Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Fly'ın mesajını tam okumamışım, kabul etmiş suçlu olduğunu. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Bi tek Merlinden gece için beni korumaya almasını rica ediyorum. İntikam kurbanı olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 fly penthin townie olduğunu düşünüyormuş. yani eğer suçluysaki grüldüğü üzere suçlu demekki dediklerinin tersi doğru. penthtende süpheliyim böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Fly'ın atıfta bulunduğu isimler (Nosfe,Penth,Shadowfury) dışındakilerden biri ya da ikisi büyük ihtimalle takım arkadaşı. Şu ana kadar aktif olanlar Elesso,Mulgear,Krusty,Madmaximus,thelegbra,baluu ve knoxville. Benim özellikle şüpheli bulduklarım: -Mulgear6: Çünkü baştan aktif olmasına rağmen Fly itiraf ettikten hemen sonra kendini aklamak için oy kullandı. Ayrıca önceki mesajında herkes gelene kadar bekleme taraftarıydı. Pro-Town olsa diğerlerini neden beklemek istesin ki? -Knoxville: Fly'ın hedef saptırmasına yardım ettiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 itiraf etti! yakalım! Linç oyu: Fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 elesso said: fly penthin townie olduğunu düşünüyormuş. yani eğer suçluysaki grüldüğü üzere suçlu demekki dediklerinin tersi doğru. penthtende süpheliyim böylece.sen de her mesajinda birilerini sucluyorsun be arkadas, hayalet sehir olucaz sana kalsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 @nosfe kendimi aklamakla bi alakası yok olayın akfit olmalarını bekledim dedim ama nerdeyse 24 saat geçti aradan ve fly dahil 12/15 kişi aktif olmus ki bence gayet de yeterli bi sayı karar vermek için adam itiraf etti o sırada forumda dolasıyodum gördüm oyumu verdim daha ötesi yok açıkcası kusura bakma ama hedef saptırıyosun ona bakarsan o konusmadan sonra oy veren bi tek ben diilim knox'da son oyu attı o da bi enteresan tabi su an suphelendiklerim: knox, baluu,shadow (fly ı yazmıyorum zaten gg oldu o ) baluudan suphelenmemin nedeni de direk olarak oy verip sonra bi daha bişey yazmaması ondan diilse biri gitmiş olur vs vs diye dusunmus olabilir neyse gule gule fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Fly'in mesaji okudum simdi, adami harciyor olabiliriz gercekten epic fail yapmis olabilir ve biz atlamis olabiliriz bu olaya. Ama bu olay da, aciklara atlamaktan ibaret zaten. Sonucta, milletin hesabina girip ozel mesajini okumadikca gorevlerini bilmemizin imkani yok. Fly bariz bi acik gosterdi, belki de biz abarttik, ama sonucta kacirilmayacak bir acik bu. Evet belki bok yoluna gidecek, ama belki de gitmeyecek. Ikinci ihtimal agir bastigi icin, daha da dogrusu en azindan bizi boyle dusundurecek bir hata yaptigi icin, ben bu hatayi kacirmamayi tercih ediyorum. Umarim sucsuz degildir, ama benim icim verdigim karar acisindan rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu arada, bi onceki sayfada, 4 postunda 4 farkli sey soylemissin neredeyse Elesso. Ilk basta Fly'a oy verenlerden korkmak lazim demissin, son mesajda oyunu Fly'a vermissin. Bir fikir baskalariyla tartismadan bu kadar degismez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Destekler gibi göründüğüm aşikar. Ancak bunun sebebi çok bariz yapılan bi hatayı benim farketmememdir. Bunun dışında nosfe ve shadowfurynin aynı tarafta oldukları kanaatinde değilim birbirlerini destekler gibi görünse de aktif insan sayısından orantı yaparsak. en azından birinin masum olduğunu düşünüyorum. fly ile bağlantıları olması ise şu durumda olabilir. fly çok dalgın davrandı ve ilk oy verenlerden aralarında mutlaka bu şansı değerlendirmiş insanlar olabilir. herkes gözünü dört açsın ve halkımız artık bu illetten kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 flyın oyu 8 i bulmuş,azmo gelip yargılar akşama. teklifim birbirimizi yiceğimize pafilerden birini linç edelim yarın sabah. hem pasif birinden kurtulmş oluruz hemde antitownların genelde pasif takıldığını gözönüne alırsak muhtemel bi antitowndan kurtulmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 elesso said: flyın oyu 8 i bulmuş,azmo gelip yargılar akşama. teklifim birbirimizi yiceğimize pafilerden birini linç edelim yarın sabah. hem pasif birinden kurtulmş oluruz hemde antitownların genelde pasif takıldığını gözönüne alırsak muhtemel bi antitowndan kurtulmuş oluruz. pafi ne abi,pasif demek istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 pafi ne ya of çok güldüm. Fly'ın yazısı da bir garip olmuş, sanki suçluları korur, suçsuzları ön plana çıkarır gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 mulgear6 said: @nosfe kendimi aklamakla bi alakası yok olayın akfit olmalarını bekledim dedim ama nerdeyse 24 saat geçti aradan ve fly dahil 12/15 kişi aktif olmus ki bence gayet de yeterli bi sayı karar vermek için adam itiraf etti o sırada forumda dolasıyodum gördüm oyumu verdim daha ötesi yok açıkcası kusura bakma ama hedef saptırıyosun ona bakarsan o konusmadan sonra oy veren bi tek ben diilim knox'da son oyu attı o da bi enteresan tabi su an suphelendiklerim: knox, baluu,shadow (fly ı yazmıyorum zaten gg oldu o ) baluudan suphelenmemin nedeni de direk olarak oy verip sonra bi daha bişey yazmaması ondan diilse biri gitmiş olur vs vs diye dusunmus olabilir neyse gule gule fly Yazı yazmamamın nedeni basit, online değildim, bir dünya işim çıktı, pazartesi piknik buluşması yapıcaz onu organize etmeye çabalıyorum, ablam ve yiğenim geldi istanbuldan vs.. vs.. Uzar gider liste, her insanın zaman zaman online olmadığı anlar olur. Ancak sen de dikkatimi çeken bir şey var, eminim herkesin çekmiştir. Direk Fly'ın partneri gibisin, fly'ın potundan sonraki mesajların, fly'ın bir kaç kişiye laf kondurması ama seninle ilgili hiçbirşey ortaya atmaması, senin gene artık çaresi kalmayan fly'ın karekterini belli ettikten sonraki tavrın. Bence fly'ın ortağısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oy 8e ulaştığı için azmonun müdahelesini bekliyorum daha sağlıklı bir yorum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 e asıcak beni naapsın tanrı ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 popomdan anladım, prd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Halk Fly'ın çevresini sarmaya başlamıştı. Sabahtan beri herkes bağırıp çağırıyordu... herkes birbirini suçluyor ya da temkinli yanaşıyordu ama sonunda sinirler gerildi ve halkın arasından fırlayan 8 kişinin 6 sı FLY'i kollarından tutarken birisi de mızrağı göbeğine sokup yukarıya, yani kalbine kadar sürmüştü. Can çekişerek ölen FLY'ın cesedinden bir yaban domuzunu simgeleyen kolye ucu düştü... hain bir Saksyonyalı olan FLY halkın adaletine teslim olmuştu. FLY SAKSONMUŞ. Gece oldu ve konuşmak yasak. Geceleyin güçlerini kullanacak olanlar bana öm atsın ve iki mafya grubu da bana kurbanların isimleri ve bu işi gerçekleştirecek adamlarının ismini yollasın lütfen. Gün 1 - Gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 amma yavassiniz beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gece sessizdi... herkes evlerine çekilmişti ve uykuya dalmıştı... ve bu huzurlu uyku bölünmemişti... taa ki sabahın ilk ışıklarında birinin çığlık sesi gelene kadar. Köyde, farklı yerlerde Mulgear VI ve Penth'in cesetleri vardı... kolları ayrılmış, bacakları koparılmış ve gözleri çıkarılmış. Mulgear'in yaban domuzu şeklinde bir kolyesi vardı ve SAKSON olduğu ortaya çıkmıştı. Penth ise Kral Banoc'un kraliyet künyesini taşıyordu... Penth aslında Galahad'di ve ölmüştü bu gece... halk tekrar meydanda toplanıp bu son gelişmeleri değerlendirdi. farketmedikleri şey Lidriel'in de ölmüş olduğu idi... cesedi tanrılar tarafından paramparça edilmişti ve bir İrlandalı olduğu açıklanmıştı yüce güçler tarafından. Penth - Galahad Muglear6 - Saxon (gece öldürüldüler) Lidriel - İrlandalı (inaktif olduğu için cezalandırıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Gün 2 - Gündüz Linç için gereken oy sayısı 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 2 sakson 1 irlandalı kaldı bu durumda dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Asıl tehlike nötr büyücü o zaman. Galahad öldüğüne göre Merlin öldüğü anda oyunu kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 eheh penth gene erken kapatıldı. şu anda 3 taraf içinde tehlikeli olan kişi kaos büyücüsü arkadaşlar. merlini kollamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 of heleşükür gündüz olmuş. Ama bu elemanlar kendilerini katletmişler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 2 sakson 1 irlandalı 6 britanyalı 1 büyücü 1 merlin townieler şu an 7 kişi gözüküyor. bu durumda kimliğimi açıklamakta sakınca görmüyorum arkadaşlar merlin benim. eğer kaos büyücüsünü bulmadan gece beni katlederseniz kendi sonunuzu hazırlamış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar