Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearts of Iron 3

Venator

Öne çıkan mesajlar

Somebody just had to get our last thread closed by mentioning no-no subjects.
So let's restart this thread shall we?

Please remember

Quote:
NOTE: There will not be any gulags or deathcamps (including POW camps) to build in Hearts of Iron3, nor will there be the ability to simulate the Holocaust or systematic purges, so I ask you not to discuss these topics as they are not related to this game. Thank You. Threads bringing up will be closed without discussion NOTE: Strategic bombing in HoI3 will be abstracted and not allow you to terror bomb civilians specifically. Chemical weapons will also not be included in the game. Any threads that complain about this issue will be closed without discussion. Failure to follows these rules will result in bans.

So what do you want in HOI3?

abi coks alak bisi bu ya
sadece yahudiler uzulmesin
ezilmesin diye
gercekciligin icine et
ya eyvallah tamam terror camp olmasin
holocaust olmasinda
terror bombing chemical warfare niye yok ya
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
total war'un hastasıyım, hearts of iron oynamadım hiç, demek ki çok sevicem, süper mantık.

zerre kadar alakaları yok birbirleriyle, ona güvenme derim.

heh bone valla ben nazi bayrağı, japon imparatorluk bayrağı vs'yi kendim ekliyorum ilk hoi'den beri. (:P)

hayır işin ilginç kısmı çok satacakları ülkelerde yasaklanmasın diye böyle sansürler yapıyorlar ama hoi2 çin'de yasaklandığında "tarihsel gerçekçilikten taviz vermeyiz" filan diye açıklama yapmışlardı. para konuşur tamam da biraz abuk oluyor böyle.

neyse toplama kampına gelene kadar şu sabit resource olayını düzeltsinler de önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü ikinci dünya savasında kimyasal silahlar yaygın olarak kullanılmadı?

Edit: Ayrıca, binlerce insanın GERÇEK hayatta ölmesi ile tamamen uydurma bir oyunda adamın bağırsaklarının çıkması arasında nasıl bir bağ var? Sonuçta gerçeklere yakın olmaya çalışan tarihi bir oyun HoI2, happy sunshine land "fantasy" a.k.a. herhangi bir aksiyon oyunu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Trailer:

http://www.gamer.no/videoer/6056

Paradoks forumlarında yazanlara göre (bu bilgiler 100% net değil ama leipzig'den alınmış)

Command Chain AI: Bir general olarak emir verip AI'a yürütmeyi bırakabiliyorsunuz ( mesela sanırım şu şehri ele geçir, bu bölgeyi koru gibi ).

Divisionlarınız parça parça brigadelerden oluşuyor ve bunlarla oynayabiliryosunuz (oeheaha).

IC'ler regionlara özel, provinceler askeri harekat için (trailer'a bakın).

Anladığım kadarıyla, Victoria gibi bir world market sistemi var. Küçük ülkelerle oynarken silah alabiliyorsunuz bu şekilde. Yanlış da anlamış olabilirim ama silah vb. şeyleri sanırım satın almanız falan gerekiyor.

Ally bilgisayara planlarınızı anlatabiliyorsunuz ( mesela Sovyetlere giricem gibi, adam ona göre hazırlanıyor )

Araştırma HoI1'e daha çok benzeyecekmiş.

Gerisi burda:

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=371298
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
hoi3'ten yegane beklentim artık şu 1936'dan 1964'e kadar bütün dünyanın hammadde üretiminin sabit kalmaması. üretimin katlandığı dönemleri tech kasa kasa %15 filan arttırıyoruz ancak. tamam esas olay dıkşın dıkşın ama hiç mi değişim olmaz yani madenlerin şuyun buyun kapasitesinde?

Bu olaya bende kılım. IC yapar gibi maden cart curtta kurabilmeliyiz bence hammadde varsa toprakta. Ayrıca o yeni özellikler harikaymış yau.
Sosyal ağlarda paylaş

10.k province nedir ya
micro manage ı sevmiyorum ulaaan!
şurdan şöle gidip şurayı al sistemi hoşuma gitti doğrusu.

-deniz savaşları artık güzel olsun
-ticaret geyiklerini adam gibi yapsınlar
-deniz altı savaşlarını adam gibi yapsınlar
-savaş yorgunluğunu eklesinler( dissent farklı bişi)
-konvoy geyiklerini düzeltsinler
-ai olsun adam gibi

,başka bi isteğim yok
bide umarım saçma sapan event geyiklerini çıkartırlar oyundan
mesela almanyanın eventi vardı norveçin işgali diye,evet işgal etcem! diyince havadan transport çıkarıyordu
yada lend lease ile elinde olmasada 50 destroyeri ingiltereye veren amerika eventi fln
çok uyuz eder beni bunlar.

her halüakrda bin tane mod yüklücem sora finaller vizeler yalan olcak.

aah ah almanyayla hard/hardda gotterdamarung senaryasounda 48'e kadar hayatta kalmıstım,o günleri geldi aklıma ah
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...