Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 allahtan kolları sıvamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 quicknete destek diyorum. daha güzel. Tellcom ftw olur düzgün işlerse. /yanlız şimdi sitesine girdimde quicknet yalan olmuş. Adsl superonline reklamından başka bişi yok quicknet ile ilgli herşey yalan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 özelleştirmeden önce adsl gayet yaygındı afaik. aksi için kaynak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 reampage said: Ttnet tekel yada adsl tekel olduğu sürece hizmet kalitesi hep düsük kalıcak +1 fakat diğer firmalar bu konuda hiçbirşey yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yapıyor ya turkcell işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Quiknet battı gitti. Turkcell naapıyo daha... Tüm bu adsl rakipleri de hatlarını ttnetten alıyor sonuç olarak, şaka mısınız siz? Valla araplardan sonra yeniliklerdeki ivmelenme çok arttı bunu görür bunu söylerim. ADSL yaygınlaştı, fiyatları düştü. İğrenç telekom şubeleri nezih makineden fişle sıra alınan, insan gibi muamele görülen yerler oldu. Telefonla destek artık düzgün hizmet veriyor. Videofonmuş bilmemneymiş adsl nin dışında da bi çok yenilik getiriyolar. Değişik değişik tarifeler koyuyolar, insanları ttnet kullanmaya teşvik etmek için 1 sene boyunca süper ucuz tarifeli programları var. Devletin elindeki telekom gibi "nasılsa tekelimde a.k eninde sonunda gelecek bana" mentalitesi yok. Manzara ortada. Bütün bunlar özelleştirmeden sonra oldu. Ve bence en işe yarar özelleştirmede telekomun özelleştirmesi oldu. Adam gibi hizmet alır olduk daha ne mızmızlanıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evt adamlar bira markasını bizim telekomikasyon alt yapımızı sattığımız fiyatın 75 katına sattılar :) çok yararlı bi satış oldu evet ama araplar için tt nin yıllık cirosunun altında sattık koca tt i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bir hizmet türü olan Quiknet isminin battığına dair bilgiye nerden ulaşabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Üzüldüm QuikNet cidden gittiyse. Sayfası açılmıyor, referral sayfaya redirect var direk. gg sanırım. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 MrMarvelous said: Quiknet battı gitti. Turkcell naapıyo daha... Tüm bu adsl rakipleri de hatlarını ttnetten alıyor sonuç olarak, şaka mısınız siz? Valla araplardan sonra yeniliklerdeki ivmelenme çok arttı bunu görür bunu söylerim. ADSL yaygınlaştı, fiyatları düştü. İğrenç telekom şubeleri nezih makineden fişle sıra alınan, insan gibi muamele görülen yerler oldu. Telefonla destek artık düzgün hizmet veriyor. Videofonmuş bilmemneymiş adsl nin dışında da bi çok yenilik getiriyolar. Değişik değişik tarifeler koyuyolar, insanları ttnet kullanmaya teşvik etmek için 1 sene boyunca süper ucuz tarifeli programları var. Devletin elindeki telekom gibi "nasılsa tekelimde a.k eninde sonunda gelecek bana" mentalitesi yok. Manzara ortada. Bütün bunlar özelleştirmeden sonra oldu. Ve bence en işe yarar özelleştirmede telekomun özelleştirmesi oldu. Adam gibi hizmet alır olduk daha ne mızmızlanıyosunuz. Kablonet ile sürdürdüğü rekabetten kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Türksat vs. Telekom ayrıca videofone falan gibi daha türkiye'nin henüz hiç ihtiyacı olmayacak bişey yapıyolar, üstüne cem yılmaza bi ton para verip 29432 tane videofon reklamı yapıyolar ama türkiyede belkide telefondan bile yaygın olan internet hizmeti sabit duruyor yerinde. niye? insanlar almaya zorunlu hale getirtiliyor artık bi süre sonra. kablonetin heryere hizmeti yok çünkü heryere olsa bak nası tutuşçak biyerleri. ayrıca geçen bi tv'de altyazı gördüm. tüm telefon görüşme tarifeleri %5 zamlanmış yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 nasıl quicknet batmış ya? gayet sitesine giriliyor? kim demiş quicknet batmış diye? quicknet ahanda bu linke gayet temiz giriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oha hatta sitede açık açık "film indirirken beklemekten oluşan kırışıklıklar" yazıyor :D hax0r WaR3z ci firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Lancelion said: özelleştirmeden önce adsl gayet yaygındı afaik. aksi için kaynak pls. benim buraya sonra geldi, zerre umrunda değildi kit'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 quicknet için ne batması yahu, çamlıca taraflarına kablo döşüyolar halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 MrMarvelous said: Quiknet battı gitti. Turkcell naapıyo daha.. ttnet'in hatları lök diye döşeli mi geldi ülke çapında iki günde? ne bekliyosun bu kadar çabuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 QuikNet batmadı bence. Geçen Anadolu Hisarında altyapı çalışmaları vardı yolun yarısını kapamışlardı. Tellcom'a go go diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 asinanyavuz said: QuikNet batmadı bence. Geçen Anadolu Hisarında altyapı çalışmaları vardı yolun yarısını kapamışlardı. Tellcom'a go go diyoruz. Bir sürü yerleşim yerinde hızlı internete aç bekleyen insanlar varken anadolu hisarına kablo döşeyen tellcom batsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ee anadolu hisarinda da insanlar var o bölgede :) O değil de, Ankara Çankaya yüzüncü yılda var mı? Çankayada var diyor sitesinde ama kayıt olma ekranında seçeneklerde ankara-çankaya yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ben bağlattım quiknet batmadı fakat bağlattığımın akşamı gece 12 de kesildi pazar günü oluncada gelemedi ekipler eve tatil dolayısı ile hala kapatmadığım kablo internet ile geziniyorum 10 mbit ile 15 dakikada 1 gb çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 MrMarvelous said: Quiknet battı gitti. Turkcell naapıyo daha... Tüm bu adsl rakipleri de hatlarını ttnetten alıyor sonuç olarak, şaka mısınız siz? Valla araplardan sonra yeniliklerdeki ivmelenme çok arttı bunu görür bunu söylerim. ADSL yaygınlaştı, fiyatları düştü. İğrenç telekom şubeleri nezih makineden fişle sıra alınan, insan gibi muamele görülen yerler oldu. Telefonla destek artık düzgün hizmet veriyor. Videofonmuş bilmemneymiş adsl nin dışında da bi çok yenilik getiriyolar. Değişik değişik tarifeler koyuyolar, insanları ttnet kullanmaya teşvik etmek için 1 sene boyunca süper ucuz tarifeli programları var. Devletin elindeki telekom gibi "nasılsa tekelimde a.k eninde sonunda gelecek bana" mentalitesi yok. Manzara ortada. Bütün bunlar özelleştirmeden sonra oldu. Ve bence en işe yarar özelleştirmede telekomun özelleştirmesi oldu. Adam gibi hizmet alır olduk daha ne mızmızlanıyosunuz. olayı yanlış anlamışsın. atıyorum; telekomun 100 kişiye yetecek bant genişliği var ve bunun 10 kişilik kısmını x şirketine kiralıyor. elimizde ne kaldı 90 kişi telekom alabilir 10 kişi x şirketi hadi bunlar doldu diyelim telekomun 90 x şirketinin 10 müşterisi var. ikisinede 5 müşteri daha geliyor; olay aynen şöyle gelişir : X şirketi geleceğede bakarak biraz telekomdan 10 kişilik bant daha alır. son durum: Telekom: 95 kişi fakat 80 kişilik bant genişliği. X Şirketi: 15 kişi ve +5 kişilik bant genişliği. ha birde olayın maddi boyutu var x şirketi hizmetini telekomdan 5 lira daha ucuza versin diyelim ( atıyorum çünkü tarifelerini incelemedim. ) aylık 5 lira 1 yılda extra 60 lira demek. 60 liraya 10 paket sigara alınabilir 6-10 öğün yemek yenebilir bu parayı telekoma vermemenin değeri: Paha biçilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Herşeyden önce, daha hızlı internete girip daha az pingle oyun oynamak için ülkesinin tekelleşmiş iletişim omurgasının Araplara satılmasını savunan bir insansan, bu ülkeye aldığın nefes bile zarar demektir. Konunun esası ise şöyle; sırf Kablonet ile mantıksız rekabeti körüklemek için kafalarına estikçe "4'e katladık, 8'e katladık, kampanya #4452" diye bişeyler yapıp durdular senelerdir. Kişisel internet hızları o günlerden beri 20 kat arttıysa toplam yurtdışı çıkışımız anca 8 kat artmıştır. Bir tane uplinkte sorun olsa haftalarca yurtdışı çıkışlarımız yerlerde sürünüyor, çünkü zaten zar zor dengede duruyor, hatta kapaiste aşımı var. Upload hızlarının "belli bir yerden sonra artmaması" rezaleti de cabası. Sunmayı deneyip sunamadıkları VDSL'de 32/4 diye tarife vardı, daha ne diyim. "Yeni üye olana ayda 10 YTL, eski üyeleri zaten kafaladık o mallar 30 ödemeye devam edecek" diye bile kampanya yapıp enayi yerine koydukları kullanıcılar gelmiş forumlarda onları savunuyor. Demek ki gerçekten başarılı bir çobanlık sergiliyorlar aslında, haksızlık ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar