oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 aynen aktarıyorum said: Darkwing Duck'tan Contra'ya kadar birçok efsane NES oyununu sadece bir Firefox eklentisi ile tarayıcınızdan oynamak ister misiniz? ROM arama derdine son. Nintendo Entertainment System için çıkarılan tüm o eski(ve tadı hala damakta olan) oyunlar, FireNES adlı küçük bir eklenti sayesinde Firefox 3 tarayıcınızda sorunsuz çalışıyor. Yeni sürümlerinin çıkışını görüp orijinallerini özlediğiniz Ninja Gaiden, Contra gibi serilerin yıllar önceki hallerini, Java platformunda çalışan FireNES eklentisi ile oynayabilirsiniz. vNES emülatörünü kullanan FireNES, gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. süper düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://firenes.en.softonic.com/ Deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anaa süper, patide gezerken tsubasa oynayabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oha iyiymis, opera'ya da olsa keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 acep pokemon oyanırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oha kim düşünmüş, nasıl düşünmüş bilmiyorum ama çok iyi düşünmüş orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pokemon yok yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tsubasa da yok :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eklentiyi kurdum da nasıl çalıştırcam :S evet firefox kullanmıyorum normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tools da fireNes diye bir sekme var. Ona tıkla solda görücen oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ok tam çözdüm yazdın.sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Evet oyunları gördük fekkat playe tıklayınca siyah boş bir firenes kutusu geliyo. Neyi yanlış yapıyorum yada feci noobmuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 o siyah noktada %'lik dolma oluyor,dolunca başlıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 basarili bir eklenti olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 EFSANEEEE MIGHT AND MAGIC VAAARRRR EFSANEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 güzelmiş bayağ, nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bunneh said: tsubasa da yok :| nassı yok, 1 de var 2 de :D captain tsubasa diye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hep siyah ekran hiç oyun açamadım bekledim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tuşlar ney çok afedersiniz de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yön tuşları, enter, zxc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 heso said: pokemon yok yaw :(Pikachu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pokemon icin piratebayde bi torrent war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 PrudenT said: hep siyah ekran hiç oyun açamadım bekledim o kadar. noobum, format attıktan sonra java kurmayı unutmuşum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 özlemişim ulan tsubasa nın müziğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar