Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300 AYDIN(!)dan Ergenekon Bildirisi

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

Ractamainus said:
ergenekon davası tamamen yalan delillerden mi oluşuyor sizce? yoksa "ergenekon gibi bir organizasyon da lazım" mantığıyla mı yaklaşıyorsunuz?

yani ergenekon davasının üzerine gidilmesini neden istemiyorsunuz? üzerine gidenlerin üzerine neden gidiyorsunuz?

Velev ki Ergenekon Davası gerçeklerden oluşuyor, bu ülkenin kurucusu Atatürk'tür, onun ilkeleri ve inkılapları da bu ülkenin temelinde yatar. 85 sene sonra o ilkeleri ve inkılapları kullanarak darbe yapmaya çalışan adamlara terör örgütü denebilir mi? Eğer ki bu milletin başında, bu ülkeyi yönetmek için siyasete girmiş kişiler, Atatürk'ün yolundan sapmışsa, o yola geri döndürecek her hareket bizim için olumludur, buna da kimse terör örgütü diyemez. Sözde Ergenekon Terör Örgütü diyenler, asıl bu ülkenin bölünmesi için AB'den, ABD'den para alan riyakarlar, ikiyüzlüler, dönekler, liboşlardır. Kendi pisliklri ortaya çıkmasın diye, ortaya bir pislik çıkarmaya çalışmakta, bunun adına da Ergenekon Terör Örgütü demektedirler. Ama yemezler.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada terörün tanımı şu,
insanları öldürerek, korkutarak ve sindirerek ülkede kaos çıkartma durumu.

insanları öldürdüler, hastalanan kişiyi ölüme terkettiler.
insanları korkuttular, herkesi kaptıkaçtı tutuklamalarla yakaladılar ve mallarına el koydular.
insanları sindirdiler, ergenekon olayını eleştirenlere "darbeci" diye kızıldı.

ama terör örgütü olan ergenekonmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar şimdi anti darbeci ise alsınlar ya kenan evreni içeri veya kenan evreni sorgulasınlar bu işleri sen ben bilecek değiliz onu bi sorguya çeksinler bakalım 80+ adamı gece yarısı yatağından almayı biliyosunuz kenan evreni niye alamadınız.Alamazlar çünkü bu ekolün bu kadar güçlenmesi sağlayan kenan evren ve özal dır.

Yemezler yani geçsinler bu işleri.Demokrasi sana bana benim çıkarıma hareket etmez herkes için aynı olmalıdır.

Ergenekon olayı da akp nin ülkeyi iyice ele geçirmesi için önünde duran onlara en büyük engeli sağlayan kadronun bir şekilde tasviye ve çamur at izi kalsın + insanlar üzerinde önyargı yaratmak ve yeni kavramlar ortaya atıp milleti iyice kamplaştırmaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ergenekon'un üzerine giden sadece AKP olmak zorunda değil. o yüzden argümanlarınızı AKP üzerinden kurmamalısınız.

AKP bu davayı kendi leyhine kullanmaya çalışıyor. bunun için de çirkin yüzünü gösteriyor, hukuku kendi adına kullanıyor.

lakin ben sorumu zaten bu yönde sormadım. AKP'nin yaptığını falan da desteklemiyorum. ama ortada bir dava ve iddialar var.. şimdi gördüğüm kadarıyla bu iddialar kayıtsız şartsız reddediliyor bir kısım tarafından. bu kadar kolay mı yani? AKP bu adamların karşısında diye, "düşmanımın düşmanı benim dostum"culuk mu yapıyorsunuz? yoksa ergenekon'un olduğuna inanıyor ve savunuyor musunuz? sorumu biraz açarsam böyle de sorulabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hepiniz toktamış ateş'ten, halil berktay'dan falan daha iyi biliyosunuz, bunca sivil toplum örgütünden, her türlü konuda araştırmalar, anketler hazırlayan insanlardan daha iyi biliyosunuz. onlar ütopyada yaşıyomuş, siz türkiyenin gerçeklerini birebir gözlemlemişsiniz oturduğunuz yerden. ergenekon da fasafiso zaten. helal size.

az bi tevazu gösteriverin ya, çok değil yani, bi gıdımcık.

macit koper ve meral okayın imzalaması da hoşuma gitti ayrıca =)
Sosyal ağlarda paylaş

çarpıt babam çarpıt, nereye kadar?

ben "onların dedikleri mutlak doğrudur, biat edin, itaat edin" demiyorum. ama bu insanların bi kısmı hayatlarını sosyolojiye vermiş, bu konuda senelerce yazıp çizmiş insanlar, bi durun dinleyin ne diyolar diye. burda öyle peşin hükümler, öyle çocukça çıkışlar görüyorum ki hayret ediyorum..siz naptınız yahu şu hayatta, kaç makaleniz yayımlandı, kaç panele konuşmacı olarak davet edildiniz, kaç üniverstede ders verdiniz, kaç sivil toplum örgütünde çalıştınız?

demek istediğim sadece şu: bilgi birikimi, türkiyenin gerçeklerini okuma, analiz etme ve çözüm üretme potansiyeli açısından karşılaştıracak olursam, üzgünüm, bu 300 kişi patinin konu dışından bir hayli ağır basıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

@Ractamainus & sir

Arkadaşlar bakın laf anlatılacak adam var laf anlatılmayacak adam var. Ractamainus hadi bilmiyor olabilir(gördüğüm kadarıyla burada daha az takılıyor) ama sir sen burada daha uzun süredir varsın. Yazdığı şeylerin %90' c/p yada o c/p nin sürekli tekrarlanan özeti, geriye kalanları da abidik gubidik konuyu saptımayaya çalışan yazılar olana adamlara ne laf anlatmay çalışıyorsunuz. Bunların sizin ne demek istediğinizi anlamak gibi bir dertleri yok. Kendinizi boşuna yormayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...