Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Apis said: Bir dakika, futuristik bir Diablo klonu ve hem yürüyüp hem ateş edemiyoruz? Doğru mu? Cuce said: diabloda yoksa yapmıyomuyuz? "diablo klonu olur da bu olmaz mı?" denince buradan çıkarılan anlam "diablo'da vardı bunda neden yok?" oluyor, buna cevap verilmiş ki ben de destek oldum. bunun üzerine şu geliyor: Apis said: Yok evet sende haklısında koşarken yay germekten ziyade tabancatüfek ile ateş etmek... Ne bileyim hani bir tetiğe basmaya bakıyor. hani bu mesajdan anlaşılan da hareket esnasında silah kullanmanın su tabancası sıkmak kadar basit bir eylem olduğu, ben de buna cevap verdim. gerçekçilikse endişe makul yani. hoş gerçi bu tarz bir oyunda gerçekçilik ne alaka zaten ama ben söylenene cevap verdim sadece. bana saçmalık gelmesi için neden göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=y8l3ar75wt6ajhb068l4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lemm bu oyunun tuşları nası değiştiriliyor. controlsten değişmio tuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Seneler önce laf ettiğim oyunu 2 günde soluksuz bitirdim. Baya baya iyi oyunmuş yahu. Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bayık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Xenocide said: Cuce said: ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı. ha ok buldum startopia dimi ya onu oynamıştım ben bikere demosunu, sevmiştim sonra unutmuştum kdjakdsf bi ara indirip (?) oynim demişim zamanında, hala oynamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Sam said: dungeon siege hayli anlamsız gelmişti, (pot içme simülatörü) Güzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Xenocide said: Xenocide said: Cuce said: ya bi oyun vardı neydi adı, buraya yazmış olucm ma, donut şeklinde bir uzay istasyonunda dungeon keeper tadında bir oyundu, baya yenilikci fikirleri vardı. ha ok buldum startopia dimi ya onu oynamıştım ben bikere demosunu, sevmiştim sonra unutmuştum kdjakdsf bi ara indirip (?) oynim demişim zamanında, hala oynamadım lol Bu mesajları görüp oyunu denemeye karar verdim bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Startopia bidenedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar