funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 total war'un hastasıyım, hearts of iron oynamadım hiç, demek ki çok sevicem, süper mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Somebody just had to get our last thread closed by mentioning no-no subjects. So let's restart this thread shall we? Please remember Quote: NOTE: There will not be any gulags or deathcamps (including POW camps) to build in Hearts of Iron3, nor will there be the ability to simulate the Holocaust or systematic purges, so I ask you not to discuss these topics as they are not related to this game. Thank You. Threads bringing up will be closed without discussion NOTE: Strategic bombing in HoI3 will be abstracted and not allow you to terror bomb civilians specifically. Chemical weapons will also not be included in the game. Any threads that complain about this issue will be closed without discussion. Failure to follows these rules will result in bans. So what do you want in HOI3? abi coks alak bisi bu ya sadece yahudiler uzulmesin ezilmesin diye gercekciligin icine et ya eyvallah tamam terror camp olmasin holocaust olmasinda terror bombing chemical warfare niye yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu hep vardı oyunlarda da sinemada da, duygu sömürüsü sürekli, geçmişin reddi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 funq said: total war'un hastasıyım, hearts of iron oynamadım hiç, demek ki çok sevicem, süper mantık. zerre kadar alakaları yok birbirleriyle, ona güvenme derim. heh bone valla ben nazi bayrağı, japon imparatorluk bayrağı vs'yi kendim ekliyorum ilk hoi'den beri. (:P) hayır işin ilginç kısmı çok satacakları ülkelerde yasaklanmasın diye böyle sansürler yapıyorlar ama hoi2 çin'de yasaklandığında "tarihsel gerçekçilikten taviz vermeyiz" filan diye açıklama yapmışlardı. para konuşur tamam da biraz abuk oluyor böyle. neyse toplama kampına gelene kadar şu sabit resource olayını düzeltsinler de önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi ben oyunun fani felan deilim eyvallah tamam torture cmap olmasin ama abi chemical silah neden yok ulan bi oyun cikiyo admai kilicla kesiyorum baarsaklari akiyor burda dugmeye bascam 335000 sivil oldu dicek bu mu psiojimi bozcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çünkü ikinci dünya savasında kimyasal silahlar yaygın olarak kullanılmadı? Edit: Ayrıca, binlerce insanın GERÇEK hayatta ölmesi ile tamamen uydurma bir oyunda adamın bağırsaklarının çıkması arasında nasıl bir bağ var? Sonuçta gerçeklere yakın olmaya çalışan tarihi bir oyun HoI2, happy sunshine land "fantasy" a.k.a. herhangi bir aksiyon oyunu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Trailer: http://www.gamer.no/videoer/6056 Paradoks forumlarında yazanlara göre (bu bilgiler 100% net değil ama leipzig'den alınmış) Command Chain AI: Bir general olarak emir verip AI'a yürütmeyi bırakabiliyorsunuz ( mesela sanırım şu şehri ele geçir, bu bölgeyi koru gibi ). Divisionlarınız parça parça brigadelerden oluşuyor ve bunlarla oynayabiliryosunuz (oeheaha). IC'ler regionlara özel, provinceler askeri harekat için (trailer'a bakın). Anladığım kadarıyla, Victoria gibi bir world market sistemi var. Küçük ülkelerle oynarken silah alabiliyorsunuz bu şekilde. Yanlış da anlamış olabilirim ama silah vb. şeyleri sanırım satın almanız falan gerekiyor. Ally bilgisayara planlarınızı anlatabiliyorsunuz ( mesela Sovyetlere giricem gibi, adam ona göre hazırlanıyor ) Araştırma HoI1'e daha çok benzeyecekmiş. Gerisi burda: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=371298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hepsi güzele benziyor da paulus'a "stalingrad'ı ele geçir" dersem sonra hitler gibi saçımı başımı yolarım herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sam said: hoi3'ten yegane beklentim artık şu 1936'dan 1964'e kadar bütün dünyanın hammadde üretiminin sabit kalmaması. üretimin katlandığı dönemleri tech kasa kasa %15 filan arttırıyoruz ancak. tamam esas olay dıkşın dıkşın ama hiç mi değişim olmaz yani madenlerin şuyun buyun kapasitesinde? Bu olaya bende kılım. IC yapar gibi maden cart curtta kurabilmeliyiz bence hammadde varsa toprakta. Ayrıca o yeni özellikler harikaymış yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Harita çok tatlı olmuş sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 OOooooooooo güzel olmuşşşş hakikattenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 10.k province nedir ya micro manage ı sevmiyorum ulaaan! şurdan şöle gidip şurayı al sistemi hoşuma gitti doğrusu. -deniz savaşları artık güzel olsun -ticaret geyiklerini adam gibi yapsınlar -deniz altı savaşlarını adam gibi yapsınlar -savaş yorgunluğunu eklesinler( dissent farklı bişi) -konvoy geyiklerini düzeltsinler -ai olsun adam gibi ,başka bi isteğim yok bide umarım saçma sapan event geyiklerini çıkartırlar oyundan mesela almanyanın eventi vardı norveçin işgali diye,evet işgal etcem! diyince havadan transport çıkarıyordu yada lend lease ile elinde olmasada 50 destroyeri ingiltereye veren amerika eventi fln çok uyuz eder beni bunlar. her halüakrda bin tane mod yüklücem sora finaller vizeler yalan olcak. aah ah almanyayla hard/hardda gotterdamarung senaryasounda 48'e kadar hayatta kalmıstım,o günleri geldi aklıma ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 manyak olacak anlaşılan. hoi serisinden en çok beklediğim olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Süper ama Q3 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 daha çok hiçbir oyun sevindiremezdi beni eallaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 of çok iyi. biz dotacılar olarak dotayı bırakıp bunu oynamalıyız hatta. Ama şu oyunun savaş kısmına fps eklesinler bi de COD gibi, Ultimate War Game olsun adı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ne zaman çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dogmeat o eventlerle giden gemiler "event locked" oluyor hareket ettiremiyorsun zaten. bide amerika transport yada transport guard mıdır onlardan veriyor olması lazım.(yani havadan değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 şu oyunu bir tam anlamıyla beceremedim seri saldırdmı adam yetmedi bekledim hem hayvan gibi sayıya sahip hem bir okadar gelişmiş ordum oldu bu seferde IC yetmedi.gün sonunda elde kalan beyazlamış saç tellerim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bu arada hepnize hoi2 fall out modu şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=385060 Adamlar lojistik altyapısı kurmuşlar oyun için, bu bile tek başına yeter oyunu oynamak için. Öte yandan, WW2 Logistics Simulator: Deliver Shells for the Fatherland esprisine çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hoinin savaş olayı azaltılmış, en önemli kısmı savaş olmaktan çıkmış daha çok diplomasiye önem veren bir oyun var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 nerden öyle bir izlenim edindin ki? hoi hala paradox serilerinin en savaşa yönelik oyunu olarak kalacak, kapsadığı dönem gereği en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tamam zaten bende öyle bir oyun varmı diorm 3 öyle olcak mı demiyorum yeni başlık açmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Victoria? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar