mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi ben kolayı bıraksam ve 1 tabak daha az yesem hm hmmm günde sadece 7 lt su içebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 olm sopa gibi bi şeysin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bi düş fırçası al her yemekten sonra gırtlağına sok 1 ay içinde 20 kilo verirsin geri kalan aylarda ise geri kalan klonu verirsin 40 gn içindede burnun düşer onun için git bi diyetisyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sabah egzersizi iyi gelir bünyeye metabolizma calişmaya başlar erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Buyrun yağ yakma hesap makinası xD http://www.drpozitif.com/YagYakmaHesapMakinesi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 88 falanim su an ve 3 gun body + cardio programina basladim cok mutluyum eheh. hic spor vs yapmadan ve 3 haftadir yediklerime dikkat etmeden 5 kilo vermemin tek sebebi yurumek bu arada, her gun 1 km'den fazla yuruyorum. pazartesileri sirt, carsambalari on torso, cumalari da kic bacak calisip, sonrasinda da cardio yapiyorum. 2 saate yakin suruyor body kismi, cok guzel lan hayatim duzene girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 3 ay sadece fast foodla beslenip 10 kilo verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 barsak kurdunu dusurursen ver ben sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arkadaşlar sevişin formda kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 penth, omuz ve kol noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2.5 ayda 20 kilo verdim.Öyle sıkı bir rejim falanda yapmadım.Haftada 4 kez havuza gidip 800 metre yuzuyorum.Ekmek yemiyorum.Sabah kahvaltısını mutlaka cok guzel bir sekilde yiip geriye kalan öğünlerde yemegimi de yemeye devam ediyorum.Aksam en gec 7:30 yemek yiyorum 12 1 gibi yatıyorum yatana kadarda aksam yediklerimi yakmıs oluyorum.Cola bira gibi kalori deposu olan seyleri içmiyorum.Daha vermem gereken 6 7 kilo daha var gittikce yavaslıyor ve zorlasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Metakuso said: penth, omuz ve kol noldu?ben de ayni seyi sormystum plani elime alinca da adam guzel bi sekilde acikladi. Sirt hareketleri omuz, torso hareketleri de kol calistiriyor bi yandan, agriyo zaten :) bi de canli ornek vardi onumde inandim ehue. Bu arada cidden halterciler mesela hic kol calismazmis ama balon gibi kollari adamlarin bu sebepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Halterciler kol çalışmazmış... Halter Kol. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 la mal mesela on torso gununde halter kaldiriyorum ben ama "kol" dan saymiolar onu kola bassa da kastettigim oydu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu Amerikalı'lar salak lan o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sırt hareketleriyle kolların gelişmesi 10 yıllar alır. çalış sen kol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi ne yaptınız barbell curl olmadan pazu gelişir mi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Curl sart gibi ama tek basına hiçbirşeye yaramaz çünkü koldaki tek kas pazu değil.Hatta pazunun negatif kasını çalıştırmazsan dünya kadar pazun olsa arkdaki kasın kondisyonu yetmeyeceği için verimlilik çakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 RamsesII said: Abi ne yaptınız barbell curl olmadan pazu gelişir mi ya :Dbarbell curl var? barbell curl u omuz odakli hareket sayiyorlar mesela, 80 defa yazdigim gibi omuz ve on torso haraketlerinin neredeyse hepsi turkiye'de kol diye yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yav bende burda sorayım. bacakları inceltmek için ne yapmak gerek? yürümek, koşmak? ya da başka bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Abi adam halterciler halter kaldırmıyo kol çalışmak için dedi benim için bitti. Amerikan halkının sofistike gözükmek için son buluşu bu işte. Penth gibi saftorikleri buluyolar, kol çalıştırıyolar ama aslında kol değil sırt çalışıyosun diye bi güzel kekliyolar. Sonra Penth de "sırt çalışıp kol yapıyorlar burada" diye gençleri beyin göçüne teşvik ediyor. Utan be, utan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 halterciler kol calismiyo ama kollari ne bicim sis dedim lan modifikasyon yapma sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 halterci ne abi. halil mutlu fln gibi mi olmak istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 barbell curl kol olduğu için kol diye yapılıyor. türkiyede kol diye yapılıyor nedir abi? google var bi de. arat bi bence. zaten barbell curl yaparken pazuların çalışıyor sadece. omuz niye gelişsin öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar