Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Badem bıyık kriteri Pekin'de patladı!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

nefret etmisimdir o heriften zaten. ne idugu belirsiz biy biy konusuyor. "aval aval ve bayik bir sekilde etrafina bakinan badem biyikli mal" diye tanimliyorum kendisini. lan bi de o sifatla tutup kadir topbas ve i melih i suclamis belediyelerin sucu diye sdf.

edit: bi de "atasporu"muz gureste altin madalyayi alan adami 2 sene once tutup cecenistandan getirtmisler. antrenorunde bile "aha caktik voliyi" gulusu vardi az once canli yayinda. gumus madalya alan elvan i zaten biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sg-1'in c/p leri faydalı çünkü hepimiz her gazeteyi almıyoruz.Ayrıca s-!'in yaptığı c/p yi sadece buraya yazı koymak olarak düşünmeyin, yazılan hakkında tartışma fırsatı doğuyor ki iyi birşey bu.

Hepinizde farkındasınız.İşinize gelmiyorsa gelmesin.Açma rahatsız oluyorsan sg-1'in baslattıgı topicleri.Kaale almıyorsan neden gelmiş burda konuşuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
Bence sg-1'in c/p leri faydalı çünkü hepimiz her gazeteyi almıyoruz.Ayrıca s-!'in yaptığı c/p yi sadece buraya yazı koymak olarak düşünmeyin, yazılan hakkında tartışma fırsatı doğuyor ki iyi birşey bu.

Hepinizde farkındasınız.İşinize gelmiyorsa gelmesin.Açma rahatsız oluyorsan sg-1'in baslattıgı topicleri.Kaale almıyorsan neden gelmiş burda konuşuyorsun?

internet biliyorsun çok gelişti şu sıralar tüm gazetelerin sitesi var :P
bu hırslı ulusalcı gencimizin kendi fikrince matah birşey yaptıgını sanmasın die burda konuşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

11'i devşirme 68 sporcu ile katılmışız, tek altın madalyamız ve gümüşlerimizden biri de o devşirmelerden gelmiş.

6 sene bi ilerleme kaydetmek için yeterli bir süre, hele ki Atalay'ın "en aşşağı 15 madalya alacağız" iddiasında bulunduğunu da düşünürsek bu durum cidden fiyaskodur.

Yarışan pek fazla sporcumuz kalmadığını ve toplamda 2004 Atina'daki 10 madalyayı bile geçemeyeceğimizi düşünürsek 4 yıldaki bu düşüş bile badem bıyık beceriksizliğinin güncel kanıtıdır.

Üstelik 11 de devşirme var, yani olmuş hazır sporcu, durum buna rağmen böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya AKP ye bende her fırsatta karşı olduğumu beyan ediyorum ama hükumete yüklenmek için olimpiyatları kullanmakta yani saçma sapan bi hareket. İğrenç ucuz ve acınası duruma düşürüyor biz muhalifleri.

Bu badem bıyıklı spor bakanı ne yapabilir ki götünü kaldırıp antreman yapmaktan aciz sporculara?
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
loserz said:
sg-1 said:
ad hominem bad hominem yanakları gül hominem

kimse buraya copy pasteledigin yazıları artık kaale almıyor olmasın.

Bir suru kisi gayette okuyor ve ciddiye aliyor.
Bu copy-pastle isinize gelmedigi icin vikvikliyor olmayasiniz?

Senin gibi balonlu troll liboslar turedi zaten.

vik vik :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
1994 yılında Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı seçilince o da belediyenin Spor Etkinlikleri Genel Müdürü oldu..

Bu adam 94den bu yana yol alamamışmı ulan hiç bu işlerin içinde bu kadar kalmasına rağmen. Faturayı sırf Atalay'a kesmek doğru değildir belkide. Fikrim yok ama nası yürüyo bu işler yani başarısızlığın ardında ne var vs. bilmiyorum. Da 94den beri spor cart curt bakanı olan bi adamda bişiler öğrenmiştir herhalde onca zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

başarısızlığın nedeni yeterli çalışmanın bu şampiyonalara endeksli yapılması, çalışma alanı ve spor konusuna fazla eğilmemiş olmamız

gazete yazısının temeli yazarın stili olan maniplasyon

başarısız olmadığımızdan değil ama
daha olimpiyatlar tamamlanmadan madalyaların çetelesi
bunun üzerinden, daha fazla sporcuyla katıldığımız halde geçmiş olimpiyatların madalyalarıyla kıyaslanma yapılması
sonuçta türkiye rekoru kırmış sporcular katılanlar, elemeye tabi tutulmuşlar kişiler, sonuçta sporcu sayımızı ve sporcu başarısını attırdığımız için önceki turnuvalara göre ilerleme kaydetmişiz

ama diğer ülkeler gibi ciddi yatırımlarımız ve planlarımız yok
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen star da bi çocuk gördüm 14 yaşında 1 85 boy var çocukta türkiye 3.sü olmuş yüzmede çocuk diyor ki ben diyo türkiye 1.liğine gidiyordum oks çıktı ona hazırlandım şimdi kaybettiklerimi telafi etmek için antreman yapıyorum hergün e bu sefer de öss var ben ne yapayım şimdi diyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...