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şu seriye de bi ısınamadım. Teknoloji olayını kaldırsalar oturacağım başına :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 eldar said: şu seriye de bi ısınamadım. Teknoloji olayını kaldırsalar oturacağım başına :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 şunun türkçe yaması var mı? yeto ingilizcem yetmiyor paradox oyunlarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hoi3 en az ingilizce gerektiren paradox oyunlarından biri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Promenader said: hoi3 en az ingilizce gerektiren paradox oyunlarından biri ya. düşün o kadar kötü ingilizcem. what is your name desen I am from turkey derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar