2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Batman: Arkham Asylum
- 2 ay sonra ...
Demosu bugün pc/ps3/xbox360 için çıkcaktı. Ben x360 da indirdim, super olmuş. Bu yılın en iyi aksiyon oyunlarından biri olur bence.
- 5 hafta sonra ...
oyun düşündüğümden de güzel olmuş.
oyun oldukça stabil aslında ama bazı yerlerde tuhaf buglarla karşılaşabiliyorsunuz.
bir grapple problemi var mesela, grapple ettiğinizde sizi haritanın öteki tarafına yolluyor, grafiksiz yerde öyle duruyorsunuz.
bir başka grapple problemi var, normalde grapple'la geçmeniz yerlerde grapple çalışmıyor. örneğin tıkandım kaldım ben bir yerde.
oyunda beni çok rahatsız eden bir mesele var. İyilerin hepsi gerizekalı. Mesela bir yerde korumalarla önce konuşuyorsun "dikkat et ölme", ertesi dakika geldiğinde bu adamların çat diye öldüğünü ve yerlerini tutsakların aldığını görüyorsun.
e oha ama iyiler "damsel in distress"ten beter olmuşlar.
ama bunun dışında oyun oldukça eğlenceli.
dedektif modunda araştırma yapıyorsunuz, gadget kullanıyorsunuz, gizlice dolaşıp sürpriz saldırılar yapıyorsunuz felan. Herhalde gelmiş geçmiş en iyi Batman oyunudur.
combat sequence'ler mükemmel olmuş. her vuruşunuzda farklı bir hareket çekiyor batman. tek bir vuruş opsiyonu var belki ama, şahane kombinasyonlar görüyorsunuz. mesela bir keresinde "son harekette" adamın yerden destek alıp çifte attığını gördüm.
oyun oldukça stabil aslında ama bazı yerlerde tuhaf buglarla karşılaşabiliyorsunuz.
bir grapple problemi var mesela, grapple ettiğinizde sizi haritanın öteki tarafına yolluyor, grafiksiz yerde öyle duruyorsunuz.
bir başka grapple problemi var, normalde grapple'la geçmeniz yerlerde grapple çalışmıyor. örneğin tıkandım kaldım ben bir yerde.
oyunda beni çok rahatsız eden bir mesele var. İyilerin hepsi gerizekalı. Mesela bir yerde korumalarla önce konuşuyorsun "dikkat et ölme", ertesi dakika geldiğinde bu adamların çat diye öldüğünü ve yerlerini tutsakların aldığını görüyorsun.
e oha ama iyiler "damsel in distress"ten beter olmuşlar.
ama bunun dışında oyun oldukça eğlenceli.
dedektif modunda araştırma yapıyorsunuz, gadget kullanıyorsunuz, gizlice dolaşıp sürpriz saldırılar yapıyorsunuz felan. Herhalde gelmiş geçmiş en iyi Batman oyunudur.
combat sequence'ler mükemmel olmuş. her vuruşunuzda farklı bir hareket çekiyor batman. tek bir vuruş opsiyonu var belki ama, şahane kombinasyonlar görüyorsunuz. mesela bir keresinde "son harekette" adamın yerden destek alıp çifte attığını gördüm.
O bahsedilen problemlerin cracklerden kaynaklandığı söyleniyor sürekli yeni crackler çıkıyor. En son bir fix getirmişler böylece Physx özelliğini çalıştırmak mümkün. Nvidia kartı olup bu grafikleri denemeyen kalmasın cidden su gibi akıyor. Ben henüz başlardayım baya ama oldukça eğlenceli gidiyor oyun. Cidden en iyi batman oyunu denilebilir.
Ben 2. crackle(aka glidefix) bitirdim oyunu bazi yerlerde oyunun yaninda acilan launcherimsi seyi kapamam gerekti bazi yerlerde de oyunun korsan olması nedeniyle grapple kullandirmiyor bu yüzden storye devam edemiyorsun ama biraz yaratacı düşünerek onları geçtim (grapple yerine glide ve diğer gereçleri kullandım).
Aynı sebepten dolayı Physx'i açamadım Belgelerimdeki configden acinca da oyun ana menüden sonra göçüyor.Dolayısıyla Physx'siz oynadım.
Oyunun combat tarafı stealth tarafına göre baskın ama genel olarak beat'em up'ı sevmeyen bir kişi olarak beğendim.Ayrıca oyunda POP tarzı akrobasi yapmıyorsunuz.Oyunda ilerledikçe çeşitli upgradeler seçebiliyorsunuz bunlar 4-5 kategori halinde(armor combat batarang vs)RPG öğesi arayanlara duyurulur.
Oyunda bir sürü secret, collectibe ve bilmece var(bunlarla uğraşıp uğraşmamak size kalmış).Hepsini toplamak saatler alır.
Grafikler de UE3'den beklendiği gibi gayet güzel, yüklemeler cutscenelerde yapılıyor siz ana menüden play dedikten sonra bir daha yükleme ekranı görmüyorsunuz.
Seslendirme de gayet güzel ama lipsync'i pek beğenmedim.
Sonuç olarak oyun güzel herkese oynamasını tavsiye ederim.GOTY adayı olabilecek bir oyun.
EDIT: Söylemeden geçmeyeyim; oyunda bir de challenge modu var internetten gavurlarlan sidik yarıştırabiliyorsunuz ben korsan kullandığım için kendimle yarışabilidim tabi o ayrı :)
Aynı sebepten dolayı Physx'i açamadım Belgelerimdeki configden acinca da oyun ana menüden sonra göçüyor.Dolayısıyla Physx'siz oynadım.
Oyunun combat tarafı stealth tarafına göre baskın ama genel olarak beat'em up'ı sevmeyen bir kişi olarak beğendim.Ayrıca oyunda POP tarzı akrobasi yapmıyorsunuz.Oyunda ilerledikçe çeşitli upgradeler seçebiliyorsunuz bunlar 4-5 kategori halinde(armor combat batarang vs)RPG öğesi arayanlara duyurulur.
Oyunda bir sürü secret, collectibe ve bilmece var(bunlarla uğraşıp uğraşmamak size kalmış).Hepsini toplamak saatler alır.
Grafikler de UE3'den beklendiği gibi gayet güzel, yüklemeler cutscenelerde yapılıyor siz ana menüden play dedikten sonra bir daha yükleme ekranı görmüyorsunuz.
Seslendirme de gayet güzel ama lipsync'i pek beğenmedim.
Sonuç olarak oyun güzel herkese oynamasını tavsiye ederim.GOTY adayı olabilecek bir oyun.
EDIT: Söylemeden geçmeyeyim; oyunda bir de challenge modu var internetten gavurlarlan sidik yarıştırabiliyorsunuz ben korsan kullandığım için kendimle yarışabilidim tabi o ayrı :)
demoyu oynadım çok zevkliydi süper olmuş ya hastasıyım zaten batmanın
az önce bitirdim xboxta,hakkaten son günlerde oynadığım en iyi oyunlardan biriydi.bu kalitede batman oyunları gelsin hep
Demoyu oynadım, oyunun tam sürümünü çok istedim gerçekten. Şahane yapmışlar be.
Guzel oyun keyif veriyo bulmacalar flnda gayet yerinde. Bide nasil oyun grafikleri onlar yaw :D
Ahanda boyle video goruntusu degildir birebir oyun grafikleri...
gayet keyifli oyun
hata veriyor bende
physx kur diyor
indirdim kurdum yine aynı hatayı veriyor
physx kur diyor
indirdim kurdum yine aynı hatayı veriyor
bozuk olduğunu okudum bir sürü yerde. hangi versiyonunun edinmek lazım. oynayıp sorun yaşamayan biri özel mesaj atabilirse sevinirim...
ben aldım tıkır tıkır çalışıyor güzelde oyun
pc için çıkmamış oyunu oynamaya çalışıyosunuz
oyundaki o hatalar copy protection
http://kotaku.com/5356752/deliberate-glitch-foils-arkham-pc-pirates
oyundaki o hatalar copy protection
http://kotaku.com/5356752/deliberate-glitch-foils-arkham-pc-pirates
Orası kesin zaten çıkmamış oyunla uğraşıyoruz. Ama takdir ettim adamları süper korumalar yapmışlar. Sürekli yeni crackler çıkyıor. Şu çaba için bile alabilirim oyunu çıktığında xD
- Admin
Oyun inanılmaz eylenceli cheatin uçma özelliği sayesinde takılmadan bitirdim.Orjinalı alınıp oynanacak bir oyun.Bu sırada oyunun yapımcıları arasında bir türkde var Zafer Çoban isminde hatta kendisi oyunun başındaki creditlerde ilk cıkıyor.
çok güzel oyun, bayağa beğendim
ama düz gamepad kullanma yok mu ? bi xbox control pls geyiğinden bıktım artık
ama düz gamepad kullanma yok mu ? bi xbox control pls geyiğinden bıktım artık
windows live gaming etc olayı falan çıkıyor bende de geçen oynadığım save olmamış çok üzüldüm... tekrar baştan oynuyorum anlamadım ne iştir
Eğer ilkinde hiçbir hesaba girmemişsen ve öyle oynamışsan şey yap. Home tuşuna bas sign out yap oyuna girmeden hemen önce. O sayede bir profile girmediğinden eski saveini oynayabiliyosun.
çok lanet bir bug yüzünden devam edemiyorum offf
2. rüya bölümünde 2 tane çark olan bir bölge var f ye basip yukari çıkacaz ama icon buglandı, gelmiyor. Rezil oldu tüm zevkim ahah
2. rüya bölümünde 2 tane çark olan bir bölge var f ye basip yukari çıkacaz ama icon buglandı, gelmiyor. Rezil oldu tüm zevkim ahah
%19 dan sonra save game i olanlar yollayabilir mi acaba bana ?
oyunu yükliyim dedim bilgisayarıma yüklemediği şey kalmadı lan bu ne.
Öne çıkan mesajlar