Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ayrıldım. Oh be. Dicem diyemiyorum. Bi garip hissediyorum. Aslında garip hissetmiyorum, her zaman ki gibi aynı şeyi yaşıyorum. Çünkü her ilişkime güzel başlayıp bi güzelde aynı şekilde bitirmeyi beceriyorum. Ama her seferinde de mal gibi ayrılan ben oluyorum. Aslında üstümden bir yük kalktı. Rahat hissediyorum fakat bi o kadarda boş hissediyorum. 21 yaşında ki kızın, benim ona güvenerek anlattığım kendi özel hayatımı başkalarına anlatmaması gerektiğini düşünemiyorsa sanırım ayrılmakta doğru birşey yaptım. Ki ona anlattığım gerçenten de anlatılmaması gereken bir konuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 özgürö bapımsız ve güçlü bir bireysin artık tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ağzı torba gibi olandan uzak durmak lazım. hem çevrendeki diğer insanlara rezil olursun hemde gereksiz yere binbir stres.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 "Özel" olan bi konunun "özel" olarak kalması gerekir. Kız hata etmiş cezasını çeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 iyi yapmışsın sakın kendini kötü hissetme yürümezdi öle biriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 helal olsun! en doğrusunu yapmışın ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gratz kardeşim (hep siz mi post kasacak sınız :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bizede anlat bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hayırlı olsun.gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ne anlatmıştın ne anlatmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende merak ettim anlat bizde madem kız yayıyor herkeze senden duyalım kulağımıza gelmedn8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben kapitalist adamım, birşeyleri almak yada duymak istiyorsan ilk önce birşeyler vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 haydi hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Neyimi istersin???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: ben kapitalist adamım, birşeyleri almak yada duymak istiyorsan ilk önce birşeyler vermen lazım bu topici bedavaya mı açtın? kim verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Masteis said: ben kapitalist adamım, birşeyleri almak yada duymak istiyorsan ilk önce birşeyler vermen lazım bende kominist adamım bişileri almak yada duymak istiyorsan...nasılsa devlet veriyor boşver pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 neymiş o konu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 helal olsun hakketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar